Home > Hondenvoer > Biofood > Biofood Adult Geperst Hond 5 kg
Thursday, 28 March 2024

Biofood Adult Geperst Hond 5 kg

19,950 - 38,950
Bestel nu direct voor € 22,49

BF Petfood Adult geperst hondenvoer is een volledige brok voor volwassen honden van hoogwaardige natuurlijke ingrediënten. * Ondersteunt de algehele gezondheid van uw hond * Goed verteerbaar * Voor alle hondenrassen (Brekz.nl)

Bf Geperst - Hondenvoer - 5 kg direct bestellen in onze webshop! Hoogwaardige hondenvoeding Wanneer je hond oud genoeg is kan deze een volwassen voeding krijgen. De Geperst Adult van Biofood een goede opvolger. Een voeding op basis van 30% rund, kip en vis. De Geperst Adult is een volledige voeding op natuurlijke basis voor volwassen honden van alle rassen. Deze voeding is licht verteerbaar en zeer smaakvol. Door de lage verhitting van de brok zorgt deze voor een lage maagbelasting. Biofood Geperst Adult is een geschikte keus! De Biofood Geperst Adult is van Nederlandse topkwaliteit met hoogwaardige natuurlijke grondstoffen. Een volledige en licht verteerbare koudgeperste hondenvoeding. Deze voeding is rijk aan rund, kip, vis, zalmolie en echinacea. Geperst Adult heeft een hoge acceptatie en goede verteerbaarheid. De toegevoegde echinacea ondersteunen het afweersysteem van je hond. Verpakt in een duurzame, unieke en exclusieve 'No Waste'-verpakking die 100% recyclebaar is. Waarom Biofood? Er werd bij de start van het Friese bedrijf Biofood Diervoeding BV al direct ingezet op natuurlijke ingrediënten met als grondslag 'respect voor dier, natuur en milieu'. Biofood gebruikt 100% natuurlijke en biologische grondstoffen in de smaakvolle hondenvoeding van Nederlandse bodem. Daarbij maken ze gebruik van het GROEN-garantie-label. De kwaliteit en de natuurzuiverheid worden hierdoor gewaarborgd. Uniek zijn de vernieuwde duurzame 'no waste' verpakkingen. Deze zijn van gerecycled mono materiaal gemaakt wat wederom recyclebaar is. Geperst Adult van Biofood is verkrijgbaar in 5kg en 13,5kg . Alle BF voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Biofood Geperst Adult HondenbrokkenBiofood geperst is een volledige, natuurlijke en zeer smaakvolle geperste hondenvoeding die geschikt is voor alle hondenrassen. De Biofood geperste brok bevat hoogwaardige natuurlijke grondstoffen en de optimale dagelijkse hoeveelheid vetten, eiwitten, vitaminen, koolhydraten en mineralen die bijdragen tot een goede gezondheid van je hond. Het voer bestaat voor 56% uit rund, kip, wild zwijn, vis en rijst. Met zalmolie en natuurkruiden en rijk aan Omega 3&6 vetzuren. Ook ideaal voor kieskeurige en moeilijke eters. * Volledige natuurlijke, geperste hondenvoeding * Bevat de essentiële benodigdheden * Hoge acceptatie en verteerbaarheid * Lage maagbelasting en lage verhitting van de brok * Voor volwassen honden * Geschikt voor alle hondenrassen (Plein.nl)

Categorie
Merk
EAN(s)
8714831001618
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Biofood vleesbrok geperst hondenvoer 5 kg
€ 22,49
BF Petfood Adult geperst hondenvoer 5 kg
€ 22,90
Thuiswinkel Waarborg
Bf Geperst - Hondenvoer - 5 kg
€ 25,28
BF Petfood Vleesbrok Geperste Hondenbrokken Adult 5 kg
€ 29,89