Gebitsverzorging hond

Vet Aquadent Fr3sh anti-plak hond en kat

Vet Aquadent Fr3sh
Vet Aquadent Fr3sh
Vet Aquadent Fr3sh
Vet Aquadent Fr3sh
Vet Aquadent Fr3sh
Vet Aquadent Fr3sh
Gebruik 2 vingers (pinch to zoom) om in te zoomen

Vet Aquadent Fr3sh anti-plak hond en kat

Productinformatie

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Vet Aquadent Fr3sh biedt een eenvoudige oplossing voor een slechte adem en tandplak bij hond en kat. Met een vernieuwde formule, waaronder granaatappel, erythritol en inuline, draagt het bij aan een frissere adem.

  • Vermindert tandplakvorming

  • Heeft een verfrissende werking en werkt antimicrobieel dankzij erythritol

  • Geschikt als onderdeel van de dagelijkse gebitsverzorging


Meer informatie

Productinformatie Vet Aquadent Fr3sh voor hond en kat

Vet Aquadent Fr3sh voor hond en kat biedt een praktische oplossing voor huisdieren die last hebben van tandplak en een slechte adem. De nieuwe formule van Vet Aquadent Fr3sh bevat granaatappel, erythritol en inuline, wat bijdraagt aan een frissere adem en de gezondheid van het gebit. Voeg eenvoudig enkele druppels toe aan het drinkwater van uw huisdier voor een effectieve verzorging gedurende de dag.

Slechte adem en tandplak bij huisdieren kunnen ontstaan door verschillende factoren, zoals slechte mondhygiëne, tandbederf, tandvleesaandoeningen en voedselresten die tussen de tanden blijven zitten. Deze problemen kunnen leiden tot ontstekingen en bacteriële groei in de bek. Dit merkt u doordat uw hond of kat last heeft van een onaangename geur en tandplakvorming. Door regelmatig gebruik te maken van Vet Aquadent FR3SH kunt u helpen tandplak te verminderen en een frissere adem te bevorderen bij uw huisdier. Het is goed om dit te doen in combinatie met tandverzorgende snacks en door regelmatig het gebit van uw huisdier te poetsen met een tandenborstel en speciale tandpasta voor huisdieren!

De vernieuwde formule van Vet Aquadent FR3SH pakt tandplak en een slechte adem op meerdere manieren aan. Granaatappel reinigt en vermindert de vorming van tandplak, terwijl erythritol een antimicrobiële werking heeft, met een verfrissend effect. Bovendien draagt inuline bij aan een gezonde darmflora, wat ook kan bijdragen aan een betere ademgeur bij uw huisdier. Met Vet Aquadent FR3SH zorgt u voor een betere mondhygiëne en een frissere adem voor uw geliefde viervoeter.

Het gebit van uw hond of kat verzorgen? Koop Vet Aquadent Fr3sh voor hond en kat voordelig en eenvoudig online bij Brekz. De bestelling wordt zo snel mogelijk bij u bezorgd.

Gebruik Vet Aquadent Fr3sh voor hond en kat

Voeg Vet Aquadent FR3SH gemakkelijk toe aan het drinkwater van uw hond of kat. Doe dit door simpelweg 2,5 ml Aquadent toe te voegen aan 250 ml drinkwater met behulp van de ergonomische fles en handige doseerdop.

Ververs het drinkwater elke 24 uur en gebruik dit product niet bij honden en katten jonger dan 6 maanden.

Let op: Vet Aquadent FR3SH kan bijdragen aan een betere mondhygiëne. Het is echter geen medicijn tegen ernstige klachten van de mondgezondheid van uw hond of kat. Vermoed u een ontsteking, tandbederf of een andere klachten? Laat de dierenarts dan altijd eerst een grondige controle uitvoeren.

Ander product?

Zoekt u andere handige hulpmiddelen om het gebit van uw huisdier te verzorgen? Kijk dan ook eens in onze hondenapotheek en kattenapotheek. Hier vindt u speciale voedingen ter ondersteuning van het gebit, maar ook speciale tandenborstel en tandpasta's voor honden en katten.



Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.