Home > Hondenvoer > Pro Plan > Proplan Small Adult Kip 3 kg
Friday, 29 March 2024

Proplan Small Adult Kip 3 kg

16,230 - 79,510
Bestel nu direct voor € 16,23

Pro Plan Dog Adult Small & Mini Breed Kip - Hondenvoer - 3 kg direct bestellen in onze webshop! Heerlijke voeding voor je viervoeter Speciaal voor volwassen honden van kleine rassen, is er de Purina Pro Plan Dog Adult Small & Mini Everyday Nutrition voeding. Voor honden met een actieve levensstijl is het belangrijk dat zij de juiste voeding binnenkrijgen. De voeding helpt bij de ondersteuning van gezonde gewrichten, een snelle stofwisseling en een gezond hart. * Geschikt voor volwassen honden van kleine rassen. * Bevat veel voedingsstoffen. * Ondersteunt het gebit en de gewrichten. Gezonde ingrediënten Purina Pro Plan Dog Adult Small & Mini Everyday Nutrition bevat veel voedingsstoffen die ervoor zorgen dat je hond alles binnenkrijgt, met een heerlijke kipsmaak. Door de evenwichtige voedingsstoffen heeft je hond elke dag een gezonde en lekkere maaltijd. Over Purina Pro Plan Alle Purina Pro Plan producten bevatten hoogwaardige ingrediënten die voordelen bieden voor elke levensfase van je hond of kat. Het ondersteunt het immuunsysteem en draagt bij aan een gezonde ontwikkeling. De voeding is wetenschappelijk samengesteld en bevat veel smaak, waardoor je hond of kat er extra van kan genieten. Purina Pro Plan Dog Adult Small & Mini Everyday Nutrition is verkrijgbaar in 3 kg en 7 kg. . Alle Pro Plan voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Pro Plan Small & Mini Adult Everyday Nutrition met kip hondenvoer is een volledig voer speciaal samengesteld voor volwassen honden van kleine rassen, tot 10 kg. Met kip als eerste ingrediënt en vrij van kleurstoffen en conserveringsmiddelen. * Draagt bij aan een gezonde huid en vacht * Alle benodigde voedingsstoffen * Ondersteunt de gewrichten (Brekz.nl)

Pro Plan Adult Small&Mini Everyday Nutrition KipPro Plan Adult Small&Mini Everyday Nutrition Kip hondenvoer (voorheen OptiBalance) is speciaal samengesteld voor de nutritionele behoeften van volwassen honden van kleine rassen en is ontworpen om de gezondheid en het welzijn te ondersteunen. De voordelen van Pro Plan Adult Small&Mini: * Ondersteunt het snelle metabolisme van kleine honden * Het vermindert de tandplak tot 40% * Het bevat uitgebalanceerde mineralen, vitamine D * Het ondersteunt gezonde tanden en tandvlees * Het bevat een uitstekende smaak * De speciale kleine brokjes zijn gemakkelijk te kauwen * Het is geschikt voor de kaken van kleine honden (Plein.nl)

Categorie
Merk
EAN(s)
7613035114920; 7613035114937
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Pro Plan Dog Adult Small & Mini Breed Kip - Hondenvoer - 3 kg
€ 21,22
Proplan - Small & Mini - Adult
€ 22,99
Pro Plan Small & Mini Adult Everyday Nutrition met kip hondenvoer 3 kg
€ 25,20
Thuiswinkel Waarborg
Pro Plan Everyday Nutrition Adult Small & Mini - Honden Droogvoer - Kip - 3 kg
€ 26,89
Pro Plan Adult Small&Mini Everyday Nutrition Kip 3 kg
€ 29,85