Hill's Science Plan Adult Small & Miniature 3 kg

19,650 - 23,950
Bestel nu direct voor € 19,65

Hill's Science Plan - Small & Mini Adult Dog Deze lijn is speciaal ontwikkeld omdat 42% van de hondenpopulatie tot de kleine rassen behoort. Met Hill's Science Plan Adult Small & Mini worden de gezondheid van de mond, gezonde huid en spijsvertering ondersteund. Daarnaast dragen de hoogwaardige eiwitten in de voeding bij aan gezonde, sterke en slanke spieren van jouw hond. Het assortiment van Hill's Science Plan - Small & Mini Adult Dog bevat 4 producten die aansluiten bij de levensfase van de hond en 1 light product. Voedingsassortiment Small & Mini Leeftijd Productlijn Tot 1 jaar Puppy Small & Mini 1 t/m 6 jaar Adult Small & Mini 1 t/m 6 jaar Light Adult Small & Mini Light Vanaf 7 jaar Mature Adult Small & Mini Vanaf 11 jaar Senior 11+ Small & Mini Eigenschappen Klinisch bewezen anti-oxidanten ter ondersteuning van de immuniteit voor een lang en gezond leven Krokante brokjes ter ondersteuning van de mondgezondheid en het gebit. Omega-6 vetzuren en Vitamine E voor een gezonde huid en zachte, glanzende vacht. Licht verteerbare voeding voor het kleine ras. Geschikt voor Volwassen honden van 1 tot 6 jaar oud met een gewicht tot 10 kg als ze volwassen zijn Niet geschikt voor Pups of honden ouder dan 6 jaar Drachtige of zogende honden Inhoud 1,5, 3 of 6 kg. Er is tevens ook een combi variant van droog- en natvoer. Samenstelling: Kip- (13%) en kalkoenmeel (totaal 21% gevogelte), maïs, tarwe, brouwersrijst, dierlijk vet, eiwithydrolysaat, soja-olie, mineralen, lijnzaad, gedroogde tomatenpuree, gedroogde citruspulp, spinaziepoeder, vitaminen, sporenelementen en bèta-caroteen. Met een natuurlijk antioxidant (gemengde tocoferolen). Analytische bestanddelen Eiwit 22,5%, vetgehalte 14,4%, ruwe celstof 1,3%, omega-6 vetzuren 3,5%, ruwe as 5,0%, calcium 0,82%, fosfor 0,68%, natrium 0,30%, kalium 0,72%, magnesium 0,08%; per kg: vitamine a 10.791ie, vitamine d3 757ie, vitamine e 690 mg, vitamine c 105 mg, bèta-caroteen 1,5 mg. Nutritionele toevoegingsmiddelen IJzer 68,4mg, 3b202 jodium 1,1mg, koper 6,7mg, mangaan 7,1 mg, zink 141 mg, 3b801 seleen 0,1 mg; met natuurlijk antioxidant. (Medpets.nl)

Hill's Science Plan Hondenvoer Adult Small&Mini KipGroot in de liefde, klein van formaat. Hill's Science Plan Adult Small&Mini met Kip is hondenvoer op maat voor de unieke behoeften van kleine en mini honden in de bloei van hun leven. Speciaal gemaakt met de kleinste brokjes. * Licht verteerbare ingrediënten voor een gezonde spijsvertering * Voedzame mix van omega 6-vetzuren&vitamine E voor een gezonde huid en weelderige vacht * Hoogwaardige eiwitten voor sterke spieren * Bevat de speciale Small&Mini-antioxidantenmix voor levenslange immuunondersteuning (Plein.nl)

Hill's Canine Adult Small & Mini Kip - Hondenvoer - 3 kg direct bestellen in onze webshop! Lekkere brokken met kip Wanneer jouw hond zich in de bloei van zijn leven bevindt, heeft hij brokken nodig die voldoen aan zijn energiebehoeften. Hill's Science Plan Small & Mini Adult Kip zijn droge hondenbrokken voor volwassen honden. Gemaakt met hoogwaardige, licht verteerbare ingrediënten. Deze voeding is geschikt als dagelijkse voeding voor volwassen honden van 1 tot 6 jaar oud met een lichaamsgewicht tot 10 kg. Gebruik deze voeding niet bij puppy's, drachtige of zogende teven of honden ouder dan 6 jaar. De brok met kip bevat een mix van omega 6-vetzuren en vitamine E voor een mooie huid en vacht. Ook bevat het licht verteerbare ingrediënten voor een gezonde spijsvertering. De eiwitten in de voeding zijn van hoge kwaliteit om sterke spieren te kunnen waarborgen. Kip bevat een speciale Small & Mini antioxidantenmix voor een levenslange ondersteuning van het immuunsysteem en de brokken bevatten geen kunstmatige kleur-, smaak- en conserveringsmiddelen. Hill's Science Plan De Science Plan voedingen van Hills zijn perfect gebalanceerde voedingen die het leven van honden en katten veranderen zodat ze gezonder en gelukkiger kunnen leven. Vanaf 1939 is wetenschap de basis van de voedingen, met name de Predictive Biology-aanpak om effectieve voeding te kunnen ontwikkelen. Wanneer je deze brokken dagelijkse voert, kan de juiste voeding voor kleine veranderingen zorgen die samen een ongelofelijk resultaat hebben. Is je hond niet tevreden met het voer? Neem dan contact op om gebruik te maken van de Hill's 100% Tevredenheid Garantie. Enkele handige tips van Hill's: * Pas de hoeveelheid brokjes aan om het ideale gewicht te behouden, indien nodig in overleg met een dierenarts * Zorg altijd voor vers drinkwater * Geef je dit voer voor de eerste keer? Meng toenemende hoeveelheden van het nieuwe voer met afnemende hoeveelheden van het oude voer gedurende een periode van 7 dagen * De voedingsbehoefte van je hond kan veranderen naarmate hij ouder wordt, vraag je dierenarts regelmatig om advies * Houd de verpakking buiten bereik van huisdieren en kinderen om verstikkingsgevaar te voorkomen . Alle Hill's voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie
Merk
EAN(s)
52742282206
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Hill's Science Plan - Adult - Small & Miniature - 3 kg
€ 19,65
Hill's Science Plan Hondenvoer Adult Small&Mini Kip 3 kg
€ 27,49
Thuiswinkel Waarborg
Hill's Canine Adult Small & Mini Kip - Hondenvoer - 3 kg
€ 28,94