Royal Canin Active Life Outdoor 7+

4 kg
: 4/5
(9)
Royal Canin Active Life Outdoor 7+ compleetvoer voor oudere, actieve katten vanaf zeven jaar, die een groot deel van de dag buiten doorbrengen, ter bevordering van gewrichten&kraakbeen, gaat celveroudering tegenVoor meer informatie klik hier.
Productbeschrijving
Royal Canin Active Life Outdoor 7+
Royal Canin Active Life Outdoor 7+
Royal Canin Active Life Outdoor 7+
Royal Canin Active Life Outdoor 7+
Royal Canin Active Life Outdoor 7+
Royal Canin Active Life Outdoor 7+
Royal Canin Active Life Outdoor 7+
Royal Canin Active Life Outdoor 7+
Royal Canin Active Life Outdoor 7+
Royal Canin Active Life Outdoor 7+
Royal Canin Active Life Outdoor 7+
Royal Canin Active Life Outdoor 7+
Royal Canin Active Life Outdoor 7+
Royal Canin Active Life Outdoor 7+
Royal Canin Active Life Outdoor 7+
Royal Canin Active Life Outdoor 7+
Royal Canin Active Life Outdoor 7+
Royal Canin Active Life Outdoor 7+
zooplus GemakMeer informatie
  • Bespaar 5% op alle zooplus Gemak producten
  • Flexibele aanpassing van leveringsfrequentie
  • Op elk moment wijzigen, pauzeren of verwijderen
Kies je artikel
€ 45,99
€ 11,50 / kg
zooplus GemakMeer informatie
  • Bespaar 5% op alle zooplus Gemak producten
  • Flexibele aanpassing van leveringsfrequentie
  • Op elk moment wijzigen, pauzeren of verwijderen

Levertijd 1-3 werkdagen.

Voor meer informatie klik hier.

Alle prijzen incl. BTW.

excl. verzendkosten

Productbeschrijving

Royal Canin Active Life Outdoor 7+ compleetvoer voor oudere, actieve katten vanaf zeven jaar, die een groot deel van de dag buiten doorbrengen, ter bevordering van gewrichten&kraakbeen, gaat celveroudering tegen

Als jouw actieve volwassen kat veel tijd buitenshuis doorbrengt, is het belangrijk dat zij een voeding krijgt ter ondersteuning van haar gezondheid.

ROYAL CANIN® Active Life Outdoor 7+ is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van jouw oudere buitenkat in het achterhoofd. ROYAL CANIN® Active Life Outdoor 7+ is geschikt voor actieve buitenkatten van 7 jaar en ouder en bevat een exclusief vitaliteitscomplex dat je kat ondersteunt vanaf de eerste symptomen van het ouder worden. De voeding is verrijkt met specifieke voedingsstoffen zoals groene thee polyfenolen, vitamine C, EPA en DHA. Ter ondersteuning van de activiteiten van je kat, zoals rennen, springen en klimmen bevat ROYAL CANIN® Active Life Outdoor 7+ voedingsstoffen die de gezonde gewrichten van je kat helpen te ondersteunen.

De meeste buitenkatten, zowel in de stad als op het platteland, zijn nieuwsgierig van aard en gaan graag op ontdekkingstocht. ROYAL CANIN® Active Life Outdoor 7+ bevat daarom een hoog energiegehalte dat tegemoet komt aan de voedingsbehoeften van katten met een actief buitenleven.

Ter ondersteuning van de nieren van je kat bevat ROYAL CANIN® Active Life Outdoor 7+ een aangepaste hoeveelheid fosfor, wat de gezonde nierfunctie helpt te ondersteunen. Daarnaast bevat ROYAL CANIN® Active Life Outdoor 7+ specifieke voedingsstoffen die helpen de gezonde urinewegen van jouw volwassen kat te ondersteunen.

