Home > Kattenvoer > Royal Canin > Royal Canin Sensible 33 2 kg
Thursday, 28 March 2024

Royal Canin Sensible 33 2 kg

24,500 - 30,000
Bestel nu direct voor € 24,50

Royal Canin Sensible 33 Sensible 33 van Royal Canin is speciaal samengesteld voor volwassen katten met een gevoelige spijsvertering. Dit kattenvoer heeft een zeer goede verteerbaarheid voor een goede kwaliteit ontlasting en helpt de darmflora te versterken. Zo blijven er minder onverteerbare resten achter in de darmen en wordt de spijsvertering ondersteund. Eigenschappen Bevordert een gunstige darmflora voor een goede spijsvertering Ondersteunt de spijsvertering voor een goede kwaliteit ontlasting Hoge verteerbaarheid door zeer goed verteerbare ingrediënten Helpt gezonde urinewegen te ondersteunen Geschikt voor Volwassen katten met een gevoelige spijsvertering Inhoud 400 g, 2, 4 of 10 kg Samenstelling Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, rijst, dierlijke vetten, maïs, isolaat van plantaardige eiwitten, gedehydreerd varkenseiwit, tarwemeel, tarwe, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, maïsgluten, gist en delen daarvan, bietenpulp, mineralen, visolie, plantaardige vezels, sojaolie, Fructo-Oligo-Sacchariden. Analytische bestanddelen Ruw vet: 22,00 %, Ruwe as: 7,40 %, Ruwe celstof: 1,60 %, Ruw eiwit: 33,00 % Nutritionele toevoegingsmiddelen Vitamine A: 18500,00 IE/kg, Vitamine D3: 1000,00 IE/kg, E1 (ijzer): 38,00 mg/kg, E2 (jodium): 3,80 mg/kg, E4 (koper): 12,00 mg/kg, E5 (mangaan): 50,00 mg/kg, E6 (zink): 150,00 mg/kg, E8 (selenium): 0,10 mg/kg (Medpets.nl)

Het spijsverteringskanaal van sommige katten kan gevoelig zijn. Als dit het geval is voor jouw kat dan kan een verandering van voeding helpen haar spijsvertering te ondersteunen. Er zijn vele voedingsstoffen die hier een rol in kunnen spelen. Royal Canin Sensible 33 is geschikt voor katten tussen de 1 en 7 jaar oud en is speciaal ontwikkeld voor volwassen katten met een gevoelige spijsvertering. Het bevat een exclusieve combinatie voedingsstoffen die de spijsvertering helpt te ondersteunen. Royal Canin Sensible 33 is bijzonder smakelijk en bevat 3 verschillende soorten brokjes en zorgvuldige geselecteerde smaken die de eetlust bevorderen en bijdragen aan een optimale verteerbaarheid. Daarnaast helpt Royal Canin Sensible 33 de gezonde urinewegen van volwassen katten zoals de jouwe te ondersteunen. Deze voeding is ontwikkeld om de spijsvertering van jouw kat ook op de lange duur te blijven ondersteunen. Royal Canin Regular Sensible 33 in een overzicht: Hoogwaardig compleet voer voor volwassen katten van 1-7 jaar Sterk Energiek De uitgebalanceerde formule kan de spijsvertering en het spijsverteringskanaal optimaal ondersteunen Verscheidenheid Drie verschillende vormen van de brok zorgen voor een maximale voedselacceptatie en variatie in textuur Voor gevoelige spijsvertering: L.I.P. Eiwitten zijn goed verteerbaar en kunnen een gezonde spijsvertering bevorderen. Spijsverteringsveiligheid: de exclusieve combinatie van voedingsstoffen kan zorgen voor een langdurig basisvertrouwen in de spijsvertering met een goede verdraagbaarheid. Gezonde urinewegen: kan worden bevorderd door het speciaal uitgebalanceerde mineraalgehalte. Rijst: kan bovendien de spijsvertering vergemakkelijken Royal Canin kwaliteitsbelofte Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als jouw kat Royal Canin Sensible 33 eet, krijgt zij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Het bijpassende natvoer voor Royal Canin Regular Sensible 33 droogvoer: Royal Canin Instinctive in Saus Royal Canin Instinctive in Gelei (Zooplus.nl)

De Cat Sensible 33 van Royal Canin is speciaal aanbevolen voor katten met een gevoelig spijsverteringskanaal of ontlastingsproblemen. (Dierenwinkelxl.nl)

Royal Canin Regular Sensible 33 kattenvoer is een volledige voeding voor volwassen katten met een gevoelige spijsvertering.  * Bevordert een optimale spijsvertering * Extra smakelijk * Geconcentreerde energie (Brekz.nl)

Royal Canin Sensible 33 - Kattenvoer - 2 kg direct bestellen in onze webshop! Gezonde voeding voor jouw kat met een gevoelige spijsvertering Het spijsverteringskanaal van sommige katten kan gevoelig zijn voor bepaalde typen voeding. Als dit het geval is voor jouw kat dan kan een verandering van voeding helpen haar spijsvertering te ondersteunen. Er zijn vele voedingsstoffen die hier een rol in kunnen spelen. Sensible 33 van Royal Canin is geschikt voor katten tussen de 1 en 7 jaar oud en is speciaal ontwikkeld voor volwassen katten met een gevoelige spijsvertering. Het bevat een exclusieve combinatie voedingsstoffen die de spijsvertering helpt te ondersteunen en een gunstige darmflora bevordert. Voor een sterk en gezond lichaam De voedingsstoffen van hoge kwaliteit in de voeding, zoals de goed verteerbare eiwitten L.I.P., helpen de spijsvertering ondersteunen. Deze voeding is ontwikkeld om de spijsvertering van jouw kat ook op de lange duur te blijven ondersteunen. Royal Canin Sensible 33 is bijzonder smakelijk en bevat drie verschillende soorten brokjes en zorgvuldige geselecteerde smaken die de eetlust bevorderen en bijdragen aan een optimale verteerbaarheid. Het verhoogde energiegehalte in deze voeding is gunstig voor katten die meer energie kunnen gebruiken. Kleinere porties laten het spijsverteringskanaal van je kat minder hard werken. Sensible 33 bevat daarnaast specifieke ingrediënten die de gezonde urinewegen van je kat helpen ondersteunen. Waarom Royal Canin? Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als je kat Royal Canin Sensible 33 eet, krijgt ze een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Royal Canin Sensible 33 is verkrijgbaar in 400 gr, 2 kg, 4 kg en 10 kg. . Alle Royal Canin voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie
EAN(s)
3182550702317
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Sensible 33 - 2 kg
€ 24,50
Thuiswinkel Waarborg
2kg Regular Sensible 33 Royal Canin Kattenvoer
€ 27,98
Royal Canin - Sensible 33
€ 28,29
Royal Canin Regular Sensible 33 kattenvoer 2 kg
€ 28,70
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Sensible 33 - Kattenvoer - 2 kg
€ 30,00
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Sensible 33 - Kattenvoer - 2 kg
€ 32,38