Eukanuba Mature & Senior Small Breed 3 kg

11,470 - 32,940
Bestel nu direct voor € 11,47

Eukanuba Mature Small Breed kip hondenvoer is een smakelijk, volledig droogvoer met kip en is geschikt voor honden van kleine rassen. * Bevordert een gezonde huid en vacht * Ter ondersteuning van het immuunsysteem * Speciale brok reinigt het gebit (Brekz.nl)

Eukanuba Mature Dog Small Breed Kip: het smaakvolle droogvoer voor oudere honden van kleine rassen van acht tot elf jaar. Dankzij de grote hoeveelheid verse kip wordt iedere maaltijd een waar genot voor je trouwe maatje. De erin aanwezige bietenpulp en FOS leveren voedzame vezels die een normale spijsvertering bevorderen. Daarnaast is dit voer een natuurlijke bron van omega 3- en 6-vetzuren die bijdragen aan een soepele huid en glanzende vacht. Verder bevat dit droogvoer vitamine E en C als antioxidanten die het immuunsysteem kunnen ondersteunen. En om het nog beter te maken: de speciaal gevormde brokken zijn voorzien van ons unieke DentaDefense tandverzorgingssysteem. Daardoor worden niet alleen de zintuigen van je hond verwend, maar wordt ook de tandhygiëne van je viervoeter bevorderd. Eukanuba Mature Dog Small Breed Kip in één oogopslag: Lekker droogvoer voor oudere honden van acht tot elf jaar Afgestemd op de behoeften van honden van kleine rassen Levert voedzame vezels: bevat bietenpulp en FOS, bevordert een normale spijsvertering Bron van omega 3- 6-vetzuren: dragen bij aan een soepele huid en mooie vacht Bevat vitamine E C als antioxidanten: ondersteunen de eigen afweer van het lichaam Met L-carnitine en glucosamine Speciaal gevormde brokken: aangepast aan de kaak van kleine honden Met DentaDefense tandverzorgingssysteem: ter ondersteuning van de tandverzorging Compleet en evenwichtig: geschikt als compleetvoer (Zooplus.nl)

Eukanuba Dog - Mature & Senior - Small Breed is overgegaan naar Eukanuba Dog - Thriving Mature - Small Breed. Dit product heeft een nieuwe verpakking gekregen en daarnaast is de samenstelling verbeterd. Zo bevat dit voer minstens 15% verse kip, om zo de smakelijkheid te vergroten. Daarnaast is er haver aan toegevoegd om zo voor een gelijkmatig energieniveau te zorgen. Tot slot dragen de DentaDefense en de nieuwe brokvorm bij aan een gezond en schoon gebit. Eukanuba Dog - Mature & Senior - Small Breed Eukanuba Dog - Thriving Mature - Small Breed is geschikte hondenvoeding voor jouw ouder wordende kleine hond, zoals buldogs, maltezers, mopshonden en Yorkshireterriërs. Dit voer is speciaal samengesteld om bij te dragen aan een optimale lichaamsconditie van kleine honden tussen de 8 en 11 jaar. De hondenbrokjes zijn rijk aan kip en zorgen door de zeshoekige vorm ervoor dat het gebit van jouw hond goed verzorgd wordt. Verder helpt dit voer bij het behouden van een ideaal lichaamsgewicht, een gezonde spijsvertering en sterke botten. Eigenschappen Bevat prebiotische fos en bietenpulp die bijdragen aan een gezonde spijsvertering Bevat natuurlijke bronnen van omega 6 en 3 voor een gezonde huid en vacht Bevat glucosamine en chondroïtine die de gezonde gewrichten en mobiliteit ondersteunen Bevat calcium ter ondersteuning van de sterke botten Ondersteunt het immuunsysteem door de aanwezige vitamine E en C Bevat L-carnitine om het ideale gewicht te behouden De speciale brokvorm draagt bij aan een schoon en gezond gebit Geschikt voor Honden van kleine rassen (< 10 kg) van 8 tot 11 jaar Smaak Kip Inhoud 3 kg Samenstelling Gedroogde kip en kalkoen 24% (waarvan 15% kip), verse kip (15%), maïs, tarwe, gevogeltevet, haver, gerst, sorghum, kippenjus, gedroogde bietenpulp (3,5%), vismeel, mineralen (waaronder natriumhexametafosfaat (0,35%)), gedroogde hele eieren, fructo-oligosachariden (0,38%), glucosamine (uit dierlijke weefsels) (0,04%). (Medpets.nl)

