Royal Canin Indoor 7+

3,5 kg
: 4/5
(25)
Royal Canin Indoor 7+ kattenvoer voor senioren binnenkatten ouder dan zeven jaar, verhoogt de vitaliteit en gaan celveroudering tegen, extra eiwitten voor een gezonde huid en een glanzende vacht.Voor meer informatie klik hier.
Productbeschrijving
Royal Canin Indoor 7+
Royal Canin Indoor 7+
Royal Canin Indoor 7+
Royal Canin Indoor 7+
Royal Canin Indoor 7+
Royal Canin Indoor 7+
Royal Canin Indoor 7+
Royal Canin Indoor 7+
Royal Canin Indoor 7+
Royal Canin Indoor 7+
Royal Canin Indoor 7+
Royal Canin Indoor 7+
Royal Canin Indoor 7+
Royal Canin Indoor 7+
Royal Canin Indoor 7+
Royal Canin Indoor 7+
Royal Canin Indoor 7+
Royal Canin Indoor 7+
Royal Canin Indoor 7+
Royal Canin Indoor 7+
zooplus GemakMeer informatie
  • Bespaar 5% op alle zooplus Gemak producten
  • Flexibele aanpassing van leveringsfrequentie
  • Op elk moment wijzigen, pauzeren of verwijderen
Kies je artikel
€ 37,99
€ 10,85 / kg
zooplus GemakMeer informatie
  • Bespaar 5% op alle zooplus Gemak producten
  • Flexibele aanpassing van leveringsfrequentie
  • Op elk moment wijzigen, pauzeren of verwijderen

Levertijd 1-3 werkdagen.

Voor meer informatie klik hier.

Alle prijzen incl. BTW.

excl. verzendkosten

Productbeschrijving

Royal Canin Indoor 7+ kattenvoer voor senioren binnenkatten ouder dan zeven jaar, verhoogt de vitaliteit en gaan celveroudering tegen, extra eiwitten voor een gezonde huid en een glanzende vacht.

Volwassen katten zoals de jouwe, die geheel binnenshuis leven, hebben ook tijdens het ouder worden een uitgebalanceerde en complete voeding nodig om gezond te blijven.

Royal Canin Indoor Indoor 7+ is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van jouw volwassen, indoor kat in het achterhoofd en is geschikt voor katten van 7 jaar en ouder.

Royal Canin Indoor Indoor 7+ is verrijkt met specifieke voedingsstoffen zoals groene thee polyfenolen, vitamine C, EPA en DHA. Deze voedingsstoffen helpen je kat te ondersteunen bij de eerste tekenen van het ouder worden.

Goed verteerbare eiwitten (L.I.P.) ondersteunen de spijsvertering. Eiwitten die goed verteerbaar zijn verminderen niet alleen de hoeveelheid ontlasting, maar helpen ook geurtjes te verminderen. Dat is niet alleen goed nieuws voor je kat, maar ook voor jou!

Dankzij een aangepaste hoeveelheid fosfor helpt Royal Canin Indoor Indoor 7+ de nierfunctie te ondersteunen.

Het is belangrijk dat een voeding de urinewegen van je kat ondersteunt. Royal Canin Indoor Indoor 7+ is ontwikkeld om precies dat te doen. Ook als je kat ouder wordt hebben haar urinewegen ondersteuning nodig.

Varianten van Royal Canin Indoor droge voeding zijn ook beschikbaar, afhankelijk van de levensstijl, uiterlijk en leeftijd van je kat:

  • Indoor 27
  • Indoor Appetite Control
  • Indoor Long Hair


Royal Canin Indoor 7+ kattenvoer is speciaal ontwikkeld en aangepast aan de speciale voedingsbehoeften van oudere binnenkatten van zeven jaar of ouder:

