Acana Heritage Puppy Small Breed 6 kg

40,000 - 86,490
Bestel nu direct voor € 40,00

Acana Puppy Small BreedDit puppy en junior voer is bereid in de gecertificeerde Acana keukens in Canada. Acana Puppy-Smaal Breed is rijk aan lokaal gefokte scharrel kip, scharrel eieren, in het wild gevangen platvis, zongerijpt fruit en groenten. De voeding is rijk aan voedingsstoffen, geleverd door boeren en telers uit de regio zodat jouw puppy gezond, sterk en gelukkig kan zijn. Acana Heritage wordt bereid volgens de'whole prey gedachte': door het gebruik van spiervlees, orgaanvlees en eetbaar bot kunnen de synthetische toevoegingsmiddelen worden beperkt tot uitsluitend zink. Alle voedingstoffen in Acana Heritage zijn afkomstig van natuurlijke oorsprong (behalve zink) wat er voor zorgt dat de aanwezige voedingstoffen eenvoudig zijn te gebruiken en verbruiken. * Bereid in de gecertificeerde Acana keukens in Canada * Rijk aan lokaal gefokte scharrel kip, scharrel eieren, in het wild gevangen platvis, zongerijpt fruit en groenten * Bereid volgens de'whole prey gedachte': door het gebruik van spiervlees, orgaanvlees en eetbaar bot kunnen de synthetische toevoegingsmiddelen worden beperkt tot uitsluitend zink (Plein.nl)

Om hun snelle fysieke ontwikkeling te ondersteunen, hebben pups van kleine rassen behoefte aan een eiwit- en vetrijke voeding van gevarieerde, verse en in zijn geheel gebruikte vleessoorten. Daarom bevat ACANA Puppy Small Breed heel... (Dierenwinkelxl.nl)

Acana Puppy Small Breed is volledig hondenvoer voor pups met een volwassen gewicht tot 9 kg.  * Ondersteunt pups van kleine rassen * Bevordert spierontwikkeling * Uitgebalanceerde voeding met 70% dierlijke ingrediënten en 30% plantaardig (Brekz.nl)

Categorie
Merk
EAN(s)
64992502607
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Acana heritage puppy small breed (6 KG)
€ 40,00
Acana Puppy Small Breed 6 kg
€ 41,95
Acana Dog - Puppy Small Breed Recipe
€ 42,99
Acana Puppy Small Breed hondenvoer 6 kg
€ 43,75