Home > Hondenvoer > Pro Plan > Proplan Adult Kip 14 + 2,5 kg
Saturday, 25 March 2023

Proplan Adult Kip 14 + 2,5 kg

57,990 - 65,750
Bestel nu direct voor € 56,99

Purina Pro Plan Medium Adult Optibalance is door wetenschappers en dierenartsen ontwikkeld en houdt rekening met de speciale voedingsbehoeften van middelgrote, volwassen honden met een gewicht van 10 – 25 kg. De efficiënte voedingstofcombinatie Optibalance bevat alle belangrijke vitaalstoffen, die jouw hond nodig heeft en kan zo langdurig voor een goede lichamelijke conditie, activiteit en levensvreugde zorgen. Met kwalitatief hoogwaardige stukjes kip is het droogvoer licht verteerbaar en kan voor een uitstekende opname van de voedingsstoffen zorgen. De receptuur met vitaminen, mineralen, sporenelementen en visolie biedt omvangrijke gebitsverzorging en kan helpen bij het gezond houden van de gewrichten. Bovendien kan het voer een positief effect hebben op huid en vacht, zodat jouw hond van top tot teen prettig kan voelen. De aan de kaken van middelgrote honden aangepaste brokjes zorgen bij honden, die dol zijn op gevogelte, voor een hoge acceptatie. Een vooruitstrevend voer volgens de laatste wetenschappelijke bevindingen met het vooruitzicht van een optimale voeding voor optimale gezondheid. Purina Pro Plan Medium Adult Optibalance in één oogopslag: Droogvoer voor honden van middelgrote rassen met een gewicht van 10 - 25 kg Speciaal afgestemd op de voedingsbehoeften van middelgrote, volwassen honden Door dierenartsen en voedingsspecialisten ontwikkeld: vooruitstrevende receptuur volgens de laatste wetenschappelijke bevindingen samengesteld Ideale voedingstofcombinatie Optibalance: ondersteunt langdurig een goede lichamelijke conditie en zorgt voor welzijn Optimale voedingstofopname: receptuur zorgt voor lichte verteerbaarheid en makkelijk omzetten van de voedingsstoffen Gezonde gewrichten: de vitaalstoffen in het voer kunnen helpen de gezondheid van de gewrichten te behouden Huid- en vachtgezondheid: ondersteunt een glanzende vacht van top tot teen en een gezonde huid Gebits-formule: inhoudsstoffen bevorderen omvangrijke gebitsverzorging Hoogwaardige stukjes kip: smakelijke eiwitbron Aangepaste brokjesgrootte: aangepast aan de kaken van middelgrote honden Voedingsstoffencombinatie OptiBalance Ondersteunt de specifieke behoeften van honden met een robuuste constitutie en draagt ??bij aan het welzijn van het dier. Gezonde gewrichten Bevat essentiële stoffen die de gewrichten van grote, gezonde honden helpen behouden. Mondhygiëne Deze brokjes bevatten ingrediënten die bijdragen aan een gezond gebit. Heerlijke stukjes kip Lekkere eiwitbron. (Zooplus.nl)

Pro Plan Adult Original met Kip(in nieuwe verpakking)Pro Plan Adult Medium Original is speciaal samengesteld voor volwassen honden.De voordelen van Pro Plan Adult Medium Original: * Zorgt voor een betere balans van de darmflora * Helpt bij een gezonder spijsverteringskanaal * De vitaminen E&C, ondersteunen een sterk imuunsysteem * Ondersteunt de gezonde huid en de glanzende vacht (Plein.nl)

Pro Plan Optibalance Medium Adult hondenvoer is een uitgebalanceerde voeding voor uw volwassen hond tot 7 jaar oud. Voor alle rassengroottes mogelijk. * Versterkt het immuunsysteem * Bevordert darmflora * Bevat omega-3 en omega-6 voor huid en vacht (Brekz.nl)

