Garvo Alfamix Eekhoornvoer 11 kg

34,900 - 76,250
Bestel nu direct voor € 34,90

Samenstelling: zonnepit groot gestreept, zonnepit zwart, witte zonnepitten, mais, haver, johannesbrood, hazelnoten (ongepeld), kardizaad, tarwe, tarwe gepoft, cedernoten, maisvlokken, rozenbottels, rozijnen, pompoenpitten,... (Dierenwinkelxl.nl)

Garvo eekhoornvoer is een zeer volledige plantaardige voeding en is geschikt voor eekhoorns. * Geheel plantaardig voer * Voor bezoekende eekhoorns * Met extra vitaminen en mineralen (Brekz.nl)

Garvo Alfamix Eekhoorn Volledige plantaardige eekhoornvoeding met extra vitaminen en mineralen. Geschikt voor alle eekhoorns.Eekhoorns komen graag op bezoek in de tuin, zeker als je een leuke voederplaats voor ze inricht. Ze zijn prachtig om te zien! Als huisdier zijn ze niet zo eenvoudig te houden. Ze hebben bijvoorbeeld speciale huisvesting nodig. Veel soorten eekhoorns nestelen namelijk in holle bomen, spelonken of ze bouwen een nest van takken. Grondeekhoorns wonen liever in een hol. Zoals een marmot, dat is ook een grondeekhoorn.De gezondheid en voeding van eekhoorns vragen specifieke aandacht. Eekhoorns eten relatief veel! Ze consumeren dagelijks wel 5 – 15 % van hun lichaamsgewicht. Eekhoorns zijn alleseters oftewel omnivoren. Het meeste is plantaardig: noten, zaden, knoppen en twijgen. Naast deze basisvoeding eten ze graag vogeleieren en insecten. In alfamix eekhoorn zitten onder meer zonnepitten, hazelnoten, rozenbottels, cedernoten en rozijnen. Daaraan zijn – in de juiste verhouding – vitamines en mineralen toegevoegd. Deze uitgebalanceerde samenstelling benadert de natuurlijke voeding van eekhoorns. * Gevarieerde, plantaardige voeding * Voor alle wilde en gedomesticeerde eekhoorns * Met extra vitamines en mineralen * Met ongepelde zaden en noten * Stimuleert natuurlijk voedselgedrag (Plein.nl)

Categorie
Merk
EAN(s)
8718164166365
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Garvo - Alfamix Eekhoorn [1060]
€ 34,90
Garvo eekhoornvoer 11 kg
€ 38,95
Thuiswinkel Waarborg
Garvo Alfamix Eekhoorn 11 kg
€ 42,39
Garvo Alfamix Eekhoorn 11 kg
€ 43,17