Fokker Adult Medium Nutri-Fit Hondenvoer

Dubbelpak: 2 x 13 kg
: 4/5
(15)
Fokker Adult Medium compleetvoer is aangepast aan de voedingsbehoeften van volgroeide honden met gemiddelde energiebehoefte en een volgroeid gewicht tussen 10 en 30 kilo. Bevordert de conditie.Voor meer informatie klik hier.
Productbeschrijving
Fokker Adult Medium Nutri-Fit Hondenvoer
Fokker Adult Medium Nutri-Fit Hondenvoer
Fokker Adult Medium Nutri-Fit Hondenvoer
Fokker Adult Medium Nutri-Fit Hondenvoer
Fokker Adult Medium Nutri-Fit Hondenvoer
Fokker Adult Medium Nutri-Fit Hondenvoer
Kies je artikel
per stuk € 85,98
Nu € 83,99
€ 3,23 / kg

Levertijd 1-3 werkdagen.

Voor meer informatie klik hier.

Alle prijzen incl. BTW.

excl. verzendkosten

Productbeschrijving

Fokker Adult Medium compleetvoer is aangepast aan de voedingsbehoeften van volgroeide honden met gemiddelde energiebehoefte en een volgroeid gewicht tussen 10 en 30 kilo. Bevordert de conditie.

Net zoals mensen, verschillende de voedingsbehoeften van honden, afhankelijk van de levensfase waarin zij zich bevinden. Factoren die de voedingsbehoeften kunnen beïnvloeden zijn onder andere leeftijd, fysieke staat en de activiteit van de hond. Het voer van Fokker wordt in samenwerking van dierenartsen en voedingsdeskundigen ontwikkeld, waardoor het voer is afgestemd aan unieke voedingsbehoeften van jouw hond. Om een geschikt voor te kunnen garanderen, maakt Fokker bij de productie van het voer enkel gebruik van verse ingrediënten!

Fokker is ook een hoogwaardige voeding, dat zeer betaalbaar is!

Fokker Adult M is een compleetvoer voor volgroeide honden met een gewicht tussen de tien en dertig kilo. Het voer is ontwikkeld voor honden met een gemiddelde energiebehoefte en biedt een hoogwaardige en gebalanceerde maaltijd, die een glanzende vacht kan ondersteunen en daarnaast de conditie van jouw hond bevordert. Alle essentiële ingrediënten zijn in een perfecte balans in het voer aanwezig.

Fokker Adult M is erg geliefd bij honden en is daarom voor veel hondenbaasjes een zeer geliefd product.

Ingrediënten

Samenstelling:
Mais, gevogeltemeel (min 14%), rijst (14%), gerst, vetkanenmeel, gevogeltevet, johannesbrood, gehydrolyseerde dierlijke eiwitten, lijnzaad, vismeel, mineralen, gist, bietenpulp, eipoeder, lecithine, zalmolie, inuline (FOS), L-carnitine, taurine.

Voedingsfysiologische Toevoegingen:
Vitamine A (alfa-retinylacetaat / E 672) 18.000 IE, Vitamine D3 (Cholecalciferol / E 671) 1.500 IE, Vitamine E (all rac-alpha-Tocopherylacetaat/3a700) 500 mg, Vitamine C (Natrium, calcium ascorbyl-2-fosfaat) 300 mg, Choline 1.200 mg, Ijzer (ijzersulfaat, monohydraat) 50 mg, Jood (Calciumjodaat, watervrij) 1.5 mg, Koper (Koper-(II)-Sulfaat, Pentahydraat) 5 mg, Mangaan (Mangaan-(II)-Oxide) 35 mg, Zink (Zinksulfaat, Monohydraat) 65 mg.
Technologische toevoegingen:
Antioxidanten

Dosering

Voeraanbeveling:
Gewicht van de hond Dagelijkse hoeveelheid in g
10 kg 150
15 kg 200
20 kg 250
25 kg 280
30 kg 330

Geef het voer droog. Zorg steeds voor voldoende vers drinkwater. De vermelde hoeveelheden zijn richtlijnen en mede afhankelijk van activiteit en leefomstandigheden. Verdeel de dagelijkse hoeveelheid voer over 2 maaltijden per dag. Bij verandering van voeding, geleidelijk overschakelen.