Pro Plan Dog Adult Medium Breed Kip - Hondenvoer - 14 kg direct bestellen in onze webshop! Heerlijke voeding voor je viervoeter Speciaal voor volwassen honden van medium rassen, is er de Purina Pro Plan Dog Adult Medium voeding. Voor honden met een gezonde levensstijl is het belangrijk dat zij de juiste voeding binnenkrijgen. De voeding helpt bij de ondersteuning van gezonde gewrichten, een actieve levensstijl en ondersteunt een glanzende vacht. * Geschikt voor volwassen honden van medium rassen. * Bevat veel voedingsstoffen. * Ondersteunt het gebit en gewrichten. Gezonde ingrediënten Purina Pro Plan Dog Adult Medium bevat veel voedingsstoffen die ervoor zorgen dat je hond alles binnenkrijgt, met een heerlijke kipsmaak. Door de evenwichtige voedingsstoffen heeft je hond elke dag een gezonde en lekkere maaltijd. Over Purina Pro Plan Alle Purina Pro Plan producten bevatten hoogwaardige ingrediënten die voordelen bieden voor elke levensfase van je hond of kat. Het ondersteunt het immuunsysteem en draagt bij aan een gezonde ontwikkeling. De voeding is wetenschappelijk samengesteld en bevat veel smaak, waardoor je hond of kat er extra van kan genieten. Purina Pro Plan Dog Adult Medium is verkrijgbaar in 3kg en 14 kg. . Alle Pro Plan voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Purina Pro Plan Dog - Medium Adult is een volledig diervoeder voor volwassen honden van een middelgroot hondenras. Deze voeding is speciaal samengesteld voor volwassen honden en draagt bij aan het behouden van het lichaamsgewicht. (Medpets.nl)

Purina pro plan hond medium adult met optihealth rijk aan kip droge brokken samenstelling: gedehydreerd gevogelte-eiwit, tarwe, mais, kip, dierlijk vet, gedroogde bietenpulp, sojameel, maisgries, rijst, digest, gluten, mineralen, visolie.toevoegingsmiddelen:nutritionele toevoegingsmiddelen: ie/kg: vit. a: 28 000; vit. d3: 910; vit. e : 550; mg/kg: vit. c : 140; ijzersulfaat-monohydraat: 231; calciumjodaat, watervrij: 3,0; kopersulfaat-pentahydraat: 46; mangaansulfaat-monohydraat: 110; zinksulfaat-monohydraat: 390; natriumseleniet: 0,27.met antioxidantenanalytische bestanddelen:eiwit: 25,0%; vetgehalte: 15,0%; ruwe as: 7,5%; ruwe celstof: 2,5%.10-15kg 180-240 210-27515-20kg 240-290 270-33020-25kg 290-335 330-385voedingsadvies: zie de tabel voor de dagelijkse aanbevolen voedingshoeveelheid. deze hoeveelheden zijn alleen richtlijnen. naar gelang zijn mate van activiteit, fysieke conditie en individuele behoeften, kunt u de dagelijkse hoeveelheid aanpassen om uw hond in de ideale lichaamsconditie te houden. schoon, vers drinkwater dient altijd beschikbaar te zijn. bezoek regelmatig een dierenarts voor de gezondheid van uw hond.de voeding op een koele en droge plaats bewaren.de verpakking is geen speelgoed. om verstikking te voorkomen, de zak buiten het bereik van kinderen en huisdieren houden.bij purina pro plan geloven we dat een optimale voeding de basis is van optimale gezondheid en welzijn. purina pro plan met optihealth, ontwikkeld door onze dierenartsen en voedingsspecialisten, biedt een vooruitstrevende voeding aan die een lange termijn effect heeft op de gezondheid van honden. optihealth is een combinatie van specifiek geselecteerde voedingsstoffen in de juiste hoeveelheden voor honden van verschillende groottes en lichaamsbouw, die hun specifieke behoeftes ondersteunt en helpt om hen in topvorm te houden. purina pro plan hond medium adult met optihealth rijk aan kip samengesteld voor een volledige tandverzorging.superieure opname van de voedingsstoffen om aan de behoeftes van uw hond te voldoen.een combinatie van belangrijke voedingsstoffen die helpt bij de ondersteuning van gezonde gewrichten voor een actieve levensstijl van uw hond.helpt om de vacht van uw hond prachtig glanzend te houden van de wortel tot de punt.bevat stukken kip van hoge kwaliteit. (Dierspecialist.nl)
Categorie
Merk
EAN(s)
7613035120488
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
14kg Medium Adult Optibalance Kip & Rijst Pro Plan Hondenvoer
€ 56,99
Proplan - Medium Adult Chicken
€ 58,99
Pro Plan Optihealth Adult Medium 14 kg
€ 61,55
Pro Plan Optibalance Medium Adult hondenvoer 14 kg
€ 61,75
Thuiswinkel Waarborg
Pro Plan Dog Adult Medium Breed Kip - Hondenvoer - 14 kg
€ 61,99
Thuiswinkel Waarborg
Purina Pro Plan Dog - Medium Adult - Kip - 14 kg
€ 65,50
PP MEDIUM ADULT 14KG 00001
€ 65,75
Gerelateerde artikelen: