Prins ProCare Mini Lam & Rijst Hond 3 kg

16,950 - 25,750
Bestel nu direct voor € 16,95

Geen omschrijving (Dierspecialist.nl)

ProCare mini Lam & Rijst is een hoogwaardige voeding voor honden met allergische klachten. Er is uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardig lamsmeel, welke ondersteuning biedt aan honden die allergisch reageren op andere eiwitbronnen. (Dierenwinkelxl.nl)

Prins ProCare Mini Lam & Rijst Hypoallergenic hondenvoer is voeding voor kleine honden vanaf 6 maanden tot 8 jaar met een allergie voor bepaalde voedingsstoffen. * Draagt bij aan een goede spijsvertering * Biedt hulp bij voedselovergevoeligheid * 100% natuurlijk (Brekz.nl)

Prins ProCare Mini Lamb&Rice HypoallergicProCare Mini Lamb&Rice Hypoallergic is een geperste voeding voor gevoelige volwassen honden van een klein ras tot ca. 8 jaar. Deze volledige voeding wordt gemaakt van kwalitatief hoogwaardig lamsmeel en biedt ondersteuning aan honden die allergisch reageren op andere eiwitbronnen. Daarnaast bevat ProCare Mini Lamb&Rice Hypoallergic vezels die de gezondheid van de darmen bevorderen. * Hypoallergeen. De geselecteerde dierlijke eiwitbron, lam, vermindert de kans op een overgevoeligheidsreactie. ProCare Mini Lamb&Rice Hypoallergic bevat géén tarwegluten * Glanzende vacht. Zalmolie ondersteunt een gezonde en glanzende vacht. * Goede darmflora. Voedingsvezels als FOS zorgen voor een goede vertering en evenwichtige darmflora. * Ondersteunt immuunsysteem. Vitaminen en mineralen zoals vitamine D, zink en selenium ondersteunen het immuunsysteem. (Plein.nl)

Prins ProCare Mini Lamb & Rice Hypoallergic is een hypoallergene voeding voor volwassen honden van een klein ras met een voedselallergie of voedingsintolerantie. (Medpets.nl)

Prins Procare Adult Mini - Hondenvoer - Lam Rijst 3 kg direct bestellen in onze webshop! Geperste brokken voor gevoelige kleine honden van Prins ProCare Voor honden met een gevoelige huid en maagdarmkanaal is het belangrijk dat ze de juiste voeding krijgen die ze goed kunnen verdragen. Prins ProCare Mini Lamb & Rice Hypoallergenic is een 100% natuurlijke, geperste brokvoeding voor volwassen honden van kleine rassen met een gevoelige huid, vacht en spijsvertering. Kenmerken van Lamb & Rice Deze voeding is speciaal gemaakt voor volwassen honden die last hebben van een gevoelige huid, vacht en/of spijsvertering. In de brok vind je kwalitatief hoogwaardig lamsvlees, waardoor de voeding ondersteuning biedt aan honden die gevoelig reageren op andere eiwitbronnen. Ook bevat Lamb & Rice vezels zoals inuline en chicorei die de gezondheid van de darm bevorderen. Om voor een gezonde en glanzende vacht te zorgen, is er ook zalmolie toegevoegd, rijk aan omega 3-vetzuren. De brok bevat geen tarwegluten. Waarom Prins ProCare? * Geconcentreerde geperste brok met een lagere maagbelasting (zeer geschikt voor sportieve honden) * Minder ontlasting door hoge verteerbaarheid * Een brok van hoge kwaliteit dankzij ingrediënten als gevogelte, zalmolie, vitaminen en mineralen * 100% natuurlijk zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen * Geperste brok (voedingsstoffen blijven beter behouden) * Ideaal voor de moeilijke eter Geperste brok Lamb & Rice is een geperste brok, dat wil zeggen dat deze brokken zeer geconcentreerd zijn en daardoor minder volume in beslag nemen. Zo zijn de porties in vergelijking met krokante brok, een stuk kleiner. Dit zorgt voor een lagere maagbelasting. De brok wordt geperst bij een relatief lagere temperatuur, hierdoor gaan er minder voedingsstoffen verloren. Prins ProCare Mini Lamb & Rice Hypoallergenic bevat 3 kg. . Alle Prins voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie
Merk
EAN(s)
8713595170264
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Geen titel
€ 20,94
Prins - ProCare Mini - Lamb & Rice Hypoallergic
€ 22,95
Prins ProCare Mini Lam & Rijst Hypoallergenic hondenvoer 3 kg
€ 25,90
Prins Procare Mini Lam/Rijst - 3 KG
€ 26,93
Thuiswinkel Waarborg
Prins Procare Mini Lam/Rijst - 3 KG
€ 26,93
Prins ProCare Mini Lam - Rijst 3 kg
€ 28,15
Thuiswinkel Waarborg
Prins ProCare Mini Lamb & Rice Hypoallergenic - 3 kg
€ 28,20
Thuiswinkel Waarborg
Prins Procare Adult Mini - Hondenvoer - Lam Rijst 3 kg
€ 28,49