Home > Kattenvoer > Royal Canin > Royal Canin Fit 32 400 gr
Friday, 29 March 2024

Royal Canin Fit 32 400 gr

6,550 - 7,290
Bestel nu direct voor € 6,55

Royal Canin Fit 32 Royal Canin Fit 32 is speciaal afgestemd op volwassen buitenkatten die regelmatig buiten komen. Deze voeding ondersteunt de natuurlijke weerstand van jouw kat, zodat ze lekker buiten kan spelen. Katten hebben een matig tot normaal activiteitsniveau als ze regelmatig naar buiten gaan, maar voor de rest lekker op de bank of op schoot liggen. Ze verbruiken hierdoor niet veel energie, maar hebben wel een goede weerstand nodig. Royal Canin Fit 32 bevat daarom alle voedingsstoffen die nodig zijn voor een goede weerstand met een gematigd energiegehalte. Eigenschappen Vermindert de vorming van haarballen. Een specifieke combinatie van vezels bevordert de uitscheiding van haren via de ontlasting. Zo wordt de vorming van haarballen beperkt. Bevat alle voedingsstoffen die je volwassen kat nodig heeft Heeft een aangepast energiegehalte om op een gezond gewicht te blijven Ondersteunt gezonde urinewegen door een aangepast mineralengehalte Geschikt voor Volwassen katten die regelmatig buiten komen Smaak Gevogelte Inhoud 400 g, 2, 4 of 10 kg Samenstelling Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, rijst, tarwe, maïs, dierlijke vetten, gedehydreerd varkenseiwit, plantaardige vezels, tarwemeel, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, maïsgluten, gist en delen daarvan, bietenpulp, sojaolie, visolie, mineralen, psylliumschil en psylliumzaden, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne). Analytische bestanddelen Ruw vet: 15,00 %, Ruwe as: 7,20 %, Ruwe celstof: 4,60 %, Ruw eiwit: 32,00 % Nutritionele toevoegingsmiddelen Vitamine A: 13000,00 IE/kg, Vitamine D3: 700,00 IE/kg, E1 (ijzer): 35,00 mg/kg, E2 (jodium): 3,50 mg/kg, E4 (koper): 11,00 mg/kg, E5 (mangaan): 45,00 mg/kg, E6 (zink): 136,00 mg/kg (Medpets.nl)

Royal Canin Cat Fit 32 0,4 kg Aanbevolen: voor de kat die buiten komt, maar ook wel regelmatig binnen in huis is, heeft een matig tot normaal activiteitenniveau. Zijn energiebehoefte is gematigd en zijn natuurlijke weerstand... (Dierenwinkelxl.nl)

Royal Canin Fit 32 - Kattenvoer - 400 g direct bestellen in onze webshop! Gezonde voeding voor jouw volwassen kat Zelfs een actieve en gezonde kat als de jouw heeft een goede voeding nodig om gezond te blijven. Fit 32 van Royal Canin is speciaal samengesteld voor volwassen katten van 1 tot 7 jaar en voorziet in de voedingsbehoeften van jouw gezonde kat. Voor een sterk en gezond lichaam Ook tijdens zijn volwassen leven heeft jouw kat een goede voeding nodig. Royal Canin Fit 32 bevat een uitgebalanceerde hoeveelheid specifieke voedingsstoffen die de gezondheid van jouw kat helpen ondersteunen. De ingrediënten helpen ook jouw kat haar ideale gewicht te behouden. Haarballen kunnen bij jouw kat ontstaan uit de haren die jouw kat inslikt tijdens de verzorging van haar vacht. De specifieke voedingsvezels in Fit 32 helpen jouw kat van dit ingeslikte haar af te komen en verminderen zo de vorming van haarballen. De uitgebalanceerde hoeveelheid vitaminen en mineralen in Royal Canin Fit 32 helpt gezonde urinewegen te ondersteunen. Waarom Royal Canin? Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als je kat Royal Canin Fit 32 eet, krijgt ze een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Royal Canin Fit 32 is verkrijgbaar in 400 gr, 2 kg, 4 kg en 10 kg. . Alle Royal Canin voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Royal Canin Fit 32 is speciaal samengesteld voor volwassen katten van 1 tot 7 jaar en voorziet in de voedingsbehoeften van jouw gezonde kat. Ook tijdens zijn volwassen leven heeft jouw kat een goede voeding nodig. Royal Canin Fit 32 bevat een uitgebalanceerde hoeveelheid specifieke voedingsstoffen die de gezondheid van jouw kat helpen ondersteunen. De uitgebalanceerde hoeveelheid vitaminen en mineralen in Royal Canin Fit 32 helpt gezonde urinewegen te ondersteunen. Royal Canin Fit 32 bevat specifieke voedingsvezels die jouw kat helpen ingeslikt haar kwijt te raken. Dit helpt de vorming van haarballen te verminderen. Royal Canin Regular Fit in een overzicht: Uitgebalanceerd compleet voer voor volwassen katten Speciaal ontwikkeld Speciaal ontworpen en ontwikkeld voor volwassen en actieve katten. Exclusieve vorm De textuur en de smaak van het droogvoer verhogen de acceptatie en kunnen het kaakspierstelsel ondersteunen. Uitgebreid dieet: bevat alle belangrijke eiwitten, vetzuren, vezels, vitamines en mineralen die een kat nodig heeft Gezondheid van de urinewegen: een aangepast mineraalgehalte kan de gezondheid van de urinewegen ondersteunen Behoudt het ideale gewicht: het caloriegehalte is optimaal afgestemd op de specifieke energiebehoeften van een kat met een ideaal gewicht Versterkt de natuurlijke afweer: een exclusief antioxidantcomplex (vitamine E en vitamine C, luteïne en taurine) en mannan-oligosacchariden kunnen de natuurlijke afweer bevorderen Vermindert de vorming van haarballen: de combinatie van natuurlijke vezels helpt de darmtransit van ingeslikt haar Royal Canin kwaliteitsbelofte Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als jouw kat Royal Canin Fit 32 eet, krijgt zij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Passend natvoer voor Royal Canin Regular Fit: Royal Canin Instinctive in Saus Royal Canin Instinctive in Gelei (Zooplus.nl)
Categorie
EAN(s)
3182550702157
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Fit 32 - 400 g
€ 6,55
Royal Canin - Fit 32
€ 7,29
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Fit 32 - Kattenvoer - 400 g
€ 11,58
Thuiswinkel Waarborg
400 g Regular Fit 32 Royal Canin Kattenvoer
€ 11,78