Royal Canin Active Life Outdoor 7+ in één overzicht:
  • Hoogwaardig droogvoer voor volwassen van 7 jaar
 
Brokken Brokken
De receptuur is speciaal afstemd op de voedingsbehoeften van buitenkatten en kan vitaliteit en een gezonde huid en gewrichten bevorderen. De brokken moedigen intens kauwen aan en draagt bij aan een betere hygiëne van tand en mond.
 
  • Voor oudere katten: kan buitenkatten ondersteunen bij de eerste tekenen van veroudering
  • Voor actieve katten: verhoogd caloriegehalte voor katten in de stad en op het platteland
  • Sterke botten en gewrichten: bevat de omega-3 vetzuren EPA en DHA
  • Speciaal samensteld: met groene thee en vitamine C
  • Ondersteunt de urinewegfuncties: het speciaal aangepaste fosforgehalte kan de nierfunctie en de urinewegen ondersteunen

Royal Canin kwaliteitsbelofte
Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als jouw kat ROYAL CANIN® Active Life Outdoor 7+ eet, krijgt zij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld.

Het bijpassende natvoer voor Royal Canin Active Life Outdoor 7+ droogvoer:

Ingrediënten

Analytische bestandsdelen
Samenstelling:
maïsmeel, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, maïs, dierlijke vetten, gehydrolyseerde dierlijke eiwitten, gerst, maïsgluten, tarwegluten*, bietenpulp, sojaolie, gistproducten, mineralen, visolie, gist (bron van manno-oligosachariden), bernagieolie, glucosamine uit gisting, tagetes meel, gehydrolyseerd kraakbeen (bron van chondroïtine).

Toevoegingsmiddelen:
(per kg): Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A: 35.500IE, Vitamine D3: 950IE, Vitamine C: 243mg, IJzer (3b103): 37mg, Jodium (3b201, 3b202): 3,7mg, Koper (3b405, 3b406): 11mg, Mangaan (3b502, 3b504): 48mg, Zink (3b603, 3b605, 3b606): 145mg, Selenium (3b801, 3b811, 3b812): 0,06mg - Antioxidanten.

Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit: 28,0% - Ruwe celstof: 1,5% - Ruw vet: 20,0% - Ruwe as: 6,0% - Fosfor: 0,8% - EPA/DHA: 0,4% - Metaboliseerbare energie: 4.235kcal/kg.


Analytische bestandsdelen

ruw eiwit28.0 %
ruw vet20.0 %
ruwe vezel1.5 %
ruwe as6.0 %
fosfor0.8 %
EPA + DHA vetzuren0.4 mg

Dosering

Gebruiksaanwijzing:
zie voedingstabel. Productiecode, registratienummer en ten minste houdbaar tot: zie verpakking. Bewaren in een droge en koele omgeving.

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voer in gram volgens de producent:
 
Gewicht van de kat Ondergewicht Ideale gewicht Overgewicht
2 kg 35 g 30 g 20 g
3 kg 55 g 45 g 30 g
4 kg 75 g 60 g 40 g
5 kg 95 g 75 g 55 g
6 kg 110 g 90 g 65 g

De aangeven hoeveelheden zijn slechts richtlijnen en dienen aan de specifieke voedingsbehoeften van de kat te worden aangepast. Er moet met name rekening worden gehouden met leeftijd, activiteitenniveau en omgeving.
Als het lichaamsgewicht van uw kat boven het normale gewicht komt, moet u de dagelijkse hoeveelheid voer verminderen.
Zorg ervoor dat er altijd voldoende vers drinkwater voor uw kat klaar staat.

*L.I.P.: eiwitten geselecteerd vanwege hun zeer hoge verteerbaarheid.

