Renske Mighty Omega Plus Adult / Junior Lam & Rijst 15 kg

69,950 - 135,750
Bestel nu direct voor € 69,95

Renske Mighty Omega-3 Plus Junior Adult lam & rijst is een compleet, 100% natuurlijk hondenvoer voor junior en volwassen honden vanaf 3 maanden.   * Met verse bereide lam & rijst * 100% natuurlijk met vitamines en mineralen * Licht verteerbaar en glutenvrij (Brekz.nl)

Renske Mighty Omega Plus Junior/Adult Lam&Rijst - Hondenvoer - 15 kg direct bestellen in onze webshop! Boordevol Omega vetzuren Een complete en verantwoorde voeding, dat is de Mighty Omega Plus Junior/Adult. Deze volledige en licht verteerbare voeding is geschikt voor honden vanaf 3 maanden oud. De vers bereide lam in dit product zorgt ervoor dat de brok zeer licht verteerbaar is. Het hoge gehalte aan omega-3 vetzuren draagt bij aan een gezonde huid, een glanzende vacht en soepele gewrichten. Deze voeding is glutenvrij en de brokken hebben een formaat van +/- 10mm groot. M.O.P Lijn De 'Mighty Omega 3 Plus' lijn is een voeding met een extra hoog gehalte Omega-3 vetzuren. Deze voeding is goed te combineren met de Vers Vlees maaltijden van Renske, variatie is erg gezond en houdt het immuunsysteem wakker! Dit zorgt er tevens voor dat een hond niet snel een intolerantie of allergie opbouwt voor een bepaalde eiwitbron. Waarom Renske? Power of the heart, een uitspraak waar Renske zich hard voor maakt. Renske Natuurlijke Diervoeding is ontstaan vanuit een grote liefde voor dieren. Niet alleen voor hun eigen honden en katten, maar bovenal ook die van jou! Het bedrijf is gestart vanuit liefde omdat ze alle dieren het beste gunnen. Financieel gewin heeft daarin nooit een rol gespeeld, net als groot of commercieel worden dat ook niet deed. Renske komt vanuit het hart en daar komt ook de uitspraak, 'Power of the heart' vandaan. M.O.P Junior/Adult Lam van Renske is verkrijgbaar in 3kg - 15kg . Alle Renske voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Renske Mighty Omega Plus Krokant Hondenvoer LamRenske Mighty Omega Plus Krokant Hondenvoer Lam is een gezonde, smakelijke voeding op basis van vers bereide lam. De vers bereide kalkoen in dit product zorgt ervoor dat de brok zeer licht verteerbaar is. Het hoge gehalte aan omega-3 vetzuren draagt bij aan een gezonde huid en een stralende vacht. Daarnaast is deze voeding glutenvrij en geschikt vanaf 3 maanden. * 100% natuurlijk met toegevoegde vitamines en mineralen * Met vers bereide lam&rijst * Glutenvrij * Hypoallergeen (Plein.nl)

Categorie
Merk
EAN(s)
8717185291124
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Renske Mighty Omega-3 Plus Junior Adult lam & rijst hondenvoer 15 kg
€ 69,95
Thuiswinkel Waarborg
Renske Mighty Omega Plus Junior/Adult Lam&Rijst - Hondenvoer - 15 kg
€ 69,95
Thuiswinkel Waarborg
Renske Mighty Omega Plus Junior/Adult Lam/Rijst 15 KG
€ 73,94
Renske Mighty Omega Plus Krokant Hondenvoer Lam 15 kg
€ 78,29