Home > Hondenvoer > Cavom > Cavom Compleet Senior 20 kg
Saturday, 20 April 2024

Cavom Compleet Senior 20 kg

51,250 - 100,460
Bestel nu direct voor € 51,25

Cavom Compleet Senior hondenvoer is complete hondenvoeding voor oudere honden. * Ondersteuning van gewrichten en spieren * De juiste energetische behoefte * Voor een gezonde huid en vacht (Brekz.nl)

Cavom Compleet Senior is compleetvoer speciaal voor oudere honden, dat je lieveling voorziet van belangrijke voedingsstoffen in optimale verhoudingen. Het droogvoer bestaat uit natuurlijke ingrediënten, is licht verteerbaar en scoort met een lekkere geur en smaak. Het hondenvoer heeft een lager eiwitgehalte en bevat een aangepaste eiwitsamenstelling die is afgestemd op honden van gevorderde leeftijd. De doordachte receptuur met dierlijke en plantaardige vetten en eiwitten zorgt voor een evenwichtige voeding. De verwerkte granen zijn bijna volledig ontsloten en daardoor gemakkelijk te verteren. Cavom Complete Senior is aangesterkt met glucosamine dat kan bijdragen aan het behoud van gezonde gewrichten. Cavom Compleet Senior Hondenvoer in één oogopslag: Volwaardig droogvoer voor ouderen honden Van natuurlijke ingrediënten gemaakt Aangepast eiwitgehalte: bevat weinig eiwit en op de behoeften van oudere honden afgestemde eiwitten Licht verteerbaar: de verwerkte granen zijn voornamelijk ontsloten en dus goed verteerbaar Dierlijke en plantaardige eiwitten en vetten: evenwichtige samenstelling Aangesterkt met glucosamine: kan de functie van de gewrichten ondersteunen Koudgeperst: innovatief productieproces om de waardevolle voedingsstoffen van de ingrediënten te behouden Smaakvolle receptuur: wordt door veel honden zelden afgeslagen Niet de variant die je zoekt? Bekijk hier het complete aanbod droogvoer van Cavom. (Zooplus.nl)

Het volledige voer voor oudere hondenCavom Senior is geschikt voor je oudere hond omdat het een lager eiwitgehalte heeft. De eiwitten en voedingsstoffen zijn precies in de juiste verhouding aanwezig voor je oudere hond. Wanneer je hond wat moeite heeft met kauwen kunnen de brokken wat zachter gemaakt worden door er wat lauwwarm water overheen te gieten. * Licht verteerbaar * 100% natuurlijk * Zeer voedzaam * In balans voor de oudere hond (Plein.nl)

Categorie
Merk
EAN(s)
8716081990070
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Cavom Compleet Senior hondenvoer 20 kg
€ 51,25
Thuiswinkel Waarborg
20kg Compleet Senior Cavom Hondenvoer
€ 52,49
Cavom Compleet Hondenvoer Senior 20 kg
€ 52,49
Cavom - Compleet senior
€ 56,99
Thuiswinkel Waarborg
Cavom Compleet Senior - 20 KG
€ 56,99
Gerelateerde artikelen: