Royal Canin Hair & Skin 33 400 gr

7,490 - 12,500
Bestel nu direct voor € 7,49

Royal Canin Cat Hair & Skin 33 Aanbevolen: voor katten met een gevoelige huid. Een doffe vacht kan wijzen op tekorten aan specifieke voedingsstoffen. De vacht weerspiegelt de gezondheid van de kat. Elke verandering in glans,... (Dierenwinkelxl.nl)

Let op! : Dit product ondergaat momenteel een verpakkingswijziging. De samenstelling van dit product is hetzelfde gebleven. Royal Canin Hair & Skin Care De vacht zegt veel over de gezondheid van jouw kat. Het is dan ook erg belangrijk dat de conditie van de huid en vacht optimaal is! Royal Canin Hair & Skin Care draagt bij aan de gezonde haargroei en het voeden van de vacht van jouw kat. Daarnaast helpt het de beschermende functie van de huid te versterken. Eigenschappen Helpt de gezonde haargroei te bevorderen Voedt de vacht van jouw kat Helpt de beschermende functie van de huid te versterken Geschikt voor Volwassen katten van 1 tot 7 jaar. Smaak Gevogelte Inhoud 400 g, 2, 4 of 10 kg Samenstelling Gedehydreerd gevogelte-eiwit, dierlijke vetten, tarwegluten*, rijst, plantaardige vezels, maïs, gehydrolyseerde dierlijke eiwitten, tarwe, gistproducten, maïsmeel, maïsgluten, mineralen, bietenpulp, sojaolie, visolie, bernagieolie. Analytische bestanddelen Ruw eiwit: 33,0% - Ruw vet: 22,0% - Ruwe as: 6,9% - Ruwe celstof: 4,9% - Omega-3-vetzuren: 1,03% - EPA/DHA: 0,38% - Omega-6-vetzuren: 5,31% - Gammalinoleenzuur (GLA): 0,05%. Nutritionele toevoegingsmiddelen Vitamine A: 31.500IE, Vitamine D3: 800IE, IJzer (3b103): 28mg, Jodium (3b201, 3b202): 2,8mg, Koper (3b405, 3b406): 9mg, Mangaan (3b502, 3b504): 37mg, Zink (3b603, 3b605, 3b606): 131mg, Selenium (3b801, 3b811, 3b812): 0,04mg - Antioxidanten. (Medpets.nl)

De vacht weerspiegelt de gezondheid van je kat. Zo kunnen veranderingen in glans, dichtheid en kleur tekenen zijn van een tekort aan belangrijke voedingsstoffen. Bovendien gaat een droge vacht vaak gepaard met roos. Een te kleine inname van bepaalde voedingsstoffen kan leiden tot haaruitval, vertraagde verharing en kleurverlies. Royal Canin Hair Skin Care is daarom speciaal samengesteld om de huid- en vachtverzorging van je kat te kunnen ondersteunen. Zo kunnen belangrijke omega-3 en omega-6 vetzuren, waaronder GLA, EPA en DHA, bijdragen aan een glanzende vacht. Tegelijkertijd kan een speciale vitaminecocktail in deze formule de normale barrièrefunctie van de huid ondersteunen, die de kat beschermt tegen invloeden van buitenaf. Royal Canin Hair Skin Care heeft een bewezen werking*: meer dan 90% van de katteneigenaren constateerde een goede huid- en vachtkwaliteit na slechts 3 weken voeren met deze voeding (*interne studie van Royal Canin). Royal Canin Hair Skin Care in één oogopslag: Volledig droogvoer voor volwassen katten. Glanzende vacht: soja-, borage- visolie zorgen voor omega-3 en omega-6 vetzuren Exclusief voedingsstoffencomplex: speciale formule ter ondersteuning van huid vacht Ideale voeding: speciale brokjesgrootte stimuleert intensief kauwen en kan zo tand- en mondhygiëne bevorderen Normale barrièrefunctie van de huid: geselecteerde vitaminecombinatie Bewezen resultaten: al na 3 weken (interne studie van Royal Canin) Ondersteuning van de urinewegen: evenwichtig mineraalgehalte Optimale spijsvertering: L.I.P. eiwitten met hoge biologische waarde Royal Canin kwaliteitsbelofte Alle Royal Canin producten ondergaan een uitgebreide kwaliteitscontrole om een optimale voedingskwaliteit te garanderen en te voldoen aan de individuele voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Dit betekent dat je je kat met Royal Canin Hair Skin Care een uitgebalanceerde voeding van hoge kwaliteit biedt. Gemengde voeding - slim gecombineerd: De combinatie van natvoer en droogvoer combineert de positieve eigenschappen van beide soorten voer. Natvoer is bijzonder smakelijk voor katten, levert belangrijke voedingsstoffen en bevordert met een hoog vochtgehalte de gezondheid van de nieren en urinewegen. Een portiezakje van 100 g natvoer dekt al de helft van de dagelijkse vochtbehoefte! Droogvoer komt overeen met het natuurlijke kattengedrag om de hele dag door kleine porties te eten. Naast de verzorging van tanden en tandvlees is een ander voordeel van droogvoer de hoge concentratie aan voedingsstoffen zoals eiwitten of vezels. Talrijke studies bevestigen: de combinatie van nat- en droogvoer ondersteunt zowel de natuur als de gezondheid van katten! (Zooplus.nl)

Royal Canin Hair & Skin Care - Kattenvoer - 400 g direct bestellen in onze webshop! Voeding voor een gezonde huid en vacht Essentiële vetzuren (zoals )mega 3 en Omega 6) hebben een gunstige invloed op de vacht en huid van je kat. Het exclusieve complex van voedingsstoffen in Hair & Skin Care van Royal Canin helpt de huidbarrière te ondersteunen. De goed verteerbare eiwitten en specifieke aminozuren helpen mee een gezonde huid en mooie vacht te behouden. Voor volwassen katten van 1 tot 7 jaar oud. Ondersteun de huidbarrière De essentiële combinatie Omega 3- en 6-vetzuren in Hair & Skin Care helpen de gezondheid van de huid en vacht ondersteunen. De voeding bevat ook soja- en bernagieolie (rijk aan gamma linoleenzuur) en visolie wat je kat helpt haar gezonde glanzende vacht te behouden. Daarnaast bevat deze voeding een aantal andere belangrijke voedingsstoffen, zoals vitamine B, specifieke aminozuren en zink en koper. Gezamenlijk ondersteunen deze de huidbarrière van je kat, voeden haar huid en vacht en houden deze sterk en vol. De toevoeging van een uitgebalanceerde hoeveelheid mineralen helpt bij het behoud van gezonde urinewegen. Het is klinisch bewezen dat exclusief gebruik van Royal Canin Hair & Skin Care gedurende 21 dagen de glans van de vacht verhoogt. Waarom Royal Canin? Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als je kat Royal Canin Hair & Skin Care eet, krijgt ze een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Royal Canin Hair & Skin Care is verkrijgbaar in 400 gram, 2 kg, 4 kg en 10 kg. . Alle Royal Canin voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie
EAN(s)
3182550721721
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Royal Canin - Hair & Skin
€ 7,49
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Hair & Skin Care - 400 g
€ 7,90
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Hair & Skin Care - Kattenvoer - 400 g
€ 12,50
Thuiswinkel Waarborg
400g Hair & Skin Care Royal Canin Kattenvoer
€ 12,98
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Hair & Skin Care - Kattenvoer - 400 g
€ 13,18