Royal Canin Poodle 30 Adult 7,5 kg

49,990 - 102,490
Bestel nu direct voor € 49,99

Behalve intelligent, alert en actief gezelschap, is de poedel een langorige krullenbol, die elegantie en trots uitstraalt. Omdat elk hondenras zijn eigen unieke behoeften heeft, is het kiezen van een goede voeding voor je volwassen poedel belangrijk. Royal Canin® Poodle Adult is geschikt voor poedels vanaf een leeftijd van 10 maanden, en is speciaal samengesteld met de voedingsbehoeften van jouw volwassen Poedel in het achterhoofd. De poedel heeft een fijne, lichte en krullende vacht met wollig haar. Omdat deze vacht continu groeit, bevat Royal Canin® Poodle Adult Omega-3 vetzuren, zoals EPA en DHA, en bernagie olie. Deze stoffen, tezamen met het aangepaste eiwitgehalte, ondersteunen de continue haargroei van de bijzondere wollige vacht van jouw Poedel. Dankzij de toegevoegde calciumvangers helpen de brokken van Royal Canin® Poodle Adult de vorming van tandsteen te verminderen. Daarnaast helpt deze formule de spierspanning van jouw poedel te behouden. Omdat ook bij honden smaken verschillen, is Royal Canin® Poodle Adult ook beschikbaar als natvoer in de vorm van een overheerlijke zachte paté. Royal Canin Poodle Adult in één oogopslag: Uitgebalanceerd droogvoer, speciaal voor poedels vanaf 10 maanden Afgestemd op je poedel De ingrediënten die optimaal zijn aangepast aan je poedel kunnen de schoonheid van devacht, de tandgezondheid en een ideale spiermassa ondersteunen. Speciale brok voor poedels De receptuur evenals de vorm, grootte en textuur van de brok zijn speciaal aangepast opje poedel en kunnen het kauwen stimuleren. Gezonde vacht: aangepast eiwitgehalte, borage-olie en omega-3-vetzuren kunnen een continue haargroei en glanzende vacht bevorderen Onderhouden van gezichtsvermogen: een antioxidantcomplex kan helpen het natuurlijke gezichtsvermogen te behouden en oogpigmenten te versterken Tandsteenprofylaxe: calciumafvangers kunnen calcium uit speeksel verwijderen en het risico op tandsteen verminderen Bescherming van kraakbeenweefsel: Glucosamine en chondroïtinesulfaat kunnen sterke gewrichten, botten en kraakbeen bevorderen Optimale spierspanning: speciale voedingsstoffen kunnen helpen de natuurlijke spierspanning te behouden Optimale spijsverteringsveiligheid door zeer goed verteerbare L.I.P.-eiwitten Royal Canin kwaliteitsbelofte Alle Royal Canin-producten ondergaan uitgebreide kwaliteitscontrole om een optimale voerkwaliteit te garanderen en om te voldoen aan de individuele voedingsbehoeften en levensstijl van jouw hond. Dit betekent dat je met Royal Canin Poodle Adult jouw hond een uitgebalanceerd dieet van hoge kwaliteit kunt bieden. Het juiste natvoer voor Royal Canin Poodle Adult vind je hier: Royal Canin Poodle Adult Volg onze voedingsrichtlijnen als je van plan bent om je hond gemengd te voeren, zodat hij de optimale hoeveelheden droog- en natvoer voorgeschoteld krijgt. (Zooplus.nl)

Royal Canin Adult Poodle hondenvoer is rasspecifiek hondenvoer voor de volwassen poedel vanaf 10 maanden. Royal Canin Adult Poodle hondenvoer ondersteunt een: * Gezonde huid en vacht * Gezond gebit * Gezonde spieren (Brekz.nl)

