Biokat's Diamond Care Fresh 8 liter

10,950 - 29,950
Bestel nu direct voor € 11,99

Biokat Diamond Care is een speciaal ontwikkeld kattengrit van fijne, lichte natuurklei voor extra bescherming en verzorging: Diamond Care bevat zuiver natuurlijke actieve kool voor een uiterst effectieve geurbinding en... (Dierenwinkelxl.nl)

Biokat's Diamond Care Biokat's Diamond Care is kattengrit met de speciale Diamond Formule. In dit kattengrit is aloë vera verwerkt waardoor het goed beschermt tegen onaangename geuren. Daarnaast bevat dit kattenbakgrit natuurlijke, actieve kool gemaakt van kokosnootschalen. Door de poreuze vorm van de kool heeft het een groot oppervlak en kan het dus veel opnemen! Varianten Biokat's Diamond Care - Classic Biokat's Diamond Care - Fresh: zelfde formule als de Biokat's Diamond Care - Classic, maar dan met verfijnde geur. Inhoud 8 liter (Medpets.nl)

Biokat's Diamond Care Fresh kattenbakvulling is een kattengrit met fijne kleikorrels met natuurlijke actieve kool en babypoeder voor een frisse geur. * Klontvormend * Vermindert nare geurtjes * Met de geur van babypoeder (Brekz.nl)

Biokat´s Diamond Care Fresh kattengrit is een klonterend, nieuw kattengrit gemaakt uit 100% natuurklei. Het bevat actiefkool om geurtjes snel en effectief te binden. Het actiefkool komt van een kokosnootbast, en groeit weer aan. Actiefkool is een extreem poreuze koolstof. Het heeft een groot oppervlakte aan de binnenkant. Één gram actiefkool bevat zo’n 1.000 qm oppervlakte. Dit actiefkool kan gecombineerd met andere krachten vervelende geurtjes snel en effectief binden. Bovendien heeft het Biokat´s Diamond Care Fresh kattengrit een babypoedergeur, wat een aangename geur in de ruimte verspreidt. In het kattengrit bevindt zich ook aloë vera voor een fijne en natuurlijke verzorging. De rijpe aloë vera bladeren worden na het oogsten direct naar de fabriek gebracht, waar ze worden gewassen en met de hand worden geschild. Na dit proces worden de aloë vera bladeren verder verwerkt tot een gel, een vloeibaar of een poederconcentraat. Het vloeibare concentraat wordt hierna over het kattengrit gesproeid. Door de toevoeging van aloë vera aan het kattengrit wordt een fijn en verzorgingsgevoel voor de poten van uw kat gecreëerd dat lange tijd aanhoudt. De korrels van het kattengrit zijn zeer fijn en bovendien stofarm. Komen de korrel in contact met een vloeistof, vormen zij platte klonten waarin vervelende geurtjes, waaronder urinegeuren, worden gebonden. Bij de productie van Biokat´s Diamond Care Fresh wordt enkel gebruikt gemaakt van 100% natuurklei dat een zeer goede absorptie garandeert. Dit kattengrit wordt net zoals ieder ander Biokat’s product geproduceerd in Duitsland. Biokat´s Diamond Care Fresh in één oogopslag: Klonterend natuurgrit voor katten met een zeer goede binding van geurtjes Gefabriceerd in Duitsland Met actiefkool: actiefkool is een zeer poreuze koolstof met een extreem groot oppervlak. Één gram aan koolstof bedraagt zo’n 1.000 qm oppervlak, en bindt hierdoor geurtjes extra goed Met Aloë Vera: aloë vera wordt tot een vloeistof verwerkt en over het kattengrit gespoten, waardoor het een fijn en langdurig verzorgend gevoel geeft aan de pootjes van uw kat Met babypoedergeur Vormt platte klonten Bijzonder fijne korrels & stofarm Uit 100% natuurlijk klei Tot wel 60 dagen bruikbaar Alleen hoogwaardige en natuurlijke grondstoffen Uitsluitend natuurklei uit gecontroleerde open groeven uit de regio (Zooplus.nl)