  • Verminderde geur van de ontlasting: in Royal Canin Indoor 7+ zitten natuurlijke ingrediënten, die de het aantal onverteerde voedsel minimaliseert en die de darmflora ondersteunen. Op ze manier kan de onaangename ontlastingsgeur worden gereudceerd
  • Age-Support-Complex ter vertraging van de celveroudering: het voer bevat veel vitamine C en E. Deze vitaminen kunnen in combinatie met polyfenolen van druiven en groene thee de vrije radicalen neutraliseren. Hierdoor wordt de celveroudering vertraagd en wordt de gezondheid van uw kat bevorderd.
  • Een gereduceerd fosfor- en natriumgehalte ter ondersteuning van de nieren
  • Aangepaste calorieënaanvoer: rekening gehouden met de verminderde activiteit van huiskatten
  • Beste tandhygiëne: het natriumpolyfosfaat in het voer bindt het calcium dat aanwezig is in de mondholte. Hierdoor wordt de vorming van tandsteen vertraagd
  • Aangepast mineraalgehalte: voor de juiste pH-waarde van de urine tussen 6,0 - 6,5 en hiermee een bevordering van de urinewegen
  • Makkelijk uitscheiden van ingeslikte haren: door een klinisch geteste formule worden de haren op natuurlijke wijze, via het maag-darmkanaal, uitgescheiden. Hierdoor wordt de kans op de vorming van een haarbal gereduceerd
  • Mooie en glanzende vacht: wordt door het hoge eiwitgehalte en de hoogwaardige voedingsstoffen en vetzuren ondersteund


Kwaliteitsbelofte
Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als jouw kat Royal Canin Indoor 7+  eet, krijgt zij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld.


Het bijpassende natvoer voor Royal Canin Indoor 7+ droogvoer:

Ingrediënten

Analytische bestandsdelen
Samenstelling:
maïs, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, gerst, maïsmeel, tarwe, gehydrolyseerde dierlijke eiwitten, dierlijke vetten, tarwegluten*, maïsgluten, bietenpulp, plantaardige vezels, mineralen, sojaolie, gistproducten, visolie, fructo-oligosachariden, psylliumschil en psylliumzaden, glucosamine uit gisting, tagetes meel, gehydrolyseerd kraakbeen (bron van chondroïtine). 

Toevoegingsmiddelen:
(per kg): Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A: 24.400IE, Vitamine D3: 934IE, Vitamine C: 310mg, IJzer (3b103): 35mg, Jodium (3b201, 3b202): 3,6mg, Koper (3b405, 3b406): 11mg, Mangaan (3b502, 3b504): 46mg, Zink (3b603, 3b605, 3b606): 146mg, Selenium (3b801, 3b811, 3b812): 0,06mg - Technologische toevoegingsmiddelen: Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong: 5g - Zoötechnische toevoegingsmiddelen: Ammoniumchloride: 5g -Antioxidanten.

Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit: 26,5% - Ruwe celstof: 3,4% - Ruw vet: 13,0% - Ruwe as: 7,2% - Fosfor: 0,7% - EPA/DHA: 0,4%. 


Analytische bestandsdelen

ruw eiwit26.5 %
ruw vet13.0 %
ruwe vezel3.4 %
ruwe as7.2 %
fosfor0.7 %
EPA + DHA vetzuren0.4 mg

Dosering

Gebruiksaanwijzing:
zie voedingstabel. Productiecode, registratienummer en ten minste houdbaar tot: zie verpakking. Bewaren in een droge en koele omgeving.

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voer in gram volgens de producent:

Royal Canin Indoor 7+ is een  compleetvoer.

Gewicht van de kat weinig beweging normaal veel beweging
2 kg 27 g 33 g 40 g
3 kg 36 g 45 g 53 g
4 kg 44 g 55 g 66 g
5 kg 51 g 64 g 77 g
6 kg 58 g 73 g 87 g
7 kg 65 g 85 g 98 g
8 kg 72 g 90 g 107 g
9 kg 78 g 97 g 117 g
10 kg 84 g 105 g 126 g

De aangeven hoeveelheden zijn slechts richtlijnen en dienen aan de specifieke voedingsbehoeften van de kat te worden aangepast. Er moet met name rekening worden gehouden met leeftijd, activiteitenniveau en omgeving.
Als het lichaamsgewicht van uw kat boven het normale gewicht komt, moet u de dagelijkse hoeveelheid voer verminderen.

