Supreme Science Selective Cavia 3 kg

18,950 - 38,750
Bestel nu direct voor € 18,95

Dit product ondergaat momenteel een verpakkingswijziging. De samenstelling van dit product is hetzelfde gebleven. Supreme Science Selective Cavia Supreme Science Selective Cavia is complete voeding voor cavia's. De speciale kruidenmix in deze voeding draagt bij aan de natuurlijke vochtafdrijving, verlicht bij constipatie, stimuleert de darmactiviteit en stimuleert de spijsvertering. Extra vitamine C Extra vitamine C is toegevoegd (800 mg/kg) omdat cavia's deze vitamine zelf niet kunnen aanmaken of in hun lichaam kunnen opslaan. Vitamine C is onmisbaar voor gezonde botten en kraakbeen. De omega 3 en 6 vetzuren in het lijnzaad zorgen voor een glanzende vacht. Ingrediënten: Luzerne, afgeleiden van plantaardige oorsprong, granen, plantaardige eiwitextracten, groenten, vitaminen en mineralen, zaden, oliën en vetten, venkel (min. 0.5%), paardenbloem (min. 0.5%) brandnetel (min. 0.5%), L-lysine, DL-methionine. (Medpets.nl)

Science Selective is een geperst compleetvoer speciaal vervaardigd om het probleem van selectieve eters tegen te gaan. En het is daarmee optimaal voor kieskeurige eters of cavia's die aan het herstellen zijn. Het caviavoer wordt... (Dierenwinkelxl.nl)

Supreme Science Selective Caviavoer is voeding die goed is voor de gezondheid en conditie van uw cavia. * Bevordert gebitsslijtage * Ondersteunt de vochtuitscheiding * Goed voor de spijsvertering (Brekz.nl)

Supreme Selective CaviaPaardenbloem, venkel en brandnetel is samen een complete, evenwichtige voeding voor cavias.Deze mix van kruiden bevordert de natuurlijke afvloeiing van vocht. Dit verlicht constipatie, stimuleert de spijsvertering, voorkomt een opgeblazen gevoel en is goed voor een gezonde blaas. * Voorkomt selectief eten, een algemeen voorkomend probleem bij veel cavias * Complete en evenwichtige voeding * Met toegevoegde Vitamine C 800mg/kg, een essentiele dagelijkse behoefte * Verbetert de spijsvertering en bevordert gebitsslijtage door een optimaal vezelgehalte * Hoog vezelgehalte, 15% Luzerne (bekend om zijn hoge kwaliteit vezels en eiwitten) * Bevat lijnzaad, een uitstekende bron van Omega 3 en 6 voor een gezonde huid en vacht * Zonder toegevoegde suikers om overgewicht te voorkomen * Hoge kwaliteit voeding voor tevreden cavias (Plein.nl)

Supreme Science Selective Guinea Pig - Caviavoer - 3 kg direct bestellen in onze webshop! Evenwichtige voeding met hoog vezelgehalte Speciaal voor kleine huisdieren is er de Science Selective-lijn van Supreme. Science Selective Guinea Pig is een aanvullende, evenwichtige korrel voor jouw cavia. Dit voer is ontwikkeld voor cavia's van alle leeftijden. Gezonde ingrediënten voor een gezonde cavia Wanneer je je cavia een gemengde voeding geeft, bestaat de kans dat hij niet alle voedingsstoffen binnenkrijgt. Science Selective Guinea Pig voorkomt selectief eten, het bestaat uit 1 homogene korrel. De korrel - met onder andere gedroogde venkel en paardenbloem - bevat een hoog vezelgehalte voor gezonde tanden en een sterke maag, daarnaast is er vitamine C toegevoegd om je cavia's in de allerbeste gezondheid te houden. Science Selective Guinea Pig is een aanvullend voeder, je cavia moet te allen tijde hooi en water tot zijn beschikking hebben. Enkele belangrijk kenmerken op een rijtje: * Rijk aan natuurlijke ingrediënten * Met vitamine C, essentieel om gezond te kunnen functioneren * Geen toegevoegde suikers en laag in calorieën om overgewicht te voorkomen * Prebiotica (MOS) voor een gezond maagdarmstelsel * Met lijnzaad, een natuurlijke bron van omega 3 en 6 voor een gezonde huid en glanzende vacht * Hoog vezelgehalte (15%) * Verrijkt met vitaminen en mineralen * Met natuurlijke antioxidanten om vitaliteit te bevorderen * Zeer smaakvol en licht verteerbaar * Recyclebare verpakking Science Selective Guinea Pig is verkrijgbaar in 1,5 kg, 3 kg en 10 kg. . Alle Supreme voor uw Knaagdier uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Categorie
EAN(s)
5015622207985; 5015622207442
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Supreme Science Selective Cavia - 3 kg
€ 18,95
Supreme - Selective Cavia
€ 18,99
Thuiswinkel Waarborg
Supreme Science Selective Guinea Pig - Caviavoer - 3 kg
€ 21,29
Supreme Science Selective Caviavoer 3 kg
€ 22,70
Supreme Selective Cavia 3 kg
€ 22,99
Thuiswinkel Waarborg
Supreme Science Selective Guinea Pig - Caviavoer - 3 kg
€ 26,58