Home > Vlooien - Teken > Frontline > Frontline Combo Kat 6 pipetten
Wednesday, 04 October 2023

Frontline Combo Kat 6 pipetten

28,900 - 142,250
Bestel nu direct voor € 28,90

Frontline Combo Spot On Kat Frontline Combo Kat bestrijdt vlooien, teken en bijtende luizen bij katten. De druppels hebben een dubbele functie. Het stopt de ontwikkeling van vlooieneitjes in de buurt van je kat. Hetzelfde geldt voor vlooienlarven en de ontwikkeling van -poppen. Als je kat is behandeld met Frontline Combo Kat, dan is jouw kat alsnog beschermd tegen vlooien die hun weg naar je kat vinden binnen 24 uur. De druppels van Frontline Combo Kat zijn ook geschikt voor fretten. Eigenschappen Binnen 24 uur werkzaam tegen levende vlooien Binnen 48 uur werkzaam tegen teken en bijtende luizen Stopt de ontwikkeling van vlooieneitjes, -larven en poppen gedurende zes weken (geen herbesmetting) Beschermt 4 weken tegen nieuwe vlooien Beschermt 2 weken tegen teken Kan toegediend worden als onderdeel van een behandelingsschema bij een door vlooien veroorzaakte allergische dermatitis (FAD) Lees voor gebruik de bijsluiter Toediening Je kunt Frontline Combo gemakkelijk toedienen door de pipet tussen de schouderbladen leeg te knijpen. Frontline Combo Spot On Kat bij fretten Frontline Combo Spot On Kat beschermt ook fretten tegen vlooien, teken en bijtende luizen. Het middel heeft een dubbele werking voor vlooien: het verwijdert de volwassen vlooien op het dier en gaat ook de ontwikkeling tegen van de onvolwassen vlooien. Het product werkt 4 weken tegen vlooien en teken. Dosering en toedieningsweg bij fretten Eén pipet van 0,5 ml per fret, toedien op de huid tussen de schouderbladen. Minimale behandelingsinterval: 4 weken. Gebruik tijdens dracht en lactatie Katten: het product kan worden gebruikt tijdens de dracht en lactatie. Fretten: de veiligheid van het product is niet aangetoond bij fretten gedurende de dracht en lactatie. Daarom uitsluitend gebruiken na overleg met de behandelende dierenarts. Contra-indicaties Katten: het product niet toedienen aan kittens jonger dan 8 weken oud en/of aan kittens die minder dan 1 kg wegen. Fretten: het product niet toedienen aan fretten jonger dan 6 maanden oud, dus niet op de pups. Algemeen: niet gebruiken bij zieke (bv. systemische ziekten, koorts) of herstellende dieren. Niet gebruiken bij konijnen, gevaar voor bijwerkingen en zelfs sterfte. Voorzorgsmaatregelen Teken die reeds op de kat aanwezig zijn, dienen te worden weggehaald met bijvoorbeeld de O'Tom tekenhaak. Omgeving Om de kans op herbesmetting te verkleinen, raden wij je aan ook de omgeving te behandelen. Dit kan met een omgevingsspray als Indoor-X Ongediertespray. (Medpets.nl)

NL-Frontline Combo Spot On kat is een spot-on middel ter preventie en bestrijding van vlooien, teken en luizen bij katten.  * Doodt vlooien, teken en luizen * Werkt tot 4 weken preventief tegen herbesmetting * Handige spot-on behandeling (Brekz.nl)

Frontline Combo Spot On Anti Vlooien en Teken Druppels Kat vanaf 1 kgFrontline Combo heeft een 2-in-1 formule die zowel de levende parasieten als de eitjes aanpakt. Frontline Combo is geschikt voor katten. Frontline doodt vlooien binnen 24 uur en teken en luizen binnen 48 uur. Frontline Combo werkt tot 4 weken tegen vlooien en tot 2 weken tegen teken. * Snel en eenvoudig aan te brengen * Doodt vlooien, teken en bijtende luizen op jouw kat * Doodt vlooieneitjes en -larven in de directe omgeving van het behandelde dier. * Doodt teken zodat deze geen bedreiging meer vormen voor jouw dier en de omgeving. * Biedt metéén behandeling meerdere weken bescherming * Veilig te gebruiken bij zogende en drachtige dieren (Plein.nl)

Categorie
Merk
EAN(s)
8713942401447; 8713942402376
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Frontline Combo Kat - 6 pipetten
€ 28,90
NL-Frontline Combo Spot On kat 6 pipetten
€ 29,95
Thuiswinkel Waarborg
Frontline Kat/fret Combo Spot On
€ 34,14
Frontline Combo Spot On Anti Vlooien en Teken Druppels Kat vanaf 1 kg 6 pipetten
€ 34,39
Frontline - Combo Kat
€ 36,50