Home > Hondenvoer > Pro Plan > Proplan Puppy Kip 3 kg
Friday, 19 April 2024

Proplan Puppy Kip 3 kg

21,190 - 69,750
Bestel nu direct voor € 21,19

Pro Plan Puppy Medium Healthy Start KipPro Plan Puppy Medium Healthy Start Kip (voorheen OptiStart) is speciaal samengesteld om te voorzien in de nutritionele behoefte van puppy's in de leeftijd van 2 tot 12 maanden. De voordelen van Pro Plan Puppy Medium Healthy Start: * Bevordert het immuunrespons * Borgt voor een goede balans tussen bacteriën in de darmen van de pup * Helpt bij de ontwikkeling van de hersenen en het gezichtsvermogen * Ondersteunt een gezonde huid en een glanzende vacht (Plein.nl)

Als je ervoor wilt zorgen dat je puppy zich optimaal kan ontwikkelen, is het belangrijk om hem een voeding aan te bieden die voldoet aan de voedingsbehoeften van honden in de groeifase. Purina Pro Plan Medium Puppy Healthy Start (voorheen: OPTISTART) is een speciaal voor puppy's van middelgrote rassen samengesteld droogvoer dat heerlijk van smaak is en zorgt voor een evenwichtige voeding met alle essentiële voedingsstoffen. De receptuur van het puppyvoer is compleet en dekt de volledige dagelijkse behoefte van je huisdier. Het bevat kip als belangrijkste ingrediënt, dat waardevolle eiwitten bijdraagt. Het hondenvoer is bovendien verrijkt met colostrum. Puria Pro Plan Medium Puppy Healthy Start voorziet je hond bovendien van belangrijke vitale stoffen zoals vitaminen, mineralen en sporenelementen. Purina Pro Plan Medium Puppy Healthy Start in één oogopslag: Hoogwaardig droogvoer voor puppy's ( 1 jaar) van middelgrote hondenrassen (10 - 25 kg). Ook geschikt voor drachtige zogende teven Uitgebalanceerde voeding: geschikt als complete voeding voor de dagelijkse voeding tijdens de groeifase Recept met kip: bevat hoogwaardige stukjes kip, goede smaak, bron van hoogwaardige eiwitten Evenwichtige samenstelling: aangepaste vet/eiwitverhouding voor een ideale groei Verrijkt met colostrum: kan een normaal immuunsysteem een optimale spijsvertering ondersteunen Bevat visolie: draagt waardevolle vetzuren bij die de huid en vacht kunnen ondersteunen Rijk aan vitale stoffen: met vele belangrijke vitaminen, mineralen en sporenelementen, compleet van samenstelling Voor tandverzorging: vitamine D draagt bij tot het behoud van een normaal gebit Voor de afweer van het lichaam: bevat antioxidanten van natuurlijke oorsprong Zonder toegevoegde kleurstoffen In een hersluitbare zak (Zooplus.nl)

Pro Plan Medium Puppy Healthy Start met kip hondenvoer is voeding dat speciaal ontwikkeld is voor pups van middelgrote hondenrassen. De balans tussen bouwstoffen en overige ingrediënten draagt bij aan een evenwichtige gezondheid op lange termijn. * Bevat alle benodigde voedingsstoffen voor een goede start * Levert extra energie * Met colostrum, voor ondersteuning van het immuunsysteem (Brekz.nl)

Pro Plan Dog Puppy Medium Breed Kip - Hondenvoer - 3 kg direct bestellen in onze webshop! Heerlijke voeding voor je viervoeter Speciaal voor puppy's van medium rassen, is er de Purina Pro Plan Healthy Start voeding. Voor puppy's met een gezonde levensstijl is het belangrijk dat zij de juiste voeding binnenkrijgen. De voeding helpt bij de ondersteuning van gezonde gewrichten, een actieve levensstijl en ondersteunt een glanzende vacht. * Geschikt voor puppy's van medium rassen. * Bevat veel voedingsstoffen. * Ondersteunt het gebit en gewrichten. Gezonde ingrediënten Purina Pro Plan Healthy Start bevat veel voedingsstoffen die ervoor zorgen dat je hond alles binnenkrijgt, met een heerlijke kipsmaak. Door de evenwichtige voedingsstoffen heeft je hond elke dag een gezonde en lekkere maaltijd. Over Purina Pro Plan Alle Purina Pro Plan producten bevatten hoogwaardige ingrediënten die voordelen bieden voor elke levensfase van je hond of kat. Het ondersteunt het immuunsysteem en draagt bij aan een gezonde ontwikkeling. De voeding is wetenschappelijk samengesteld en bevat veel smaak, waardoor je hond of kat er extra van kan genieten. Purina Pro Plan Healthy Start is verkrijgbaar in 3kg en 12 kg. . Alle Pro Plan voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)





Categorie
Merk
EAN(s)
7613035114869
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Pro Plan Healthy Start Puppy Medium - Honden Droogvoer - Kip - 3 kg
€ 21,19
Proplan - Medium Puppy Chicken
€ 23,49
Pro Plan Puppy Medium Healthy Start Kip 3 kg
€ 26,25
Thuiswinkel Waarborg
3kg Medium Puppy Healthy Start Pro Plan Hondenvoer
€ 26,98
Pro Plan Medium Puppy Healthy Start met kip hondenvoer 3 kg
€ 27,20
Thuiswinkel Waarborg
Pro Plan Dog Puppy Medium Breed Kip - Hondenvoer - 3 kg
€ 28,18
Gerelateerde artikelen: