Proplan Adult Sensitive Zalm & Rijst 14 kg

58,990 - 116,990
Bestel nu direct voor € 58,99

Je hond hoeft geen plezier te missen, ookal is hij gevoelig voor bepaalde ingrediënten. Purina Pro Plan Medium Adult Sensitive Skin (Voorheen: OPTIDERMA) is een smaakvol droogvoer voor middelgrote honden met een gevoelige huid. Het belangrijkste ingrediënt is hoogwaardige zalm, die de staarten van de visliefhebbers onder de viervoeters doet kwispelen. Purina Pro Plan Medium Adult Sensitive Skin voorziet je vriend niet alleen van een extra portie eiwitten, maar levert ook waardevolle omega-vetzuren. Hiermee kan de natuurlijke huidbarrière en de glanzende vacht worden ondersteund. Om een goede tolerantie te garanderen zijn er geen tarwegluten toegevoegd. Purina Pro Plan Medium Adult Sensitive Skin in één oogopslag: Volledig droogvoer voor volwassen honden (1 - 7 jaar) van middelgrote rassen van 10 - 25 kg. Zalm als hoofdingrediënt: smakelijke bron van dierlijke eiwitten en vetzuren Geselecteerde eiwitbronnen: kan het risico op intoleranties verminderen Hoog in eiwitten: helpt magere spieren op te bouwen en te behouden Tarweglutenvrij: geschikt voor allergieën en intoleranties Vitamine D: helpt bij het behoud van normale tanden en botten Met visolie: een andere bron van omega vetzuren, kan een normale huid glanzende vacht ondersteunen Vitaminen, mineralen en sporenelementen: afgestemd op de behoeften van middelgrote honden Optimale voedingsstoffencombinatie: ondersteunt de ideale voedingsstoffenopname Hoge acceptatie: wordt gemakkelijk geaccepteerd Geschikt als volledig voer: compleet van samenstelling, ideaal voor elke dag Zonder kunstmatige kleurstoffen Met ritssluiting: hersluitbare zak (Zooplus.nl)

Pro Plan Medium Adult Sensitive Skin met zalm hondenvoer is een uitgebalanceerde voeding voor middelgrote volwassen honden met een gevoelige huid. Met dit voer geeft u uw hond de nodige ondersteuning voor een gezonde huid en stralende vacht. * Tarwevrije voeding * Ondersteunt bij gevoeligheidsreacties van de huid * Bevat specifieke omega-3 voor huid en vacht (Brekz.nl)

Pro Plan Adult Medium Sensitive Skin ZalmComplete voeding voor volwassen honden van medium rassen met een gevoelige huid.Pro Plan Adult Medium Sensitive Skin Zalm (voorheen OptiDerma) bevat alle voedingsstoffen die een hond nodig heeft om in zijn behoefte te voorzien - plus voedingsstoffen voor het ondersteunen van een gezonde huid en glanzende vacht. Deze voeding bevat een speciale combinatie van voedingstoffen gericht op de huid, zoals eiwitbronnen uit aminozuren, essentiële vetzuren, B vitaminen en zink, die aantoonbaar een gezonde huid en glanzende vacht ondersteunen.Deze complete, droge voeding is rijk aan zalm, met zorgvuldig geselecteerde eiwitbronnen, om mogelijke huidreacties geassocieerd met voedselovergevoeligheid te helpen verminderen. * Geselecteerde eiwitbronnen * Ondersteunt gezonde gewrichten * Ondersteunt een gezond huid * Bevat kwalitatief hoogwaardige eiwitten uit zalm * Samengesteld zonder tarwegluten**Bevat mogelijk sporen van tarwegluten (Plein.nl)

Een complete voeding voor volwassen honden met een gevoelige huid Een gezonde huid is van groot belang voor het welzijn van uw hond. Voor meer gevoelige honden is het beter het aantal eiwitbronnen in de voeding zo laag... (Dierenwinkelxl.nl)



Categorie
Merk
EAN(s)
7613035120464
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
14kg Medium Adult Optiderma Zalm & Rijst Pro Plan Hondenvoer
€ 58,99
Pro Plan Medium Adult Sensitive Skin met zalm en rijst hondenvoer 14 kg
€ 59,49
Pro Plan Adult Medium Sensitive Skin Zalm 14 kg
€ 59,99
Thuiswinkel Waarborg
Pro Plan Medium Adult Sensitive Skin - Honden droogvoer - Zalm - 14 kg
€ 61,99
Proplan - Medium Adult Sensitive Skin
€ 69,99