Home > Ontwormen > Mansonil > Mansonil All Worm Tasty 2 tabletten
Saturday, 25 March 2023

Mansonil All Worm Tasty 2 tabletten

8,950 - 13,990
Bestel nu direct voor € 9,99

Mansonil All Worm Tasty Ontworming Tabletten Hond vanaf 2,5 kgMansonil All Worm is een ontwormingsmiddel met een brede werking. Het doodt de belangrijkste rond- en lintwormen die bij de hond voorkomen na eenéénmalige behandeling. * Brede werking tegen rond- en lintwormen; * Smakelijke tabletten; * Geen bijwerkingen. (Plein.nl)

De mansonil all worm tasty van bayer is een wormmiddel voor de hond. dit wormmiddel doodt spoel-, lint-, haak, rond, en zweepwormen. mansonil is vrij van bijwerkingen en door de smakelijke tabletten zal de hond ze gemakkelijk innemen.dit middel is geschikt voor honden met een lichaamsgewicht van meer dan 2,5 kg. per 10 kg lichaamsgewicht dient 1 tablet gegeven worden.werkzame stoffen: febantel, pyrantelembonaat en praziquantel.; (Dierspecialist.nl)

Mansonil All Worm Dog is een ontwormingsmiddel in de vorm van tabletten met febantel, pyrantelembonaat en praziquantel voor honden. De tabletten bestrijden zweep-, rond-, haak- en lintwormen. De tabletten zijn ook verkrijgbaar voor grote honden. (Medpets.nl)

Mansonil All Worm Dog Tasty Small/Medium - Anti wormenmiddel - 2 tab Vanaf 2.5 Kg. 1 Tab Per 10 Kg direct bestellen in onze webshop! Weg met de wormen! Het is belangrijk voor de gezondheid van je hond om wormen te bestrijden. All worm dog tasty van Mansonil is een middel dat een zeer breed spectrum aan wormen doodt, zowel rondwormen als lintwormen. Zowel binnen- als buitenkatten kunnen wormen krijgen, die wormen kunnen je kat erg ziek maken. Wormen worden vaak pas zichtbaar bij ernstige besmetting of erge verzwakking van jouw hond. Tóch kunnen de aanwezige wormen al schade aanrichten in de vitale organen, daarom is het belangrijk om jouw hond met regelmaat te ontwormen. Groot spectrum Het ontwormen met een middel dat een zeer breed spectrum aan wormen doodt is belangrijk, omdat wij niet in één oogopslag kunnen zien met welke worm ons huisdier nu eigenlijk besmet is. Daarnaast omdat de infecties vaak symptoomloos verlopen. De behandelingen met Mansonil All Worm zijn eenmalig. Je hoeft het dus niet te herhalen na een week. Wel is het advies om je hond minimaal 4 keer per jaar te behandelen. Dosering: geef 1 tablet per 10 kg lichaamsgewicht. All worm dog tasty is verkrijgbaar in 2 en 6 tabletten. . Alle Mansonil voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie
Merk
EAN(s)
4007221042143
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Mansonil - Wormmiddel Tasty dog
€ 9,99
Mansonil All Worm Tasty Ontworming Tabletten Hond vanaf 2,5 kg 2 tabletten
€ 12,85
Mansonil All Worm Dog Tasty Ontwormingsmiddel (S/M vanaf 2.5kg) - 2 tabletten
€ 13,99
Thuiswinkel Waarborg
Mansonil All Worm Dog Tasty Ontwormingsmiddel (S/M vanaf 2.5kg) - 2 tabletten
€ 13,99
BA MANSONIL A.W. DOG TASTY 2T 00001
€ 14,14
Thuiswinkel Waarborg
Mansonil All Worm Tasty - 2 tabletten
€ 15,00
Thuiswinkel Waarborg
Mansonil All Worm Dog Tasty Small/Medium - Anti wormenmiddel - 2 tab Vanaf 2.5 Kg. 1 Tab Per 10 Kg
€ 16,60