Versele-Laga Nature Cuni Konijnenvoer

9 kg*
: 3/5
(19)
Graanvrij compleet voer voor (dwerg)konijnen met extra vitaminen en mineralen. Een mix van gras en groente die zorgt voor voldoende afwisseling. De grootte van de brokjes zijn afgestemd op konijnen.Voor meer informatie klik hier.
Productbeschrijving
Versele-Laga Nature Cuni Konijnenvoer
Versele-Laga Nature Cuni Konijnenvoer
Versele-Laga Nature Cuni Konijnenvoer
Versele-Laga Nature Cuni Konijnenvoer
Versele-Laga Nature Cuni Konijnenvoer
Versele-Laga Nature Cuni Konijnenvoer
Versele-Laga Nature Cuni Konijnenvoer
Versele-Laga Nature Cuni Konijnenvoer
Versele-Laga Nature Cuni Konijnenvoer
Versele-Laga Nature Cuni Konijnenvoer
Versele-Laga Nature Cuni Konijnenvoer
Versele-Laga Nature Cuni Konijnenvoer
Kies je artikel
adviesprijs* € 34,15
bij ons € 25,99
€ 2,89 / kg

Levertijd 1-3 werkdagen.

Voor meer informatie klik hier.

Alle prijzen incl. BTW.

excl. verzendkosten

Aanbevolen combinatie
Versele-Laga Nature Cuni Konijnenvoer - 9 kg*
Mr. Woodfield Roll 'n' Fun Knabbelrol - 1 stuk
Totaalbedrag € 0,00
Koop alles samen: € 0,00

Versele-Laga Nature Cuni Konijnenvoer

- 9 kg*

adviesprijs € 34,15
bij ons € 25,99
€ 2,89 / kg

Productbeschrijving

Graanvrij compleet voer voor (dwerg)konijnen met extra vitaminen en mineralen. Een mix van gras en groente die zorgt voor voldoende afwisseling. De grootte van de brokjes zijn afgestemd op konijnen.

Het Nature Cuni compleetvoer van Versele-Laga is de optimale voeding voor konijnen en dwergkonijnen. De samenstelling is graanvrij en bestaat hoofdzakelijk uit waardevolle grassoorten en lekkere groente. Voor een gezond en fit knaagdiertje zijn er extra vitaminen en mineralen toegevoegd aan de voeding. De op maat gemaakte vezelrijke brokjes maken de voeding zeer smakelijk en bevorderen daarnaast de gezondheid van de tanden. De Nature Cuni mix is daarom hét voer om jouw konijn gelukkig mee te maken.

Alle voordelen van Versele-Laga Nature Cuni op een rijtje:
  • Graanvrij compleet voer voor konijnen en dwergkonijnen
  • Gras en groente: rijk aan afwisseling en erg lekker
  • Extra veel mineralen & vitaminen: bevordert de vitaliteit en het welzijn van je dier
  • Op het bekje afgestemde brokjes: rijk aan vezels en ondersteunend voor de tanden
  • FOS: fermenteerbare vezels ondersteunen een gezonde en gebalanceerde darmflora
  • Yucca schidigera: kan onaangename geurtjes neutraliseren
  • Hersluitbare zak
*Let op: de zakken van 9 kg van Versele-Laga Nature Cuni hebben een unitaire verpakking met een andere uitstraling dan is afgebeeld. Uitleg van de inhoud staat alleen op een afzonderlijke, witte sticker aan de onderkant of aan de zijkant van de zak.

Ingrediënten

Analytische bestandsdelen
Samenstelling
Plantaardige bijproducten (timoteegras I gras en kruiden 23%), groente (groene erwten 12,5% I wortels 6,3% I pastinaak 2,6%), vruchten, zaden, mineralen, plantaardig eiwitextract, oliën en vetten, FOS, goudsbloem, MOS, zeewier, yucca.

Toevoegingsstoffen
Nutritionele toevoegingsmiddelen:
Vitamine A (11.850 IE/kg), vitamine D3 (1.400 IE/kg), vitamineE (95 mg/kg), 3b103 [ijzer] (118 mg/kg), 3b202 [jood] (2 mg/kg), E4 [koper] (12 mg/kg), 3b502 [mangaan] (88 mg/kg), 3b603 [zink] (83 mg/kg), E8 [seleniet] (0,23 mg/kg).

