Proplan Adult Large Breed Robust 14 kg

49,990 - 106,640
Bestel nu direct voor € 49,99

Hiermee heeft jouw grote viervoeter genoeg om op te kauwen: Purina Pro Plan Large Robust Adult Everyday Nutrition (Voorheen: OPTIBALANCE) bevat extra grote brokjes met een speciaal aan stevig gebouwde honden aangepaste receptuur. De hoofdbron van dierlijke eiwitten zijn hoogwaardige stukjes kip. Het hoge eiwitgehalte draagt bij tot het behoud van de magere spiermassa van je grote viervoeter. De geoptimaliseerde combinatie van voedingsstoffen zorgt ervoor dat de vitale stoffen optimaal door het lichaam kunnen worden opgenomen. Tot slot voorziet Purina Pro Plan Large Robust Adult Everyday Nutrition je viervoeter van omega-3 vetzuren, die onder andere belangrijk zijn voor een normale huid en een glanzende vacht. Purina Pro Plan Large Robust Adult Everyday Nutrition in één oogopslag: Droogvoer voor volwassen honden (2 - 7 jaar) van grote rassen met een robuuste bouw vanaf 25 kg. Heerlijk: beste stukjes kip, hoogwaardige verteerbare eiwitleverancier Speciaal aangepast aan de voedingsbehoeften van zware honden, zoals Berner Sennenhonden, St. Bernards, Golden Retrievers, Newfoundlands of Rottweilers. Extra portie eiwit: ondersteunt de opbouw het onderhoud van magere spiermassa Vitamine D: draagt bij tot de instandhouding van normale tanden botten Visolie: bron van waardevolle omega-3 vetzuren, nodig voor o.a. normale huidfunctie en gewrichtsstofwisseling Ideale voedingsstoffencombinatie: draagt bij tot een optimale opname van voedingsstoffen Rijk aan antioxidanten: kan een normaal immuunsysteem ondersteunen Grote brokken: aangepast aan de kaken van grote honden Bevat geen kunstmatige kleurstoffen Ontwikkeld door dierenartsen en voedingsdeskundigen (Zooplus.nl)

Pro Plan Large Robust Adult Everyday Nutrition met kip is een complete voeding voor grote, rubuuste honden. Het voer draagt bij aan een optimale gezondheid, met extra aandacht voor de gewrichten en spieren. * Helpt de vacht stralend gezond te houden * Draagt bij aan een gezond immuunsysteem * Ondersteunt de belastbaarheid van de gewrichten (Brekz.nl)

Pro Plan Adult Large Robust Everyday Nutrition KipComplete voeding voor volwassen honden van grote rassen met een robuuste bouw.Pro Plan Adult Large Robust Everyday Nutrition Kip (voorheen OptiBalance) biedt alle voedingsstoffen die je hond nodig heeft voor een actieve levensstijl en om in zijn behoefte te voorzien.Pro Plan Adult Large Robust Everyday Nutrition is een combinatie van specifiek geselecteerde voedingsstoffen in de juiste hoeveelheden voor honden met een robuuste lichaamsbouw. De voeding bevat stukken kip van hoge kwaliteit en biedt superieure opname van voedingsstoffen om aan de behoeftes van honden te voldoen. De voedingsbehoeften van grote honden variëren afhankelijk van hun lichaamsvorm - zowel robuust als atletisch. Deze voeding is speciaal afgestemd op de hogere lichaamsmassa en lagere energievereisten van grote robuuste honden.Het recept is geformuleerd om te helpen het gebit en de gewrichten in topconditie te houden. * Volledige tandverzorging * Ondersteunt gezonde gewrichten * Helpt verschijnselen van ouder worden te bestrijden * Bevat stukken kip van hoge kwaliteit * Speciaal voor grote, robuuste hondenrassen (Plein.nl)

Pro Plan Dog Adult Large Breed Robust Kip - Hondenvoer - 14 kg direct bestellen in onze webshop! Heerlijke voeding voor je viervoeter Speciaal voor volwassen honden van grote rassen met een robuuste bouw is er de Purina Pro Plan Dog Adult Robust voeding. De voeding bevat veel voedingsstoffen en ondersteunt de gezondheid van je hond. * Geschikt voor volwassen honden van grote rassen. * Bevat veel voedingsstoffen. * Goed voor gezonde gewrichten en gebit. Gezonde ingrediënten Voor een robuuste hond is het belangrijk dat de gewrichten ondersteunt worden. De Purina Pro Plan Dog Adult Robust bevat veel voedingsstoffen die ervoor zorgen dat je hond alles binnenkrijgt, met een heerlijke kipsmaak. De voedingsstoffen dragen ook bij aan gezonde gewrichten en gezonde gebitsverzorging. Over Purina Pro Plan Alle Purina Pro Plan producten bevatten hoogwaardige ingrediënten die voordelen bieden voor elke levensfase van je hond of kat. Het ondersteunt het immuunsysteem en draagt bij aan een gezonde ontwikkeling. De voeding is wetenschappelijk samengesteld en bevat veel smaak, waardoor je hond of kat er extra van kan genieten. Purina Pro Plan Dog Adult Robust is verkrijgbaar in 14 kg. . Alle Pro Plan voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Een complete voeding voor volwassen honden van grote rassen met een robuuste lichaamsbouw. Een speciale combinatie van L-carnitine en optimale eiwit- en vetgehaltes helpen vetopslag te reguleren. Bovendien bevat deze voeding... (Dierenwinkelxl.nl)



Categorie
Merk
EAN(s)
7613035120426
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
14kg Large Robust Adult Optibalance Kip & Rijst Pro Plan Hondenvoer
€ 49,99
Pro Plan Large Robust Adult Everyday Nutrition met kip hondenvoer 14 kg
€ 54,44
Pro Plan Adult Large Robust Everyday Nutrition Kip 14 kg
€ 58,33
Thuiswinkel Waarborg
Pro Plan Dog Adult Large Breed Robust Kip - Hondenvoer - 14 kg
€ 58,49
Thuiswinkel Waarborg
Pro Plan Everyday Nutrition Large Robust Adult - Honden droogvoer - Kip - 14 kg
€ 58,80
Proplan - Large Robust - Adult Chicken
€ 62,50