Almo Nature Holistic Adult Cat Kalkoen & Rijst 2 kg

12,950 - 51,490
Bestel nu direct voor € 13,90

Almo Nature Holistic Adult Kattenvoer - Kalkoen Voor de volwassen kat heeft Almo Nature de 'Holistic Adult Kattenvoer '. Deze droge brokjes bestaan uit een hoog percentage verse vis of vlees in combinatie met rijst en alle ingrediënten in deze brokjes zijn natuurlijk. Zo is het vlees afkomstig uit de vrije houding (vrij van hormonen en antibiotica tijdens het fokken). De brokken zijn een gezonde en bewuste keus voor de kat en is verkrijgbaar in diverse smaken. Geadviseerd wordt om droge brokjes af te wissellen met natvoer. Voor een optimale voedingsbalans adviseert Almo Nature de kat dagelijks 60% natvoer en 40% droogvoer te geven, voor een 100% voedingsbalans. Verkrijgbaar per: 400 gram, 2 kilo of 12 kilo. Let op! Almo Nature heeft voor veel producten, mooie nieuwe verpakkingen ontwikkeld. Deze zijn echter nog niet in alle verkooplanden helemaal geïntegreerd. Het zou daarom kunnen dat u het product nog in de oude verpakking ontvangt. (Medpets.nl)

Almo Nature Life Maintenance verse kalkoen kattenvoer is een volledige voeding voor katten ouder dan één jaar.  * Bevat veel vlees * Geen gluten * Natuurlijke ingrediënten (Brekz.nl)

Lekker en populair bij volwassen katten van alle rassen: Almo Nature Holistic Kalkoen Rijst heeft een bijzonder hoog vleesgehalte met 44% kalkoen. Het is goed voor 26% van de verse kalkoen, die op een natuurlijke manier voorzichtig wordt gekookt en geconserveerd. Dus het hoogwaardige droge voedsel is bijzonder smakelijk en zeer goed verteerbaar. Bovendien voldoet de uitgebalanceerde formule op een holistische en soort-geschikte manier aan de voedingsbehoeften van uw neus. De natuurlijke en verteerbare mix van hoogwaardige ingrediënten bestaat uit vlees van granen en rijst, vitaminen, mineralen en essentiële voedingsstoffen. FOS en MOS dienen als natuurlijke stabilisatoren voor een evenwichtige darmflora. Bovendien kan de ingesloten biotine een stralend glanzende en zachte vacht en een gezonde huid ondersteunen. Almo Nature Holistic Turkey Rice bevat geen kunstmatige toevoegingen zoals conserveermiddelen, kleurstoffen of smaakstoffen. Almo Nature Holistic Kalkoen Rijst in één oogopslag: Uitgebalanceerd droogvoer voor volwassen katten van alle rassen Zeer hoog vleesgehalte: met 26% verse kalkoen Vers extrusieproces: zachte bereidingswijze, het vlees wordt niet chemisch behandeld en de voedingsstoffen worden op een natuurlijke manier geconserveerd Verleidelijke smaak: zeer goede acceptatie dankzij het hoge vleesgehalte en de juiste formulering Goed verteerbaar: het kookproces met stoom zorgt voor verteerbaarheid, een hoog gehalte aan licht verteerbare rijst Met MOS FOS: om een ​​gezonde darmflora te ondersteunen Uitgebalanceerd recept: met granen en waardevolle vitaminen en mineralen Bevat taurine om een ​​vitale functie van de ogen, hersenen en zenuwen te ondersteunen Rijk aan biotine voor een gezonde huid en een glanzende vacht Vrij van kunstmatige conserveermiddelen, lokstoffen en kleurstoffen Almo Nature kattenvoer is net zo uniek en onbeschrijflijk als alle natuurlijke dingen. Almo Nature - vanuit het perspectief van dieren. (Zooplus.nl)

Almo Nature Holistic Maintenance Kattenvoer Kalkoen&RijstHolistic Maintenance is een complete voeding voor de dagelijkse behoeften van een kat. De recepten zijn geformuleerd met vers vlees of verse vis als hoofdingrediënt, wat de recepten voorziet van hoogwaardige dierlijke eiwitten. Het is een complete voedingsbenadering die het natuurlijk, vleesetende instinct van de kat respecteert. De smakelijke recepten zijn verrijkt met mineralen en vitamines en het is geformuleerd zonder kleurstoffen, GMO’s of chemischeconserveermiddelen.  * Complete voeding voor de dagelijkse behoeften * Vers vlees * Droogvoer voor volwassen katten * Vrij van kleurstoffen, GMO’s of chemische conserveermiddelen (Plein.nl)





Categorie
EAN(s)
8001154121360
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Almo Nature - Holistic - Kalkoen - 2kg
€ 13,90
Almo Nature Life Maintenance verse kalkoen kattenvoer 2 kg
€ 15,90
Thuiswinkel Waarborg
2kg Kalkoen & Rijst Almo Nature Holistic Kattenvoer
€ 18,28
Almo Nature Holistic Maintenance Kattenvoer Kalkoen&Rijst 2 kg
€ 18,39
Thuiswinkel Waarborg
Almo Nature Holistic Droogvoer voor Volwassen Katten - Kalkoen - Holistic Kalkoen - 2kg
€ 19,55