Home > Hondenvoer > Prins > Prins ProCare Mini Super 3 kg
Friday, 29 March 2024

Prins ProCare Mini Super 3 kg

19,950 - 23,210
Bestel nu direct voor € 19,95

Prins Procare Super mini is speciaal ontwikkeld voor opgroeiende en actieve honden van kleine rassen. De brok heeft een hoge verteerbaarheid, waardoor voedingsstoffen optimaal worden opgenomen. Op die manier blijft je hond actief en speels. (Dierenwinkelxl.nl)

Prins ProCare Mini Super Active hondenvoer is een geperste voeding en is speciaal ontwikkeld voor actieve honden van een klein ras. * Bevat een hoger vetgehalte om aan de behoefte van actieve honden te voldoen * Met algenolie, een duurzame bron van essentiële omega 3-vetzuren * Voedingsvezels uit cichorei en FOS zorgen voor een evenwichtige darmflora (Brekz.nl)

Prins ProCare Mini Super ActiveProCare Mini Senior Support is een geperste voeding voor oudere honden van een klein ras vanaf circa 8 jaar. Deze volledige voeding biedt ondersteuning aan honden op leeftijd. De met zorg geselecteerde ingrediënten ondersteunen een gezonde nierfunctie en ondersteunen de gewrichten van je oudere hond. Zo blijft je ouder hond jong en speels! * Ondersteunt nierenAlgenolie en een aangepast mineraalgehalte ondersteunen een gezonde nierfunctie * Ondersteunt gewrichtenAlgenolie, glucosamine en chondroïtine helpen de gewrichten van oudere honden te ondersteunen * Duurzame algenolieAlgenolie is een duurzame bron van essentiële omega 3-vetzuren (Plein.nl)

Prins Procare Super Active Mini - Hondenvoer - Gevogelte 3 kg direct bestellen in onze webshop! Prins ProCare Mini Super Active: Hoogwaardige voeding voor jouw actieve kleine hond Prins ProCare Mini Super Active is een complete voeding voor jouw opgroeiende en actieve volwassen hond van een klein ras. De voeding bevat een hoger vetgehalte om aan de behoefte van jouw actieve hond te voldoen. Hierdoor heb jij voldoende energie om te spelen, rennen en andere activiteiten te ondernemen. Gezonde huid en glanzende vacht Prins ProCare Mini Super Active bevat ook essentiële omega 3-vetzuren. Deze vetzuren zijn belangrijk voor een gezonde huid en glanzende vacht. Evenwichtige darmflora Voedingsvezels uit cichorei en FOS zorgen voor een evenwichtige darmflora. Dit is belangrijk voor een goede spijsvertering en een sterke weerstand. Duurzame ingrediënten Algenolie is een duurzame bron van essentiële omega 3-vetzuren. Deze olie is afkomstig van zeewier en heeft een positieve impact op het milieu. Jouw hond verdient het beste Prins ProCare Mini Super Active is een hoogwaardige voeding die jouw hond alle voedingsstoffen geeft die hij nodig heeft om gezond en actief te blijven. Belangrijkste voordelen: * Hoog vetgehalte voor actieve honden * Essentiële omega 3-vetzuren voor een gezonde huid en glanzende vacht * Voedingsvezels voor een evenwichtige darmflora * Duurzame ingrediënten . Alle Prins voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie
Merk
EAN(s)
8713595030261
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Prins - ProCare Mini - Super Active
€ 19,95
Prins ProCare Mini Super Active hondenvoer 3 kg
€ 22,90
Thuiswinkel Waarborg
Prins procare mini super - Default Title
€ 23,21
Prins ProCare Mini Super Active Hondenvoer 3 kg
€ 23,85
Thuiswinkel Waarborg
Prins Procare Super Active Mini - Hondenvoer - Gevogelte 3 kg
€ 24,94