Eukanuba Dog Thriving Mature Small 3 kgHet unieke"Thriving Mature"recept is speciaal samengesteld om een optimale lichaamsconditie en gezond ouder worden te ondersteunen. Geschikt voor honden van kleine rassen van 8 tot 11 jaar.Deze smakelijke, kleine brokjes zijn rijk aan verse kip en speciaal afgestemd op de behoeften van honden van kleine rassen. Bovendien helpt de unieke zeshoekige vorm de tanden van jouw hond te verzorgen.Ontwikkeld door voedingsdeskundigen, goedgekeurd door dierenartsen en aanbevolen door topfokkers: Eukanuba levert alle voedingstoffen die jouw hond nodig heeft voor een lang en gezond leven. * L-carnitine om een ideaal gewicht te helpen behouden * Speciaal afgestemd vezelmengsel met onder meer FOS en bietenpulp draagt bij aan een gezonde spijsvertering * Glucosamine voor gezonde gewrichten en calcium om sterke botten te helpen behouden. * Natuurlijke bronnen van omega 6 en 3 voor een gezonde huid en vacht * Antioxidanten vitamine E en C om het immuunsysteem te helpen ondersteunen * Speciale brokvorm en uniek DentaDefense om tanden schoon en gezond te helpen houden (Plein.nl)

Eukanuba Thriving Mature Small Breed - Hondenvoer - Kip 3 kg direct bestellen in onze webshop! Een uitgebalanceerde voeding voor jouw kleine hond Een 100% gebalanceerd recept voor jouw kleine ouder wordende hond, dat is Thriving Mature Small Breed van Eukanuba. Deze brok is geschikt voor ouder wordende honden van kleine rassen (lichter dan 10 kg lichaamsgewicht) van 8 tot 11 jaar oud. Kenmerken van Thriving Mature Small Breed Deze krokante brokvoeding is rijk aan verse kip en bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Het recept is speciaal ontwikkeld om een optimale lichaamsconditie en gezond ouder worden te ondersteunen. Bovendien zorgt de unieke zeshoekige brok ervoor dat de tanden worden schoongehouden. De belangrijkste voordelen van Thriving Mature Small Breed op een rijtje: * Omega 3 en 6 voor een gezonde huid en vacht * Calcium en glucosamine voor gezonde botten en gewrichten * Prebiotische FOS en bietenpulp voor een gezonde spijsvertering * L-carnitine om te helpen bij gewichtsbeheersing * Vitamine E als antioxidant om het immuunsysteem te ondersteunen * Speciale brokvorm en unieke DentaDefense om tanden schoon en gezond te helpen houden Wanneer je hond qua leeftijd van ouder over gaat naar senior, kan je Eukanuba Caring Senior gaan voeren. Eukanuba Thriving Mature Small Breed bevat 3 kg. . Alle Eukanuba voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)





Categorie
Merk
EAN(s)
8710255121000; 8710974935865; 8710255120997
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Eukanuba Mature Small Breed kip hondenvoer 3 kg
€ 14,42
Thuiswinkel Waarborg
3kg Eukanuba Mature Dog Klein Ras Kip Hondenvoer droog
€ 16,68
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Dog - Thriving Mature - Small Breed - 3 kg
€ 17,45
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Dog Mature & Senior - Small Breed - Kip - Hondenvoer - 3 kg
€ 18,45
Eukanuba Dog Thriving Mature Small 3 kg
€ 20,89
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Thriving Mature Small Breed - Hondenvoer - Kip 3 kg
€ 23,68