Home > Hondenvoer > Yarrah > Yarrah Bio Hondenvoer Kip 2 kg
Friday, 29 March 2024

Yarrah Bio Hondenvoer Kip 2 kg

16,950 - 24,200
Bestel nu direct voor € 16,95

Yarrah Bio Hondenvoer Adult Kip De biologische brokken van Yarrah zijn met biologische kip, MSC-vis, biologische erwten en baobab en zijn geschikt voor (middel)grote volwassen honden. Het hondenvoer vormt een complete, voedzame en zeer smakelijke maaltijd voor je hond. De brokken zijn zuiver biologisch en dus vrij van chemische geur-, kleur- en smaakstoffen, pesticiden en GMO, waarbij de best opneembare eiwitten zijn geselecteerd. Zo krijgt je hond precies binnen wat hij nodig heeft.Deze brokken bevatten bijna 20% gedroogde kip, afkomstig van tenminste 2kg verse, biologische kip. De biologische kippen verwerkt in het voer hebben een beter leven gehad, waarbij ze buiten hebben mogen scharrelen, puur biologisch hebben gegeten en langer hebben mogen leven dan reguliere kippen. Het voer bevat kip vanwege de goede verteerbaarheid en omdat honden er dol op zijn.MSC-haring bevat omega-3 en -6 vetzuren, heeft een ontstekingsremmend effect op huid en vacht en helpt de spieren soepel te houden. De biologische erwten in het droogvoer zijn rijk aan vezels. Ze helpen daarnaast de bloedsuikerspiegel laag te houden. De biologisch gecertificeerde baobab die is toegevoegd, is rijk aan vitamine C en calcium en maakt de brokken nóg smakelijker. * Geschikt voor de (middel)grote volwassen hond * Complete, voedzame en zeer smakelijke maaltijd voor je hond * Vrij van chemische geur-, kleur- en smaakstoffen, pesticiden en GMO (Plein.nl)

Yarrah Biologisch Adult Kip - Hondenvoer - 2 kg direct bestellen in onze webshop! Krokante brokjes met heerlijke kip en vis Wil je jouw (middel)grote hond een lekkere maaltijd voorschotelen met biologische kip en vis gecombineerd erwten en baobab? Kies dan voor Biologisch Adult Hondenvoer van Yarrah. Een complete, voedzame en zeer smakelijke voeding voor volwassen honden van (middel)grote rassen (tot 60 kg). Vanaf een leeftijd van 7 jaar kan je hond overstappen op Yarrah Senior Droogvoer. Deze voeding is zuiver biologisch, dit betekent dat het voer geen chemische geur-, kleur- en smaakstoffen, pesticiden en GMO bevat. Enkel de best opneembare eiwitten zitten in deze brokjes voor een gezond en sterk lichaam en geest. Tip: Biologisch Adult Hondenvoer is ook heerlijk te combineren of af te wisselen met Chunks met Kip en Rund 405 g, Paté met Kip en Kauwstaafjes voor Honden van Yarrah. Boordevol verantwoorde ingrediënten De voeding bevat 18% gedroogde kip. Dit vlees is afkomstig van biologische kippen die een beter leven hebben gehad dan de gemiddelde kip. Ze hebben buiten mogen scharrelen, hebben puur biologisch gegeten en daarnaast leiden ze een langer leven dan de gemiddelde kip. De toegevoegde biologische erwten zorgen voor genoeg vezels. Daarbij helpen ze om de bloedsuikerspiegel laag te houden. Er zit ook MSC-haring in de brokken, boordevol omega 3- en 6-vetzuren. Deze vetzuren hebben een ontstekingsremmend effect op de huid en vacht en helpen om de spieren soepel te houden. De toegevoegde visolie is een belangrijke bron van de essentiële omega 3-vetzuren EPA en DHA. Als laatste is de biologisch gecertificeerde baobab rijk aan vitamine C en calcium voor nog meer smakelijkheid. Waarom Yarrah? Sinds 1992 produceert Yarrah biologisch honden- en kattenvoer met als doel een positieve verandering teweeg te brengen. De kwaliteit van de producten staat centraal en leveranciers worden dan ook regelmatig persoonlijk bezocht om dit te kunnen waarborgen en de biologische producten te verbeteren. Je vindt in Yarrah voer en snacks geen verborgen ingrediënten of onnodige toevoegingen, enkel zuiver biologisch voer voor jouw huisdier. Biologisch Adult Hondenvoer is verkrijgbaar in 2 kg, 5 kg, 10 kg en 15 kg. . Alle Yarrah voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Het droogvoer Yarrah Bio Adult met Biologische Kip wordt met geselecteerde, biologische ingrediënten bereid, waaronder veel lekkere kip. Zo wordt je hond verzorgd met licht verteerbare eiwitten. Daarnaast bevat het hondenvoer haring uit MSC-gecertificeerde vangst en visolie als bron van voedzame omega-vetzuren. Yarrah Bio Adult met Biologische Kip heeft een evenwichtige samenstelling die is afgestemd op de behoeften van volwassen middelgrote en grote honden. Het droogvoer scoort met een optimale verhouding tussen vet en eiwit en bevat extra veel vezels. Het biologisch hondenvoer van Yarrah wordt enkel met natuurlijke ingrediënten bereid. Er worden geen chemische toevoegingen gebruikt. Yarrah Bio Adult met biologische Kip in één oogopslag: Biologisch droogvoer voor volwassen honden van middelgrote en grote rassen Volwaardige receptuur: voorziet je hond van alle belangrijke voedingsstoffen Met lekkere biologische kip: zeer goede smaak, bron van hoogwaardige en licht verteerbare eiwitten MSC-vis en visolie: haring uit MSC-gecertificeerde vangst, levert voedzame omega 3- en 6-vetzuren, kan onder andere huid en vacht ondersteunen Optimaal vet-eiwitgehalte: bevat 25% eiwit en 13% vet die op de behoeften van middelgrote en grote volwassen honden is afgestemd Erwten uit biologische teelt: bron van extra vezels Verrijkt met baobab: voor extra lekkere smaak, bevat vitamine C en calcium Puur natuur: geproduceerd zonder kunstmatige toevoegingsmiddelen, pesticiden en ggo's Milieuvriendelijk: verpakking 100% recyclebaar Niet de variant die je zoekt? Bekijk het complete aanbod droog biologisch hondenvoer. (Zooplus.nl)
Categorie
Merk
EAN(s)
8714265070501; 8714265000232
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Yarrah Bio Hondenvoer Adult Kip 2 kg
€ 20,85
Thuiswinkel Waarborg
Yarrah Biologisch Adult Kip - Hondenvoer - 2 kg
€ 21,94
Thuiswinkel Waarborg
Yarrah Bio Adult met Biologische Kip Hondenvoer - 2 kg
€ 22,28
Thuiswinkel Waarborg
Yarrah Bio Hondenvoer Adult Kip 2 kg
€ 24,20