Analytische bestandsdelen

ruw eiwit14.5 %
ruw vet3.5 %
ruwe vezel16.5 %
ruwe as8.5 %
calcium0.75 %
fosfor0.6 %

Dosering

Voedingsadvies
  • Nature Cuni is compleet voer voor konijnen en dwergkonijnen.
  • Naargelang grootte en rassoort is voor een volwassen konijn een hoeveelheid voeding van 50 à 100 gram toepasselijk.
  • Zorg ervoor dat het voer en drinkwater dagelijks ververst worden.
  • In combinatie met Nature Timothy Hay of de Nature Snacks kan er nog meer afwisseling in de voeding gebracht worden.

Reviews

Klantenfoto's

https://media.zooplus.com/media/cpp/042020/10/2085788539382940241/w50.jpg
https://media.zooplus.com/media/cpp/092019/5/3529423668401151480/w50.jpg
Bekijk alle foto's

Productreviews

05-12-22|Christophe
: 5/5
beste
Al vele merken en mixen geprobeerd, dit is het enige voer waar alles van op is, elke dag opnieuw. Perfecte voer voor mijn konijn.
22-11-20|Peter
: 5/5
Oké
Maar hij vreet alleen de bix,misschien een alternatief daarop goedkoper van dezelfde producent.
21-06-20|Judith
: 5/5
Konijnen zijn er dol op
Perfect voer voor al mijn konijnen. Ze zijn er dol op.
05-06-20|Katie
: 5/5
Smullen
Het voerbakje gaat tweemaal per dag helemaal leeg, smakelijk voer voorzien van div. gedroogde groente en fruit 🐇
08-01-20|Carine
: 2/5
STAMPERTJE
Is dit de nieuwe verpakking van de cuni nature balance. De oude zak was wit groen met kleuren strookjes op. Foto ook van verschillende knaagdiertjes Konijn lustte het niet meer omdat ze de ingrediënten hadden veranderd. Schijnt nu terug aangepast te zijn.
03-01-20|Cookie
: 5/5
Heerlijk voer
Onze twee konijnen zijn gek op het voer, ‘s morgens en ‘s avonds wachten ze op hun portie. Heb jaren selective gevoerd maar dit vinden ze echt een stuk lekkerder met al het gedroogde fruit en groenten.
22-05-19|Alexander
: 5/5
4de Update Review - Er zit weer APPEL, BANAAN IN
Ik had deze maand weer een zak besteld en tot mijn verbazing zag ik dat ze er weer "APPELS, BANAAN". In gedaan hebben. Mijn konijnen ook weer blij en het lijkt wel weer op de "Oude"Nature Cuni. Op dit moment koop ik: Nature Cuni, Cuni Adult, Science Selective, Science Selective Adult. En ik meng nu alles 1 op 1. Ik hussel alles door elkaar en nu eten ze alles op. Omdat ze toch aanpassingen aan dit voer gedaan hebben krijgen ze van mij 5 steren.
30-04-19|Robert
: 1/5
Verandering van spijs doet NIET eten
Altijd tevreden geweest, maar de nieuwe samenstelling is armzalig en waardeloos. Konijn laat bijna alles staan. Geen aanrader meer.
28-04-19|Greetje
: 5/5
Prima voor ons, ook na de verandering
Onze konijntjes doen niet moeilijk en eten ook dit vernieuwd recept met grote smaak!
27-03-19
: 1/5
Konijn eet het niet meer
Altijd zeer tevreden over dit merk. Helaas hebben ze het product vernieuwd. Met als gevolg dat mijn konijn het niet meer wil eten. Zeer jammer
27-03-19|Teresa
: 1/5
niet meer zo lekker!
Ik gaf deze voeding jaren en was er erg tevreden over. Erg gevarieerd en mijn konijntjes aten alles op. Nu blijkt de fabrikant echter het recept te hebben veranderd en ze vinden het niet meer lekker en weigerden te eten. Heel jammer! Ik koop het niet meer!
19-03-19|Alexander
: 3/5
3de Update van mijn review
