Home > Kattenvoer > Carocroc > Carocroc 25 / 12 Senior 2 kg
Thursday, 28 March 2024

Carocroc 25 / 12 Senior 2 kg

13,950 - 27,250
Bestel nu direct voor € 13,95

Carocroc 25/12 Senior kattenvoer is een speciaal samengestelde voeding voor uw oudere kat vanaf ongeveer 8 jaar. * Positieve invloed op een gezond leven * Licht verteerbare grondstoffen * Minder eiwitten en vetten (Brekz.nl)

CaroCroc Kattenvoer Senior 25/12CaroCroc Senior is een zeer smakelijke voeding op basis van lam en rijst. Het verlaagde eiwit-, vet-, en mineralen- gehalte in CaroCroc Senior vermindert de belasting van de lever, nieren en het spijsverteringsstelsel. Dit verhoogt mogelijk de levensverwachting. * Zeer smakelijk * Volledige diervoeding * Voor oudere katten vanaf 8 jaarAlle CaroCroc kattenbrokken zijn gemaakt met: * Hoogwaardige grondstoffen * Extra vitaminen en mineralen * zonder toevoeging van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. (Plein.nl)

Carocroc Senior - Kattenvoer - 2 kg direct bestellen in onze webshop! Extra ondersteuning voor de oudere kat De voedingsbehoefte verandert naarmate je kat ouder wordt. Het is van groot belang om op het gebied van voeding goed in te spelen op deze veranderende behoefte om een ideale lichaamsconditie te behouden. Een goede lichaamsconditie draagt bij aan een gezond kattenleven. De CaroCroc Senior speelt heel specifiek in op deze veranderende behoefte voor katten vanaf een leeftijd van 8 jaar. Het verlaagde eiwit-, vet- en mineralen gehalte vermindert de belasting van de lever, nieren en het spijsverteringsstelsel. Geen poespas De brokken van CaroCroc bevatten geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. De CaroCroc Senior is tarwegluten vrij. Deze voeding is geschikt voor volwassen katten vanaf een leeftijd van 8 jaar. De brokjes hebben een diameter van 11mm. Waarom CaroCroc? CaroCroc kent als familiebedrijf een lange geschiedenis. Het is een oer-Hollands bedrijf, gelegen in het plaatsje Veghel, en maakt uitsluitend gebruik van hoogwaardige ingrediënten. De brokken zijn gemaakt zonder toevoegingen van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en zijn daarmee 100% natuurlijk. CaroCroc werkt met de zogenaamde CaroCroc-filosofie; iedere voeding bevat een uniek eiwit- en vetgehalte welke is afgestemd op de energiebehoefte van je trouwe viervoeter. Kies je voor CaroCroc? Dan kies je voor 'Gewoon goed'; een goede kwaliteit en een eerlijke prijs! CaroCroc Senior is verkrijgbaar in 400g - 2kg - 7kg . Alle CaroCroc voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Categorie
Merk
EAN(s)
8714469003183
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Carocroc 25/12 Senior kattenvoer 2 kg
€ 16,90
Thuiswinkel Waarborg
Carocroc Senior - Lam/Rijst - Kattenvoer - 2 kg
€ 17,50
CaroCroc Kattenvoer Senior 25/12 2 kg
€ 19,34
Thuiswinkel Waarborg
Carocroc Senior - Kattenvoer - 2 kg
€ 21,24