Biokat's Kattenbakvulling Diamond Care FreshBiokat's Diamond Care Fresh bevat zuiver natuurlijke actieve kool voor een uiterst effectieve geurbinding en aloë vera voor een milde verzorging.De Diamond Formula biedt extra, uiterst effectieve bescherming tegen onaangename geurtjes dankzij zuiver natuurlijke actieve kool en extra verzorging dankzij aloë vera. De zuiver natuurlijke actieve kool wordt gemaakt van kokosnootschalen, een duurzame grondstof.Actieve kool is een zeer poreuze vorm van koolstof met een enorm groot inwendig oppervlak. Als je slechts 2 gram actieve kool uit zou vouwen, zou dat beetje kool een totale oppervlakte hebben van maar liefst een half voetbalveld (2000 m2)! Door de speciale fysische eigenschappen worden geurstoffenop uiterst effectieve wijze vast aan de actieve kool gebonden. Dit eenvoudige principe staat bekend als de „vanderwaalskrachten”. Door het enorm grote oppervlak van de actieve kool en de vanderwaalskrachten kan de actieve kool ongelooflijk veel geurtjes uiterst effectief binden.  * Heerlijkefrisse geur! * Met Aloë Vera * Klontvormende kattenbakvulling * Gemaakt van natuurlijke klei * Diamond Formula (Plein.nl)

Biokat's Diamond Care Fresh - Kattenbakvulling - 8 l direct bestellen in onze webshop! Klontvormende kattenbakvulling met zuiver natuurlijke actieve kool Kattengrit moet niet alleen gebruiksvriendelijk zijn voor de kat, maar ook voor het baasje. Biokat's Diamond Care Fresh is een kattenbakvulling die voor de kat fijn is om te gebruiken en die voor het baasje lekker ruikt en makkelijk schoon te maken is. Dit kattengrit is stofvrij en ruikt naar babypoeder. Diamond Formula De Diamond Care korrels bevatten zuiver natuurlijke actieve kool die zorgen voor een effectieve geurbinding. Daarnaast zorgt aloë vera voor een milde verzorging. Deze 2 kenmerken samen vormen de Diamond Formula, een uiterst effectieve bescherming tegen onaangename geurtjes. De actieve kool die wordt gebruikt is een zeer poreuze vorm van koolstof. Deze koolstof heeft een groot inwendig oppervlak. Door zijn speciale fysische eigenschappen worden geurstoffen uiterst effectief aan de actieve kool gebonden. Dit verschijnsel staat beter bekend als vanderwaalskrachten. Door het enórme oppervlak van de kool en de vanderwaalskrachten, kan de kool ontzettend veel geurtjes binden. Bij Biokat's wordt de actieve kool dan ook wel de zwarte diamant genoemd. Anderzijds is er de groene diamant, de aloë vera. De aloë vera in Diamond Care Fresh is afkomstig van de bladeren van de Aloe barbadensis miller en zal zorgen voor milde verzorging. Hoe wordt het gemaakt? De uiterst effectieve actieve kool wordt gemaakt van kokosnootschalen, een duurzame grondstof. Anderzijds is er de aloë vera, hierbij worden de rijpe bladeren direct na de oogst naar de fabriek gebracht, zodat waardevolle bestanddelen behouden blijven. Hier worden de bladeren vervolgens gewassen en met de hand geschild. De bladfilets die er dan over blijven worden verwerkt tot gel of als vloeistof gebruikt en over het kattengrit gesproeid. Alle korrels krijgen dus een soort verzorgende douche. Je zult zelf merken dat je huid zacht aanvoelt als je de korrels tussen je vingers wrijft, erg fijn dus voor de pootjes van je kat! De hoeveelheid aloë vera in Diamond Care Fresh is niet schadelijk voor je dier. Biokat's Diamond Care Fresh bevat 8 l. . Alle Biokat's voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)



Categorie
Merk
EAN(s)
4002064613260; 4002064613284
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Biokats - Diamond Care Fresh
€ 11,99
Thuiswinkel Waarborg
Biokat's Diamond Care - Fresh - 8 Liter
€ 12,90
Biokat's Diamond Care Fresh kattenbakvulling 10 liter
€ 13,90
Thuiswinkel Waarborg
Biokat's Diamond Care Fresh - 10 L - Kattenbakvulling - Klontvormend - Babypoeder geur - Aktieve kool
€ 13,98
Thuiswinkel Waarborg
10l Diamond Care Fresh Biokat ´s Kattenbakvulling
€ 15,98
Biokat's Kattenbakvulling Diamond Care Fresh 8 liter
€ 16,39
Thuiswinkel Waarborg
Biokat's Diamond Care Fresh - Kattenbakvulling - 8 l
€ 18,69