Home > Verzorging > Beaphar > Beaphar Uierzalf 300 gr
Thursday, 28 March 2024

Beaphar Uierzalf 300 gr

6,950 - 8,950
Bestel nu direct voor € 7,45

Bogena UierzalfBogena Uierzalf is zo samengesteld dat het een uitermate goede bescherming geeft aan de huid. Doordat de zalf niet verwijderd wordt door vocht, houdt zij de huid soepel en geeft daardoor tevens een goede bescherming tegen weersinvloeden zoals regen, wind of sterke zonnestraling. De zalf helpt bij o.a. ruwe handen en een schrale huid. Bogena Uierzalf verzorgt en beschermt. Bogena Uierzalf is ook te gebruiken voor het verzorgen van de voetzolen van honden en katten en de mondhoeken van paarden. * Verzorgt en beschermt de schrale huid * Helpt o.a. ruwe handen, kloven en schrale huid * Geeft bescherming tegen ongunstige weersinvloeden * Ook te gebruiken voor honden, katten en paarden (Plein.nl)

Beaphar Uierzalf - Huidverzorging - 300 g direct bestellen in onze webshop! Verzorgende zalf Soms kan de huid van je dier wel wat ondersteuning gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan de voetkussentjes van je hond of kat in de winter met al het strooizout. Of wanneer je dier kleine wondjes heeft. Met Beaphar Uierzalf haal je een voedende en verzachtende zalf in huis die geschikt is voor het insmeren van bijvoorbeeld de voetkussentjes van honden en katten of voor de mondhoeken van je paard. De uierzalf geeft goede bescherming tegen ongunstige weersinvloeden zoals regen, wind of sterke zonnestralen. Met de zalf bescherm je de huid voor invloeden van buitenaf terwijl de huid soepel blijft en gevoed wordt. Wist je dat? Deze Uiercrème is ook geschikt voor mensen! Wanneer je snel last hebt van een schrale huid is deze crème een uitweg! Beaphar Uiercrème is verkrijgbaar in 300g, 700g en 5kg. . Alle Beaphar voor uw Boerderijdier uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Uierzalf Bogena 300 gram Een gele ontsmettende zalf. Geneest en verzacht wonden en kloven, is vliegwerend en geeft een goede bescherming tegen weersinvloeden, zoals regen, wind of sterke zonnestraling.Gebruiksaanwijzing Uierzalf Bogena Aangedane plaatsen goed inwrijven. Uierzalf Bogena bevat de volgende samenstelling petrolatum paraffinum liquidum lanolin olie tricolsan cymbopogon nardus (Marcovet.nl)
Categorie
Merk
EAN(s)
8710729015842
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Bogena Uierzalf 300 gr
€ 11,35
Thuiswinkel Waarborg
Beaphar Uierzalf - Huidverzorging - 300 g
€ 11,94
Uierzalf Bogena 300 gram
€ 15,90