HobbyFirst Canex Puppy / Junior Brocks Maxi Hond 12 kg

44,750 - 87,750
Bestel nu direct voor € 44,75

HobbyFirst Canex Puppy-Junior Brocks Maxi hondenvoer is een geëxtrudeerde hondenvoeding voor pups en junioren van grote rassen die bevordert dat uw pup zorgeloos kan opgroeien. * Licht verteerbaar * Speciaal verlaagd calciumgehalte * Uitgebalanceerd dieet voor jonge honden (Brekz.nl)

HobbyFirst Canex Puppy-Junior Brocks MaxiPuppy Junior Maxi is een complete en uitgebalanceerde voeding voor (opgroeiende) pups en junior honden van grote rassen. Het is voor pups in hun eerste groeifase, vanaf 4 weken. Het grote brokformaat geeft jouw hond voldoende te kauwen. Het bevat de juiste dagelijkse hoeveelheden eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen die bijdragen tot een goede gezondheid van jouw pup of junior hond. De hoogwaardige grondstoffen zijn van dierlijke en plantaardige oorsprong. * Intestinal Security * Immunity Support * Omega 3&6 (Plein.nl)

Hobbyfirst Canex Puppy-Junior Brocks Maxi - Hondenvoer - Kip Rijst 12 kg direct bestellen in onze webshop! HobbyFirst Canex Puppy-Junior Brocks Maxi is een complete en uitgebalanceerde voeding voor (opgroeiende) pups en junior honden van grote rassen. Het is voor pups in hun eerste groeifase, vanaf 4 weken. Het grote brokformaat geeft je hond voldoende te kauwen. Het bevat de juiste dagelijkse hoeveelheden eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen die bijdragen tot een goede gezondheid van je pup of junior hond. De hoogwaardige grondstoffen zijn van dierlijke en plantaardige oorsprong.. Alle HobbyFirst Canex voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Categorie
Merk
EAN(s)
5400515001366
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
HobbyFirst Canex Puppy-Junior Brocks Maxi hondenvoer 12 kg
€ 44,75
Hobby First Canex Puppy - Junior Brocks Maxi 12 kg
€ 44,75
Thuiswinkel Waarborg
Hobbyfirst Canex Puppy/Junior Maxi - Hondenvoer - 12 kg
€ 48,21
Thuiswinkel Waarborg
Hobbyfirst Canex Puppy-Junior Brocks Maxi - Hondenvoer - Kip Rijst 12 kg
€ 48,95