Home > Hondenvoer > Fokker > Fokker Press-Fit Hond 13 kg
Friday, 29 March 2024

Fokker Press-Fit Hond 13 kg

42,000 - 91,490
Bestel nu direct voor € 42,00

Fokker Press FitDe Press Fit van Fokker is een high premium geperste brok voor volwassen honden. De voeding bestaat uit zeer hoge kwaliteit geperste brokken die gemakkelijk verteren en goed zijn voor het gebit. Wat zijn geperste brokken eigenlijk? Deze brokken worden samengesteld door met hoge druk de ingrediënten samen te persen. Dit gebeurd op een relatief lage temperatuur, 70 graden Celsius. De kwaliteit van de gebruikte ingrediënten blijft hierdoor behouden en dit bevordert de verteerbaarheid. Door de brokstructuur moeten honden meer bijten, wat de reiniging en sterkte van de tanden positief beïnvloed. Fokker Press Fit geeft een compactere ontlasting, doordat de hoeveelheid afvalstoffen in het voer beperkt is. * Ondersteunt de darmflora * Zorgt voor een glanzende en gezonde huid en vacht * Ondersteunt een gezond gebit (Plein.nl)

Fokker Press-Fit hondenvoer is een high premium brok voor volwassen honden van alle rassen. * Voor volwassen honden van alle rassen * Ondersteunt de darmfunctie * Voor een gezonde huid en vacht (Brekz.nl)

Perfect voor veeleisende honden die extra energie en voedingsstoffen kunnen verdragen. Fokker Press-Fit is een smaakvol droogvoer voor volwassen honden met middelmatige tot hoge activiteit. Het hondenvoer voorziet je hond iedere dag van alle belangrijke voedingsstoffen. Het droogvoer bestaat uit compacte brokken die zorgvuldig koudgeperst zijn. Het bevat onder andere veel kip. Kip is niet alleen goed voor de heerlijke smaak, maar bevat ook hoogwaardige eiwitten die bijdragen aan het behoud van de spiermassa. De speciale samenstelling van Fokker Press-Fit kan de darmfunctie alsmede de huid en vacht ondersteunen. Het product is graanvrij en glutenvrij, wat eraan bijdraagt dat het droogvoer goed te verdragen is. Fokker Press-Fit in één oogopslag: Premium droogvoer voor volwassen honden met normale tot hoge activiteit Hoge verteerbaarheid: bevat goed verteerbare ingrediënten en voorziet je hond van veel energie en voedingsstoffen Rijk aan kip: bron van hoogwaardige eiwitten Graanvrij en glutenvrij: voor honden met dergelijke allergieën en intoleranties Evenwichtig en rijk aan vitale stoffen: bevat inhoudsstoffen die huid en vacht alsmede de darmfunctie kunnen ondersteunen Zorgvuldige productie: koudgeperste brokken, optimaal behoud van de voedingsstoffen Zeer smaakvol: word nauwelijks door kieskeurige honden afgeslagen Zonder kunstmatige smaak-, geur- en kleurstoffen Praktische, hersluitbare zak (Zooplus.nl)

Fokker Press Fit - Hondenvoer - 13 kg direct bestellen in onze webshop! Premium voeding voor jouw actieve volwassen hond Jouw energieke hond zal baat hebben bij een brok die hem voorziet van voldoende energie. Press-Fit van Fokker is een high premium brokvoeding geschikt voor volwassen honden met een gemiddeld tot hoog energieverbruik. In tegenstelling tot alle andere Fokker hondenbrokken, is Press-Fit een geperste brok. Met de allerbeste ingrediënten Press-Fit is een geperste brok voor honden met een gemiddelde tot hoge activiteit. Zo bevat de voeding hoog verteerbare en natuurlijke ingrediënten om je hond fit en gezond te houden. Press-Fit zal bijdragen aan een glanzende vacht, gezonde huid en het ondersteunt de darmfunctie. Dat het een geperste brok is, betekent dat de afzonderlijke ingrediënten op een lage temperatuur tot een brok worden geperst, hierdoor blijft de voedingswaarde optimaal behouden. Zelfs de meest kieskeurige honden zullen deze voeding lekker vinden. De brok is ook tarwe(gluten)vrij. Over Fokker Fokker is een Nederlands merk dat zich al sinds 1977 bezighoudt met het creëren van de meest optimale voeding voor jouw hond. Alle voeding is vrij van genetisch gemanipuleerde ingrediënten en bevat geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. . Alle Fokker voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)



Categorie
Merk
EAN(s)
8713447026138
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Fokker Press Fit 13 kg
€ 42,00
Thuiswinkel Waarborg
Fokker Press-Fit 13 KG
€ 44,78
Fokker Press-Fit hondenvoer 13 kg
€ 46,49
Thuiswinkel Waarborg
13kg Press-Fit Fokker Hondenvoer
€ 47,49
Thuiswinkel Waarborg
Fokker Press Fit - Hondenvoer - 13 kg
€ 49,95