Farm Food HE Glutenvrij Mini Hond 4 kg

22,250 - 43,490
Bestel nu direct voor € 22,49

Farm Food H.E. hondenbrokken is geperste voeding speciaal voor uw kleine pup. In Farm Food HE Pup/Mini Glutenvrij worden uitsluitend hoogwaardige natuurlijke grondstoffen gebruikt die ook geschikt zijn voor menselijke consumptie. Hierdoor is Farm Food H.E. licht verteerbaar, wat ten goede komt aan de gezondheidstoestand van de hond en zichtbaar wordt in de conditie van zijn vacht en levenslust. (Dierenwinkelxl.nl)

Farm Food HE Glutenvrij Mini hondenvoer is een zeer volledige, glutenvrije voeding en is geschikt voor honden van kleine rassen.   * Glutenvrije voeding * Vrij van chemische hulpstoffen * Geschikt voor kleine rassen (Brekz.nl)

Farmfood HE Glutenvrij Voor Kleine Honden En PupsHet Farmfood hondenvoer bestaat uit 100% natuurlijke geperste hondenbrokken op basis van rund, mais en sorghum. Dit maakt het voer glutenvrij zonder dat er teveel mais in het voer aanwezig is. De maat en vorm van deze brokjes zijn afgestemd op kleinere honden. Sorghum is een zaad dat kan worden vergeleken met rijst en bevat net als rijst en mais geen gluten die een allergie kunnen veroorzaken. Farmfood glutenvrij kan worden gegeven aan honden die overgevoelig zijn voor voeding met tarwe erin of een bewezen glutenallergie hebben. Voor honden met gevoelige darmen is dit hondenvoer ook uitermate geschikt. De ontlasting zal hierdoor verbeteren. * 100% natuurlijk * Makkelijk op te kauwen voor kleine honden en pups * Verbetert de darmflora * Glutenvrij * Bevat een hoog rundvlees aandeel * Houdt de vacht en huid in top conditie * Zeer makkelijk verteerbaar * Met zalmolie (Plein.nl)

Farm Food Glutenvrij Mini Rund - Hondenvoer - 4 kg direct bestellen in onze webshop! Hoogwaardige geperste hondenvoeding voor kleine honden Een voeding die geschikt is voor elke hond, ongeacht leeftijd, prestaties of ras. Dat is Farm Food HE Glutenvrij Mini, een geperste hondenbrok zonder toegevoegde geur-, kleur- of smaakstoffen, chemische antioxidanten of conserveringsmiddelen. HE staat hierbij voor 'High Energy'. Ongeveer 75% van de totale eiwitten is afkomstig uit dierlijke bronnen. Ontlast het lichaam van je hond Farm Food HE Glutenvrij Mini is samengesteld op basis van vleesmeel en hemoglobinepoeder, aangevuld met mineralen, vitamines, sporenelementen. In tegenstelling tot de Classic variant is de tarwe vervangen door het 'oer-graan' sorghum (kafferkoren) en rijst (beide zijn gepoft, daarvoor voorgekookt). Sorghum is een zaad dat net als rijs ten maïs geen gluten bevat die een allergie kunnen veroorzaken. Deze variant is daarom te gebruiken bij honden met een bewezen of vermeende glutenallergie. Ook kan je Farm Food HE Glutenvrij Mini gebruiken bij honden met zwakke en/of beschadigde darmen en die daardoor voortdurend matige tot slechte ontlasting hebben. De lage productietemperatuur tijdens het persen zorgt ervoor dat de stofwisseling van de hond zo min mogelijk belast wordt. Dit zal zorgen voor een goede gezondheid wat merkbaar is aan de kwaliteit van de huid, vacht en ontlasting. Alle dierlijke ingrediënten zijn afkomstig van dieren uit Europa die zijn goedgekeurd voor humane consumptie. All Life Stages De voedingen van Farm Food zijn gemaakt met het 'All Life Stages'-concept. Elke hond kan dus deze brokken eten, hoe oud of jong, druk of rustig ze ook zijn. Dit principe is gebaseerd op het gegeven dat de spijsvertering van de hond nog steeds lijkt op die van de wolf. En of een wolf nou jong of oud is, ze eten dezelfde prooidieren. Farm Food is dus ook geschikt voor puppy's zodat je pup zonder groeipijnen kan opgroeien. En ook senior honden hebben baat bij Farm Food en zullen levenslustiger worden ondanks hun leeftijd. Farm Food HE Glutenvrij Mini is verkrijgbaar in 2 kg en 4 kg. . Alle Farm Food voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Categorie
Merk
EAN(s)
8714857210438
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Farm Food HE - Mini Glutenvrij
€ 22,49
Farm Food HE Glutenvrij Mini hondenvoer 4 kg
€ 25,20
Farmfood HE Glutenvrij Puppy en Mini 4 kg
€ 26,65
Thuiswinkel Waarborg
Farm Food Glutenvrij Mini Rund - Hondenvoer - 4 kg
€ 28,94