Home > Hondenvoer > Royal Canin > Royal Canin Maxi Adult 15 kg
Thursday, 28 March 2024

Royal Canin Maxi Adult 15 kg

69,690 - 142,990
Bestel nu direct voor € 69,69

Royal Canin Maxi Adult - Hondenvoer - 15 kg direct bestellen in onze webshop! Gezonde voeding voor jouw grote volwassen hond De voedingsbehoeften van een hond van een groot ras verschilt nogal van die van een hond van een klein ras. Het is belangrijk dat je hond een voeding krijgt voorgeschoteld die geschikt is voor zijn grootte en gevoeligheden. Maxi Adult van Royal Canin is samengesteld met de voedingsbehoeften van je hond in het achterhoofd en is geschikt voor grote honden van 15 maanden en ouder, met een volwassen gewicht van 26 tot 44 kilogram. Voor een sterk en gezond lichaam Royal Canin Maxi Adult bevordert de optimale spijsvertering dankzij een exclusieve formule met hoogkwalitatieve eiwitten en uitgebalanceerde voedingsvezels. De meeste grote honden bereiken hun volwassen gewicht op een leeftijd van 2 jaar. Een regelmatig voedingspatroon kan bijdragen aan het behouden van een gezond gewicht. Grote honden kunnen extra aandacht voor hun botten en gewrichten gebruiken. Maxi Adult ondersteunt de gezonde botten en gewrichten van je hond, die sterkt belast kunnen worden door het lichaamsgewicht. Deze voeding geeft je hond de best mogelijke ondersteuning tijdens deze fase van zijn leven. De Omega 3-vetzuren (EPA-DHA) in de voeding helpen een gezonde huid te behouden. Waarom Royal Canin? Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als je hond Royal Canin Maxi Adult eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Royal Canin Maxi Adult is verkrijgbaar in 4 kg, 10 kg en 15 kg. . Alle Royal Canin voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Royal Canin Maxi Adult is hondenvoer voor grote honden vanaf 15 maanden tot 5 jaar met een volwassen gewicht tussen 25 en 45 kilogram. De voordelen: * Hoge verteerbaarheid * Ondersteuning van botten en gewrichten * Verrijkt met Omega 3: EPA & DHA (Brekz.nl)

Verwen je trouwe viervoeter met Royal Canin Maxi Adult Gevogelte en Zwijn. Dit volwaardige droogvoer is speciaal ontwikkeld voor volwassen honden van grote rassen en houdt rekening met hun specifieke behoeften. Met goed verteerbare ingrediënten en waardevolle vezels kan het bijdragen aan een optimale spijsvertering en kan het belangrijke vitamines en mineraalstoffen leveren. De aangepaste brokgrootte kan ideaal zijn voor de grote bek van jouw hond en kan bovendien het risico op slingeren verminderen. Met Royal Canin Maxi Adult Gevogelte en Zwijn kan je zeker zijn, dat jouw hond alle noodzakelijke voedingsstoffen binnenkrijgt, die hij voor een actief hondenleven nodig kan hebben. Bovendien is het goed om te weten dat dit droogvoer ook goed kan worden gecombineerd met het Royal Canin Maxi Adult natvoer, zodat er een afwisseling in de voederbak kan ontstaan. Royal Canin Maxi Adult Gevogelte en Zwijn in een oogopslag (compleetvoer): Gezond droogvoer voor volwassen honden van grote rassen (26 tot 44 kg) vanaf de 15e maand Speciaal afgestemd op de behoeftes van grote honden Goed verteerbare ingrediënten: voor een mogelijk optimale opname van voedingsstoffen Bron van vezels: kan een normale spijsvertering bevorderen en kan voor een langdurig verzadigd gevoel zorgen Met vitaminen en mineralen: belangrijke vitale stoffen voor het leven van een actieve hond Bevat glucosamine en chondroïtine: natuurlijke componenten van kraakbeenweefsel Aangepaste brokgrootte: mogelijk ideaal voor de grote bek van jouw hond Goed te combineren: met het Royal Canin Maxi Adult Natvoer (Zooplus.nl)

Royal Canin Maxi Adult is speciaal ontwikkeld voor grote honden. Grote honden verbruiken veel energie. Een actief temperament en een groot lichaamsgewicht vraagt veel van de gewrichten. Royal Canin heeft speciaal daarvoor de Maxi Adult ontwikkeld. Door deze brok worden de gewrichten van grote honden beter ondersteund. (Dierenwinkelxl.nl)

Royal Canin Maxi Adult Let op! Dit product ondergaat momenteel een verpakkingswijziging. Daarnaast is de samenstelling van dit product ook gewijzigd. Honden van een groot ras verbruiken relatief veel energie, maar veel activiteit vraagt veel van de gewrichten. Met de Maxi Adult van Royal Canin krijgt jouw grote hond de benodigde voedingsstoffen binnen die bijdragen om gezond te leven. De hondenbrokken dragen bij aan het behouden van sterke botten en soepele gewrichten en een gezonde spijsvertering. Eigenschappen Smakelijk droogvoer voor grote actieve honden Draagt bij aan het behouden van sterke botten en soepele gewrichten Draagt bij aan een gezonde spijsvertering. Dit is mogelijk door de goed verteerbare ingrediënten die zijn gebruikt Bevat voedingstoffen die bijdragen aan het behouden van een gezonde huid en vacht Geschikt voor Honden van een groot hondenras vanaf 15 maanden tot 5 jaar oud met een volwassen gewicht tussen de 25 en 45 kilo. Smaak Gevogelte Inhoud 4, 10 of 15 kg Samenstelling Maïs, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, Maïsmeel, dierlijke vetten, gedehydreerd runder-en varkenseiwit*, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, Maïsgluten, tarwe, bietenpulp, rijst, visolie, sojaolie, mineralen, gist en delen daarvan, hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine). Analytische bestanddelen Ruw eiwit: 26,0% - Ruw vet: 17,0% - Ruwe as: 6,4% - Ruwe celstof: 1,4% - Per kg: Omega - 3 vetzuren: 7,5g waarvan EPA & DHA: 4g. Nutritionele toevoegingsmiddelen Vitamine A: 16.000IE, Vitamine D3: 1.000IE, E1 (IJzer): 43mg, E2 (Jodium): 4,3mg, E4 (Koper): 13mg, E5 (Mangaan): 56mg, E6 (Zink): 137mg, E8 (Selenium): 0,08mg-Technologische Toevoegingsmiddelen: Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong: 5g-Conserveermiddelen-Antioxidanten. (Medpets.nl)

Categorie
EAN(s)
3182550401937; 3182551055955
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Maxi Adult 15 KG
€ 69,69
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Maxi Adult - Hondenvoer - 15 kg
€ 69,99
Royal Canin Maxi Adult hondenvoer 15 kg
€ 71,75
Thuiswinkel Waarborg
15kg Royal Canin Maxi Adult Gevogelte en Zwijn compleetvoer
€ 72,49
Royal Canin - Maxi Adult
€ 76,99
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Maxi Adult - 15 kg
€ 78,40