Almo Nature Holistic Adult Cat Kip & Rijst 12 kg

49,950 - 98,490
Bestel nu direct voor € 49,95

Almo Nature Life Maintenance verse kip kattenvoer is een hoogwaardige complete voeding voor volwassen katten. * Bevat een hoog aandeel aan (vers) vlees * Zeer smakelijk en licht verteerbaar  * Geen chemische toevoegingen (Brekz.nl)

De uitgebalanceerde droge voeding Almo Nature Holistic Kip Rijst overtuigt met smakelijkheid en een bijzonder goede verteerbaarheid. Het heeft een bijzonder hoog vleesgehalte met 46%. Hiervan is 26% afkomstig van verse, natuurlijke kip, die dient als een hoogwaardige eiwitbron. Zorgvuldig gekookt en bewaard op een natuurlijke manier, het zorgt ook voor een hoge mate van acceptatie en voldoet op de juiste manier aan de voedingsbehoeften van uw neus. Het voedsel is geschikt voor alle rassen en alle leeftijden. De voedzame en verteerbare formule wordt aangevuld door een combinatie van granen en rijst, vitaminen, mineralen en andere essentiële voedingsstoffen. FOS en MOS bevorderen de balans van de darmflora, terwijl het opgenomen biotine een glanzende en zachte vacht en een gezonde huid ondersteunt. Almo Nature Holistic Kip Rijst bevat geen kunstmatige toevoegingen zoals conserveermiddelen, kleurstoffen of smaakstoffen. Almo Nature Holistic Kip Rijst in één oogopslag: Uitgebalanceerd droogvoer voor volwassen katten van alle rassen Zeer hoog vleesgehalte: met 26% verse kip en een totaal van meer dan 50% vlees Vers extrusieproces: zachte bereidingswijze waarbij het vlees niet chemisch wordt behandeld en de voedingsstoffen op natuurlijke wijze worden bewaard Verleidelijke smaak: zeer goede acceptatie dankzij het hoge vleesgehalte en de juiste formulering Vooral verteerbaar: het kookproces met stoom zorgt voor verteerbaarheid, een hoog gehalte aan licht verteerbare rijst Met MOS FOS: om een ​​gezonde darmflora te ondersteunen Uitgebalanceerd recept: met granen en waardevolle vitaminen en mineralen Bevat taurine om een ​​vitale functie van de ogen, hersenen en zenuwen te ondersteunen Rijk aan biotine voor een gezonde huid en een glanzende vacht Vrij van kunstmatige conserveermiddelen, lokstoffen en kleurstoffen (Zooplus.nl)

Almo Nature Holistic Kattenvoer Kip&RijstHolistic Maintenance is een complete voeding voor de dagelijkse behoeften van een kat. De recepten zijn geformuleerd met vers vlees of verse vis als hoofdingrediënt, wat de recepten voorziet van hoogwaardige dierlijke eiwitten. Het is een complete voedingsbenadering die het natuurlijk, vleesetende instinct van de kat respecteert. De smakelijke recepten zijn verrijkt met mineralen en vitamines en het is geformuleerd zonder kleurstoffen, GMO’s of chemischeconserveermiddelen.  * Complete voeding voor de dagelijkse behoeften * Vers vlees * In smaak van kip en rijst * Vrij van kleurstoffen en chemische conserveringsmiddelen (Plein.nl)





Categorie
EAN(s)
8001154122312
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Almo Nature Life Maintenance verse kip kattenvoer 12 kg
€ 49,95
Thuiswinkel Waarborg
12kg Kip & Rijst Almo Nature Holistic Kattenvoer
€ 50,99
Almo Nature Holistic Maintenance Kattenvoer Kip&Rijst 12 kg
€ 52,99