Zorg altijd voor voldoende vers drinkwater.

*L.I.P.: eiwitten geselecteerd vanwege hun zeer hoge verteerbaarheid.

Reviews

Alles tonen

Klantenfoto's

https://media.zooplus.com/media/cpp/082021/24/5320677832031864841/w50.jpg
Bekijk alle foto's

Productreviews

07-10-23|Samantha
: 2/5
allergische reactie kalen plekken
dacht met Royal wel goed te zitten nu mijn katten op leeftijd beginnen te raken. Echter kreeg een van mijn katten er een heftige reactie op, kreeg een flinke kale plek in de nek en achter zijn oor. Merkte aan hem dat hij zich ook niet goed voelde, werd trager, minder actief. Acuut gestopt met dit voer en terug overgestapt om mijn oud vertrouwd voer van concept. Hierna begonnen klachten meteen weg te trekken.
17-07-23|B. van Doorn
: 5/5
Indoor 7+
Bibi, 12jr, lust alleen deze brokken. Iets anders krijg ik er niet in.
03-01-23|Fred
: 1/5
Elke dag kots
Dit voer leek in eerste instantie een groot succes want beide katten vonden het heerlijk, maar al snel kwam het er weer uit. En dan niet aan de goede kant. Ik stond elke dag ongezonde hoeveelheden braaksel op te ruimen. Één dag op andere brokjes en het was instant weer voorbij dus de schuld ligt 100% bij deze brokken.
18-12-22|Maris
: 4/5
Katten blij, ik blij
Langzaam overgegaan op dit voer. 1 kat moest erg aan de structuur wennen, kauwde niet goed en moest er van spugen. Dus iets langzamer overgestapt. Inmiddels zitten ze volledig op dit voer en ze doen het heel goed. Één kat geen haarballen meer, ander sporadisch. Glimmende en volle vacht. Ook geen diarree meer, maar mooie ontlasting.
28-04-22|Johan
: 5/5
Goed voer
De brokjes worden graag gegeten door mijn 9 jarige poes. Ze ziet er blij en gezond uit. Ontlasting stinkt niet meer zo erg sinds ze dit voer krijgt.
26-06-21|Danielle
: 5/5
Kwalitatief goed voer voor binnenkat
Fijn dat er een 7+ variant is van dit kwalitatief goede voer voor huiskatten! Wij merken echt verschil in vacht, ontlasting en energie met Indoor. Zeker aan te raden!
05-10-20|Renee
: 5/5
Goede brokken
Mijn Maine Coon van 8 jaar eet zonder moeite de brokken op. Wat ik vooral fijn aan deze brokken vind is dat mijn kat geen haarballen meer uitspuugt. Ik zat in eerste instantie nog te twijfelen tussen deze brokken en die speciaal voor langharige katten, maar door de minder positieve reviews toch voor deze gegaan en gelukkig bevalt het goed!
15-06-20|Mirjam
: 5/5
Bevalt goed
Kat smult elke dag opnieuw van deze brokjes.
30-12-19
: 2/5
Niet ideaal
De kat vind de brokjes lekker, maar heeft er helaas diarree van...
24-12-19|Suzan
: 5/5
Goed voer
Al jaren deze brokken, nog steeds worden ze tevreden gegeten. Zijn vacht is zelfs meer gaan glanzen toen we naar deze brokken overstapten.
18-11-19|Joyce
: 5/5
Ze kauwt veel beter
Onze Britse korthaar werd 7 jaar dus eens gekeken of ze nog het beste voer kreeg. Normaal gesproken gaven we ander voer van royal canin met grotere brokjes. Die slikte ze vaak heel door. Deze brokjes kauwt ze veel beter en makkelijker. Volgens mij vind ze ze ook lekker! Dus iedereen blij hier!
05-10-18|José
: 4/5
Prima voer!