Royal Canin Poodle Adult - Hondenvoer - 7.5 kg direct bestellen in onze webshop! Heerlijke brokjes voor jouw volwassen Poedel Behalve intelligent, alert en actief gezelschap, is de Poedel een langorige krullenbol, die elegantie en trots uitstraalt. Omdat elk hondenras zijn eigen unieke behoeften heeft, is het kiezen van een goede voeding voor je volwassen Poedel belangrijk. Royal Canin Poodle Adult is geschikt voor Poedels vanaf een leeftijd van 10 maanden, en is speciaal samengesteld met de voedingsbehoeften van je Poedel in het achterhoofd. Ondersteun je hond met goede voeding De Poedel heeft een fijne, lichte en krullende vacht met wollig haar. Omdat deze vacht continu groeit, bevat Poodle Adult Omega 3-vetzuren, zoals EPA en DHA, en bernagieolie. Deze stoffen, tezamen met het aangepaste eiwitgehalte, ondersteunen de continue haargroei van de bijzondere wollige vacht van jouw Poedel. Dankzij de toegevoegde calciumvangers helpen de brokken de vorming van tandsteen te verminderen. Daarnaast helpt deze formule de spierspanning van jouw Poedel te behouden. Omdat ook bij honden smaken verschillen, is Royal Canin Poodle Adult ook beschikbaar als natvoer in de vorm van een overheerlijke zachte paté. Volg onze voedingsrichtlijnen als je van plan bent om je hond gemengd te voeren, zodat hij de optimale hoeveelheden droog- en natvoeding voorgeschoteld krijgt. Waarom Royal Canin? Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als je hond Royal Canin Poodle Adult eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Royal Canin Poodle Adult is verkrijgbaar in 1,5 kg en 7 kg. . Alle Royal Canin voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Royal Canin Poodle Adult ondergaat momenteel een verpakkingswijziging. De samenstelling van dit product is hetzelfde gebleven. Royal Canin Poodle Adult Royal Canin Poodle Adult is een speciale hondenbrok dat speciaal is ontwikkeld om de haargroei van je poedel te ondersteunen. Daarbij zorgen de eiwitten in dit voer voor de opbouw en behoud van sterke spieren. Ook beperkt dit voer de vorming van tandsteen en tandplak. Dit hondenvoer is voor poedels vanaf 10 maanden. De natuurlijke ingredienten van dit hondenvoer zorgen ervoor dat je poedels het erg lekker gaat vinden. De grootte van de brok is precies afgestemd op de grootte van poedels. Eigenschappen Uitgebalanceerd droogvoer voor poedels vanaf 10 maanden Ondersteunt de gezonde huid en de wollige vacht van je poedel De eiwitten in dit voer zorgen voor meer spierkracht De brokjes beperken de vorming van tandsteen en tandplak De brokgrootte is speciaal aangepast op de grootte van je poedel Geschikt voor: Poedels vanaf 10 maanden Smaak Gevogelte Inhoud 1,5 of 7 kg Samenstelling Maïs, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, isolaat van plantaardige eiwitten*, dierlijke vetten, rijst, maïsmeel, maïsgluten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, bietenpulp, sojaolie, mineralen, visolie, gist, plantaardige vezels, Fructo-Oligo-Sacchariden, bernagieolie (0.1%), extracten uit groene thee en druiven (bron van polyfenolen), hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine) Analytische bestanddelen Ruw vet: 19,00 %, Ruwe as: 5,50 %, Ruwe celstof: 2,10 %, Ruw eiwit: 30,00 %, Omega-3 vetzuren: 8,50 g, EPA/DHA: 3,00 g, Natriumtripolyfosfaat: 3,50 g Nutritionele toevoegingsmiddelen Vitamine A: 29500,00 IE/kg, Vitamine D3: 800,00 IE/kg, E1 (ijzer): 40,00 mg/kg, E2 (jodium): 4,00 mg/kg, E4 (koper): 12,00 mg/kg, E5 (mangaan): 52,00 mg/kg, E6 (zink): 139,00 mg/kg, E8 (selenium): 0,08 mg/kg (Medpets.nl)



Categorie
EAN(s)
3182550716932
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
7,5kg Poodle Adult Royal Canin Breed Hondenvoer
€ 49,99
Royal Canin Adult Poodle hondenvoer 7,5 kg
€ 52,25
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Poodle Adult - Hondenvoer - 7,5 kg
€ 52,95
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Poodle Adult - Hondenvoer - 7.5 kg
€ 52,99
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Poodle Adult - 7,5 kg
€ 55,95