Reviews

Klantenfoto's

https://media.zooplus.com/media/cpp/012022/12/7091083061480553504/w50.jpg
Bekijk alle foto's

Productreviews

11-10-23|Mirjam
: 4/5
Goed product maar prijzig
Mijn kat is dol op dit voer alleen vind ik de prijsverhoging van 20% erg fors.
15-11-19|Marc Ferrari
: 5/5
Royal Canin Kattenvoer - Outdoor 7+
Top, onze twee tijgers die zeer veel buiten zijn verkeren in topconditie.
19-07-19
: 1/5
niet lekker
Al 8 jaar krijgen mijn katten royal canin en sinds een jaar 7+ voer. Maar deze brokjes worden iedere keer kleiner en sinds de nieuwe voorraad weigeren ze ervan te eten. Soms een klein beetje maar dat komt er meteen weer uit, ook hebben ze diaree. Stap over op ander merk, jammer van de 10 kg......
05-03-19|Mari
: 5/5
mijn katten zijn dol op
Mijn katten zijn geen echt buitenkatten ( ze gaan alleen op balkon:-) daarom zal ik deze brokjes geven als versnapering, anders worden te dik (bevatten 20% vet) Ze vinden deze brokjes heerlijk, en ik vermoed is dank aan het hoge vetgehalte. Deze brokjes zijn zeer goed voor echt buitenkatten zeker in de koude maanden.
28-04-13|Monique
: 5/5
prima voor mijn buitenkatten die wat ouder zijn
Wij hebben enkele katten die altijd buiten zijn. Er zijn er al bij dit toch al meer dan 9 jaar oud zijn. Dus ben ik overgeschakeld van Outdoor naar Outdoor +7, deze korrels zijn kleiner en zijn gemakkelijker om op te eten. Ze willen niks anders, ik moet niet afkomen met een goedkoop product, want dit blijft dagen liggen. Dus voor hen en voor mij Royal Canin.
04-04-13|Gerard
: 5/5
prima kattenvoer
Dit is voor onze kater van 8 jaar het beste voer. Sinds hij Royal Canin eet, heeft hij een mooie glimmende dikke pels. Hij vindt het duidelijk ook smakelijk, want hij is sindsdien wel dikker geworden. Hij moet zich in de winter echt door het kattenluik persen ;-) Mijn vrouw geeft hem teveel. Uitstekend voer!
02-10-12|monique
: 5/5
buitenkatten
wij hebben de zorg op ons genomen van enkele katten zonder thuis, en die buiten leven. Zijn ook al wat oudere katten. Sinds ik royal Canin geef, zijn ze volledig opgeknapt. Door de kleine korrel kunnen ze dit beter eten. Indien ik eens ander droogvoer geef, duurt het heel lang voor dat hun voederbak leeg is.
24-08-10|Jan
: 5/5
Twee oudjes nu in Topconditie
We hebben twee katten geadopteerd die verwaarloosd waren. Ze kregen Bonzo hondenvoer te eten, de één had kanker aan zijn oortjes en de ander een verrotte teen. Inmiddels hebben we ze laten opereren. Nadat de katten besloten om bij ons te blijven zijn we ons gaan verdiepen in voeding verzorging en dergelijke. Op advies kochten we Royal Canin Outdoor Mature 28. De katten zijn er gek op. Ze zijn weer levendig blaken van gezondheid hebben een mooie glanzende vacht en zijn in topconditie. De één is 10 jaar de ander 12 maar je ziet het er niet aan. De katten hebben het nu goed in de jaren dat ze nu bij ons mogen wonen. De aanschaf lijkt wat duur als je het vergelijkt met de supermarkt merken maar de kwaliteit is hoogwaardig en ze hebben er minder van nodig dan de goedkopere merken. Wij blijven absoluut bij dit merk.
05-03-09
: 5/5
oudere katten
Mijn kater van 11 heeft hartproblemen. Hij eet dit voer veel liever dan de speciale dieetvoeding van de dierenarts. Het zijn knapperige luchtige brokjes die hij goed kauwt, waardoor hij niet meer schrokt. Tip: Pas op voor ongewenst gewichtsverlies bij de overgang naar seniorvoer! Hou je goed aan de dosering, want ze hebben meer nodig van dit voer dan van bijv. de Sensible 33.