Eén van onze binnenkatten krijgt dit voer nu ongeveer een jaar en het is echt een aanrader. Ik zou het héél graag ook aan onze andere kat willen geven, het zusje van de eerstgenoemde, maar helaas heeft zij altijd moeite gehad om brokjes goed tussen haar tandjes te krijgen, zodat ze ze makkelijk kan stukbijten. Jammer genoeg zijn deze brokjes te klein voor haar. Ze krijgt ze niet tussen haar gebitje, waardoor ze dan worden opgeslikt. Dus qua grote van de brok, niet helemaal ideaal.
12-06-17|marjo ubachs
: 4/5
granen
royal cnin vinden myn katten reuze lekker ,maar graag wilde ik weten of hier ook granen in zitten grtjs
31-10-13|Cattery de Sheduba, Mich
: 5/5
Al 18,5 jaar tevreden over Royal Canin
Van kitten af heeft onze Vladimir, nu 18,5 jaar, steeds Royal Canin brokken gekregen. Hoe ouder hij wordt, schakelen we mee over, nu al enkele jaren de indoor mature. Is goed voor zijn tanden, af en toe nog eens een haarbal, maar ook wel af en toe, omdat hij zichzelf niet meer zo goed kan wassen. Wij zijn samen heel erg tevreden over Royal Canin en hopen toch nog wat jaren door te kunnen gaan.
26-06-13|Emy & Olav en de Diertjes
: 5/5
Héérlijke brokjes :)
We wilden voor onze 2 katten Sammy & Mickey die nu ongeveer 9 zijn graag andere betere brokjes en kwamen zo uit bij de Indoor +7 van Royal Canin. We hebben eerst een proefpakketje gekregen met brokjes en een zakje natvoer van Royal Canin zelf, dat was heel netjes, en ze vinden de brokjes héérlijk :) meteen vanaf het 1e brokje waren ze al favoriet daarom hebben we nu een grote zak voor ze gekocht. Hij is vandaag al bezorgd, we hebben t eergisteren besteld, dat was heel snel.Ook verschilt het per winkel nogal van prijs en zooplus heeft wel de beste prijs vinden wij en het wordt heel handig aan huis bezorgd. We zijn erg benieuwd wat ze ervan vinden om deze nu dagelijks te krijgen, ze zullen er vást héél blij mee zijn!
01-05-13
: 5/5
erg goed
Onze poes krijgt al jaren Royal Canin te eten en ze vindt het altijd lekker. Ze glimt mooi en is goed gezond. Inmiddels is ze al 14 jaar oud.
29-04-13|danielle martin
: 5/5
uitstekend en dit al 7 jaar
Dit is een uitstekend product dat we al 7 jaar aan onze poezen aanbieden. Leuke bijkomstigheid: onze blauwe burmees behoudt haar blauwe vacht. Bij andere voedingen wordt deze meestal lichtbeige door het caroteen dat er in zit. Wordt ook altijd zeer netjes verpakt afgeleverrd aan huis kort na de bestelling. Super!
28-04-13|Femke
: 5/5
goede voeding
Mijn kat vind het erg lekker en ik vind het goed dat er voeding is voor verschillende leeftijden en verschillende leef patronen.
29-01-13|familie Verschuur
: 5/5
EEN GROET VAN ONZE BROSJE
Onze Brosje van 13 jaar heeft altijd al Royal Canin gekregen....Ze vind het erg lekker,ze ziet er glimmend en gezond uit,heeft een paar keer per dag speeluurtje en je zou niet zeggen dat ze 13 jaar is! Haar gebit is ook nog helemaal wit!!!Sinds kort krijgt ze Indoor+7...Dat vind ze echt heerlijk...Als ik de zak pak dan zit ze al bij haar bak!!!Bij de andere liet ze nog wel een wat brokjes liggen maar dit gaat schoon op!!!Haar poepjes stinken niet meer en ze heeft minder haarballen!!! De kattenbak stinkt na 1 week nog niet!!! FANTASTISCH VOER VOOR ONZE OUDE DAME!!!
07-03-12|Charlotte
: 5/5
Kieskeurige kat
Veel verschillende soorten geprobeerd voor zeer kieskeurige 8 jarige kat. Deze vind hij erg lekker. Vacht glimt mooi, wel geeft hij af en toe nog een kleine haarbal op.
Alles tonen