Eukanuba Adult Lam & Rijst Small/Medium 12 kg

37,990 - 75,490
Bestel nu direct voor € 37,99

Eukanuba Adult lam rijst is gebalanceerd compleetvoer voor alle honden die van lamsvlees houden. In het voer zitten alle essentiële voedingsstoffen waaronder eiwitten, vetten en koolhydraten in de beste evenwichtige verhoudingen. Daarnaast levert het voer genoeg vitaminen en mineralen om de dagelijkse behoeften te dekken. Alle hoogkwalitatieve ingrediënten kunnen makkelijk worden verteerd en zorgen daarnaast voor een gezonde huid en een glanzende vacht. Tevens wordt het immuunsysteem, het skelet, het gebit en de gewrichten van je hond door het voer ondersteund. Na 10 jaar onderzoek heeft Eukanuba aangetoond dat honden een bovengemiddelde leeftijd kunnen bereiken! Jouw trouwe viervoeter verdient het om te mogen genieten van een uitzonderlijk lang leven. Na 10 jaar onderzoek heeft Eukanuba aangetoond dat het voer van Eukanuba er voor zorgt dat jouw hond langer kan leven. Dankzij de uitzonderlijke voeding in combinatie met jouw zorg, genieten je hond en jij langer met elkaar. Eukanuba Adult lam rijst Hondenvoer in één oogopslag: Droogvoer voor volwassen honden van een kleiner en middelgroot ras met een leeftijd van tussen de 1 en 7 jaar. En een gewicht van maximaal 25 kg. 100% uitgebalanceerd en ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen. Met lam en rijst: licht verteerbaar en goed te verdragen voor honden met een gevoelige maag. Licht verteerbare eiwitten en bietenvezels bevorderen de opname van voedingsstoffen en zorgen daardoor voor een optimale spijsvertering. Omega-3 en Omega-6 vetzuren (uit visoliën), vitamines en mineraalstoffen vorderen een gezonde huid en glanzende vacht. Reduceert tot 80% haaruitval. Goed voor het afweersysteem: dankzij de anti-oxidanten. Hoog proteïnegehalte: zorgt voor een goede opbouw en ondersteuning van magere en sterke spieren DentaDefense: het voer is in samenwerking met tandheelkundigen van Oral B ontwikkeld. De unieke 3D DentaDefense brokken verwijderen de tandplak tijdens het kauwen. De in de brokken aanwezige micro-reinigende kristallen kunnen de tandsteenvorming met 80% reduceren. Met calcium: voor sterke botten en tanden. Zonder kunstmatige smaak- en kleurstoffen. Niet de variant die je zoekt? Bekijk hier het complete aanbod droogvoer van Eukanuba. (Zooplus.nl)

Eukanuba Adult Small Medium lam & rijst is een volledige diervoeder voor volwassen honden van kleine en middelgrote rassen. * Speciale brokvorm en DentaDefense om tanden gezond te houden * Speciaal afgestemde vezelmix met o.a. Prebiotische FOS, MOS en bietenpulp om bij te dragen aan gezonde spijsvertering * Rijk aan lam, een natuurlijke eiwitbron die bijdraagt aan het behoud van soepele spieren (Brekz.nl)

Eukanuba Adult Small/Medium Breed Lam&Rijst - Hondenvoer - 12 kg direct bestellen in onze webshop! Brokvoeding met lam en rijst Een 100% gebalanceerd recept voor jouw kleine of middelgrote hond die last heeft van een gevoelige huid en maag, dat is Lam Rijst Small Medium Breed van Eukanuba. Deze brok is geschikt voor volwassen honden van kleine en middelgrote rassen (tot 25 kg lichaamsgewicht) van 1 tot 7 jaar oud. Kenmerken van Lam Rijst Deze krokante brokvoeding is rijk aan lam en rijst. Dit hoge gehalte aan lam en rijst zorgt voor een gezonde vertering en verkleint de kans op allergische reactie en klachten door voedselovergevoeligheid. De voeding bevat alle nodige voedingstoffen voor een uitstekende gezondheid van je viervoeter. De belangrijkste voordelen van Lam Rijst op een rijtje: * Voor honden met een gevoelige huid en maag * Prebiotische FOS en bietenpulp voor een gezonde spijsvertering * Omega 3- en 6-vetzuren voor een gezonde huid en stralende vacht * Vermindert tandsteenvorming in 28 dagen, vermindert plak en behoudt sterke tanden (klinisch bewezen) Eukanuba Lam Rijst Small Medium Breed is verkrijgbaar in 1 kg, 2,5 kg en 12 kg. . Alle Eukanuba voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Eukanuba Dog Adult Small - Medium Lam - RijstEukanuba's volwassen variant, rijk aan lam en rijst, is voeding op maat voor honden van kleine en middelgrote rassen met een gevoelige huid en maag.Dit droogvoer voor honden bevat prebiotica en bietenpulp om een gezonde spijsvertering te ondersteunen. Het bevat ook omega 6- en omega 3-vetzuren voor een gezonde huid en een stralende vacht, en dierlijke eiwitten die bijdragen aan de opbouw van sterke, soepele spieren.Ons smakelijke recept bevat ook uniek DentaDefense dat helpt om tanden schoon en gezond te houden. Ontwikkeld door voedingsdeskundigen, goedgekeurd door dierenartsen en aanbevolen door topfokkers: Eukanuba levert alle voedingstoffen die jouw hond nodig heeft voor een lang en gezond leven. (Plein.nl)

Categorie
Merk
EAN(s)
8710255121215; 8710974912415
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
12kg Small/Medium Adult Lam & Rijst Eukanuba Hondenvoer
€ 37,99
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Dog Adult Small/Medium Breed Lamb / Rice - 12 KG
€ 42,49
Eukanuba Adult Small Medium lam & rijst hondenvoer 12 kg
€ 44,25
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Adult Small/Medium Breed Lam&Rijst - Hondenvoer - 12 kg
€ 49,99
Eukanuba Dog Adult Small - Medium Lam - Rijst 12 kg
€ 57,99