Eukanuba Adult Performance Working & Endurance 15 kg

49,990 - 98,990
Bestel nu direct voor € 49,99

Wie hard werkt, heeft veel energie nodig! Daarom is voor zeer actieve werkhonden een bijzonder voer aan te bevelen. De hoge behoefte aan energie en voedingsstoffen wordt dan maximaal beantwoord. Eukanuba Daily Care Working Endurance Adult is speciaal hiervoor ontwikkeld. Het droogvoer heeft een hoog eiwit- en vetgehalte en is dankzij zijn evenwichtige receptuur geschikt voor de dagelijkse voeding van werkhonden alsmede voor drachtige en zogende honden. Het hondenvoer wordt met veel kip bereid. Dit is een hoogwaardige bron van eiwitten die nodig zijn voor het behoud van de spiermassa. Nog een voordeel: Eukanuba Daily Care Working Endurance Adult bestaat uit speciaal gevormde brokken die de tandreiniging kunnen ondersteunen. Eukanuba Daily Care Working Endurance Adult in één oogopslag: Premium droogvoer voor volwassen honden van alle rassen en gewichtsklassen Extra rijk aan voedingsstoffen: ideaal voor zeer actieve werkhonden met hoge behoefte aan energie en voedingsstoffen. Ook geschikt voor drachtige en zogende honden Rijk aan kip: smaakvolle en hoogwaardige eiwitbron, ondersteunt het behoud van de spiermassa Hoog vet- en eiwitgehalte: bevat 30% eiwitten en 20% vet, goede energiebron Met omega-vetzuren: bevat omega 3 en 6, kan huid en vacht ondersteunen Speciale brokvorm: het DentaDefense-systeem kan de tandreiniging bevorderen 100% compleet en evenwichtig: ontwikkeld als compleetvoer voor iedere dag, geschikt voor honden van alle rassen en gewichtsklassen Zonder kunstmatige kleurstoffen en aroma's Hersluitbare zak Niet de variant die je zoekt? Bekijk hier het complete aanbod droogvoer van Eukanuba. (Zooplus.nl)

Eukanuba Adult Daily Care Working & Endurance hondenvoer is een volledig voer voor de zeer actieve hond of werkhond. Het bevat meer eiwit en vet wat ervoor zorgt dat uw hond het werk beter volhoudt. Ook heel geschikt voor drachtige of zogende teefjes. * Meer eiwitten en vetten voor extra energie * Rijk aan Omega-3 * Ideaal voor o.a. Politiehonden, jachthonden, reddingshonden enz. (Brekz.nl)

Eukanuba Daily Care Adult Working & Endurance - Hondenvoer - 15 kg direct bestellen in onze webshop! Een voeding voor jouw actieve werkhond Een 100% gebalanceerd recept voor jouw volwassen werkhond, dat is Eukanuba Daily Care Working & Endurance. Deze brok is geschikt voor volwassen honden van alle formaten en rassen, vanaf 1 jaar oud. Kenmerken van Daily Care Working & Endurance Dit recept is uitermate geschikt voor zeer actieve en/of werkende honden die behoefte hebben aan genoeg voedingsstoffen voor langdurige energie en piekprestaties. Zo zorgen het hoge eiwitgehalte (30%) en vetgehalte (20%) ervoor dat je hond veel energie heeft en goed zijn werk kan doen. Je zult merken dat het uithoudingsvermogen erop vooruit gaat. De voeding kan ook gebruikt worden voor drachtige en zogende teefjes. De overheerlijke kip in de brokken ondersteunt de spieren zodat deze sterk en soepel zijn. Daarnaast zorgen omega 3- en 6-vetzuren voor een gezonde huid en vacht én verbeteren ze het reukvermogen van je viervoeter. De belangrijkste voordelen van Daily Care Working & Endurance op een rijtje: * Hoog eiwit- en vetgehalte voor een sterk lichaam en veel uithoudingsvermogen * Rijk aan kip ter ondersteuning van soepele spieren * Omega 3 en 6 voor een gezonde huid en vacht * Speciale brokvorm en unieke DentaDefense om tanden schoon en gezond te helpen houden * Ook geschikt voor drachtige en zogende teefjes Over Eukanuba Eukanuba is al meer dan 50 jaar een begrip in de wereld van honden- en kattenvoeding. Sinds 1969 produceert het merk smakelijke recepten voor honden en katten, waarbij rekening wordt gehouden met de verschillende behoeftes afhankelijk van leeftijd, formaat en gezondheid van je dier. Bij de voedingen staat het gebruik van hoogwaardige, dierlijke eiwitten centraal. Met meer dan 120 kwaliteitscontroles weet je zeker dat je altijd een lekkere én gezonde maaltijd op tafel zet. . Alle Eukanuba voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Eukanuba Dog Adult Werkhonden en Uithoudingsvermogen 15 kgEukanuba Premium Performance Working&Endurance is speciaal samengesteld voor werkhonden die veel tijd buiten doorbrengen en gedurende langere tijd waakzaam en actief moeten zijn.Ondersteunt tuig-, patrouille- of reddingshonden bij het leveren van topprestaties met het hoogste gehalte aan eiwit en vet. Zo kunnen ze sterke, soepele spieren ontwikkelen en zijn ze klaar voor elke uitdaging.Eukanuba Premium Performance Working&Endurance wordt ook aanbevolen voor drachtige of zogende teven om sterk te blijven en hun puppy’s optimaal te verzorgen. * De hoogste gehaltes aan eiwit (30%) en vet (20%) voor een topprestatie (voor de volwassen hond). * Aanbevolen voor drachtige en zogende teven. * Bevordert het reukvermogen. * Dierlijk eiwit ter ondersteuning van soepele spieren * Klinisch bewezen dat het de tandsteenvorming vermindert in 28 dagen. Vermindert plaque en behoudt sterke tanden. * Helpt de natuurlijke afweer te versterken met klinisch bewezen antioxidanten (Plein.nl)

Categorie
Merk
EAN(s)
8710255121345; 19014135912
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
15kg Adult Working & Endurance Eukanuba Daily Care Hondenvoer
€ 49,99
Eukanuba Adult Daily Care Working & Endurance hondenvoer 15 kg
€ 50,95
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Daily Care Adult Working & Endurance - Hondenvoer - 15 kg
€ 54,99
Eukanuba Dog Adult Werkhonden en Uithoudingsvermogen 15 kg
€ 60,49
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Working & Endurance Kip - Hond - Droogvoer - 15 kg
€ 64,65