Na 1 maand het voer geprobeerd te hebben als vervanging van de oude Nature heb ik mijn konijnen zo ver gekregen dat ze nu wel alles op eten. Normaal kregen ze "Supreme Science Selective" en de oude "Nature versie" voer. Ik wil mijn konijnen goed voer geven. Ik heb besteld: 1x "Supreme Science Selective", 1x "Nature Cuni", 1x "Cuni Adult Compleet". Alles gemend. 1 liter maatbeker en de verhouding is: 2ltr "Supreme", 1ltr "Nature Cun"", 1ltr "Cuni Adult". In deze verhouding geef ik hun het voer.
17-03-19|Mathys
: 5/5
Even wennen, maar top voeder!
Ik gaf vroeger de oude Nature en was beetje bang voor deze verandering. Na enkele dagen zag ik toch wel dat mijn nijntjes er volop gingen beginnen van smullen. Hun bakje dat ik 's morgens geef is tegen de middag altijd al leeg. Met de vroegere mengeling had ik dit niet, dus het moet hen echt wel smaken. Leuk dat de mengeling nu granenvrij is en het ongezonde fruit er uit is. De toetjes suikers (fruit enzo) geef ik hen liever apart :-)
12-03-19
: 2/5
Jammer
Goed dat ik deze reviews gelezen heb. Ik ga dit dus niet bestellen. Mijn konijnen kregen de Cuni Nature Re-Balance gemixed met science selective, die ze erg lekker vonden. Met bonuspunten kreeg gratis de crispy muesli. Hierin zit veel gruis en harde groene pellets die ze laten liggen. Dus daar ga ik zeker niet mee verder. Dit nieuwe voer kan ik dan ook beter niet nemen als ik op de reviews afga. Een heel goed alternatief is de beaphar care+, die zooplus ook verkoopt. Helaas wel 2 keer zo duur.
28-02-19|cteugels@hotmail.com
: 2/5
Versele-Laga Nature Cuni Konijnenvoer
mijn konijntjes vonden het vorige voer veel lekkerder. Vroeger werd alles opgegeten, nu kijken ze me aan met een blik van "moet ik dit opeten ? " ik koop het nu enkel en alleen maar omdat ik nog geen ander alternatief gevonden heb...
11-02-19|Nicole
: 3/5
nieuwe voer - Nature
Ik ben het eens met overige recencies. Vorige voer vonden de konijnen lekkerder. Werd tot laatste brokje opgegeten en nu laten ze bepaalde brokjes altijd over. Jammer... ik ben aan het twijfelen of ik toch door moet gaan met dit voer.
10-02-19|Alex
: 3/5
Update van mijn vorige beoordeling
Zoals de andere persoon het ook zegt. Ze hebben de samenstelling veranderd van het product. De oude Cuni Nature waren ze gek op. Zat ook wat extra in het voer. Zoals gedroogde wortel, appel en banaan. Dat was echt een traktatie en vonden ze altijd binnen 5s in hun bak. Het voer zoals het nu is, is heel karig. Het eerste wat mijn konijnen doen is het beetje gedroogde wortel zoeken wat er in zit. Eten wat brokken en eten dan hun hooi op. Dit deden ze nooit. Een gemiste kans van Versele_laga.
06-02-19
: 1/5
Mijn konijntjes lusten het nieuwe recept niet!
Ik gaf deze voeding reeds een jaar en was er erg tevreden over. Erg gevarieerd en mijn konijntjes aten alles op. Nu blijkt de fabrikant echter het recept te hebben veranderd. Had 2 zakken besteld en ze weigerden te eten. Ik geef nu Crispy muesli. Dit lusten ze, maar hier ben ik als baasje zelf minder blij mee omdat er amper natuurlijke ingredienten inzitten. (De originele Cuni nature bevatte gedroogde banaan, appel ed) Wel dank aan Zooplus voor de vlotte retour!
05-02-19|Alexander
: 3/5
Valt mee
Mijn konijnen zijn er niet echt gek op. Als ik hun het voer geef, staan ze mij aan te kijken en verwachten dat ik hun ander voer geef. Uit eindelijk eten ze het wel op omdat ze anders niets krijgen. Ik vond de oude Cuni Nature beter. Die bak aten ze echt leeg. Dit voer niet. Ik stap over naar een ander merk en koop af en toe hier 1 zak van voor de variatie. Dit is de mening van mijn konijnen. Misschien vinden andere konijnen dit het beste voer