Home > Kattenvoer > Pro Plan > Pro Plan Adult Kip & Rijst 10 kg
Wednesday, 24 April 2024

Pro Plan Adult Kip & Rijst 10 kg

54,360 - 115,990
Bestel nu direct voor € 54,36

Pro Plan Adult Renal Plus met kip kattenvoer is een volledige voeding voor volwassen katten die extra ondersteuning kunnen gebruiken bij de nierfunctie. * Bevordert een gezonde nierfunctie * Ondersteunt een sterk immuunsysteem door hoge gehaltes vitamines en antioxidanten * Hoog eiwitgehalte en uitgebalanceerde mineralen (Brekz.nl)

Met Purina Pro Plan Adult Renal Plus, rijk aan kip, kun je je kat elke dag verwennen met een uitgebalanceerde maaltijd die ook nog eens heerlijk smaakt! Naast hoogwaardige kip als eerste ingrediënt bevat het kattenvoer alle belangrijke voedingsstoffen die je huisdier nodig heeft voor een vitaal leven. Dankzij de eiwitrijke receptuur ondersteun je de vetvrije spiermassa van je kat. Het bevat ook waardevolle antioxidanten die de lichaamseigen afweer kunnen versterken. Purina Pro Plan Adult Renal Plus Rijk aan Kip scoort ook met een aangepast mineralengehalte, wat belangrijk kan zijn voor een normale nierfunctie. Purina Pro Plan Adult Renal Plus Rijk aan Kip in één oogopslag: Compleet droogvoer voor volwassen katten. Aangepast mineralengehalte: kan gunstig zijn voor een normale nierfunctie Veel kip als 1e ingrediënt: hoogwaardige eiwitbron, bijzonder smakelijk Hoog eiwitgehalte: ter ondersteuning van de vetvrije spiermassa Lichaamsafweer: met waardevolle antioxidanten Essentiële vetzuren: uit visolie, belangrijk voor een normale huid en vacht Uitgebalanceerd compleet: met belangrijke vitaminen sporenelementen Zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen Recyclebare verpakking: met praktische versheidsdop Ontwikkeld in samenwerking met Purina's dierenartsen (Zooplus.nl)





Pro Plan Cat Original Adult Kip - Kattenvoer - 10 kg direct bestellen in onze webshop! Heerlijke gezonde voeding voor je kat De gezondheid van je kat is erg belangrijk. De voeding van Purina Pro Plan Original Adult is niet alleen heel erg smakelijk voor je kat, maar is ook nog eens goed voor het immuunsysteem. Zelfs de meest kieskeurige katten zullen deze voeding lekker vinden. Purina Pro Plan Original Adult is namelijk samengesteld met veel voedingsstoffen. * Goed voor het immuunsysteem * Veel voedingsstoffen * Goed voor het gebit Hoge kwaliteitsingrediënten Naast dat de voeding heel erg smakelijk is voor je kat, bevat het ook nog eens veel vitaminen zoals vitamine A, C en E. Er zijn extra voedingsstoffen toegevoegd die de gezondheid van de nieren ondersteunen. Je kat zal deze voeding met kipsmaak niet kunnen weerstaan! Over Purina Pro Plan Alle Purina Pro Plan producten bevatten hoogwaardige ingrediënten die voordelen bieden voor elke levensfase van je hond of kat. Het ondersteunt het immuunsysteem en draagt bij aan een gezonde ontwikkeling. De voeding is wetenschappelijk samengesteld en bevat veel smaak, waardoor je hond of kat er extra van kan genieten. Purina Pro Plan Original Adult is verkrijgbaar in 1,5 kg en 3 kg. . Alle Pro Plan voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)



Categorie
Merk
EAN(s)
7613033566462; 7613036508032
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Pro Plan Adult Renal Plus - Katten Droogvoer - Kip - 10 kg
€ 54,36
Pro Plan Adult Renal Plus met kip kattenvoer 10 kg
€ 58,49
Thuiswinkel Waarborg
10kg Original Adult Optirenal Rijk aan Kip Pro Plan Kattenvoer
€ 58,99
Proplan - Original Adult Kat Kip
€ 62,99
Thuiswinkel Waarborg
Pro Plan Cat Original Adult Kip - Kattenvoer - 10 kg
€ 69,95