Handleiding

Reviews

Klantenfoto's

Fokker Adult Medium Nutri-Fit Hondenvoer

Productreviews

03-11-22|Ger Raaimakers
: 5/5
abdult medium
zeer goed top
25-10-22|Ron
: 5/5
Top
TOP brokken ,onze berner sennen eet dit al 4 jaar en is in top conditie, mooie vacht en bovenalles gezond .
12-12-19|Laura
: 5/5
Goede brokken
Ik geef Fokker Adult M al jaren aan mijn twee chihuahua's en ze doen het er erg goed op. Ik koop expres de grote brokken zodat ze goed kauwen en het niet weg schrokken, want dat doen ze wel bij de kleine brokken. Ze hebben een mooie vacht en de ontlasting ziet er altijd keurig uit. Ze zijn gek op de brokken.
24-05-17|Jolanda
: 4/5
Heel tevreden!
Onze 2 teckels doen het goed op deze brok! Geven wel de M variant, ivm schrokken kleine brokjes. Mooi in de vacht, goede vaste ontlasting en de brok wordt smakelijk gegeten. Heel tevreden, na jarenlang een duur 'A-merk' gegeven te hebben (overgestapt op Fokker omdat één van de teckels geen mooie ontlasting had van het A-merk).
01-08-16
: 4/5
Adult Medium
Mijn honden (tollers) vinden dit voer lekker. Het is ook nog eens betaalbaar!
23-09-15|Irene
: 4/5
Jammer dat er voortaan minder in een zak zit
Mijn Labrador (bijna 5 jaar oud en gesteriliseerd) eet alles! Hij had eerst erg dure brokken die we alleen via de fokker konden kopen. We hebben toen voor Fokker brokken gekozen. Hij eet die goed en blijft mooi op gewicht. Ik heb wel de medium brokken genomen, omdat hij zich in de grote brokken verslikt. Ik vind het wel erg jammer dat de nieuwe verpakking ook minder brokken bevat. Eerst 15 kilo in een zak en nu slechts 13 kilo
31-01-14|Mathieu
: 1/5
Geen succes
Vanaf Royal Canin Medium overgestapt naar deze brokken, scheelt namelijk behoorlijk in prijs, maar toch geen succes. Mijn hond eet ze uiteindelijk wel, maar te weinig, vind ze echt niet lekker. Ook last van winderigheid.
05-01-14|Monique C.
: 5/5
tevreden
We hebben een border van 9 maanden en die doet het prima met deze brokken, heeft eerst Fokker puppy gekregen tot 8 maanden en geen problemen gehad.
01-12-13|Annebe
: 3/5
Nog even aankijken
Ze eten het op zich wel, de ene keer liever dan de andere keer. Maar de ontlasting blijft nog stinken. Vooral onze deerhound pup, stinkt behoorlijk. Wel prettig voer om onze energieke windhonden wat dikker te voeren. We kijken het nog even aan... Barzoi, D3eerhound, Galgo en pincerxchi
16-08-13|priscilla
: 4/5
niks mis mee!!!
ik heb en am stafford en ze doet het gewoon goed op deze brokken.....niks mis mee!!!
29-10-12|mandy
: 5/5
zeer goed
onze bouvier pup doet het zeer goed op deze brokken! door beperkte eiwit geen overmatige groei,waardoor ze op de juiste manier in balans komen met spieren ,botten en gewrichten om op latere leeftijd problemen te voorkomen!prima ontlasting ervan
12-10-12|Henk
: 4/5
Prima brok
Brokken zijn prima, gesteriliseerde teefje blijft prima op gewicht en heeft een goede ontlasting van deze brok
08-10-12|jansen
: 5/5
via fokster
prima brok. op advies van onze fokster, die het al jaren voert na uitgebreide tests gedurende 2 jaar tussen eukanuba en fokker i.s.m. dierenarts. honden doen het super: maag/darmen en vacht in topconditie. we hebben 3 jachthonden, zijn bekend met eukanuba en specific via dierenarts te verkrijgen, maar overgestapt naar fokker en voor ons geen andere brok meer.
18-04-12|A. Kikkert
: 2/5
wijziging samenstelling brok?
Ik heb sterk de indruk dat de "vernieuwde" grotere brokken de spijsvertering niet bevorderen, maar vertragen. Ik heb twee bordercollies, die het op de oude brokken uitstekend deden, maar nu hebben ze regelmatig last van verstopping! Graag advies
15-04-12|miranda
: 1/5
niet meer tevrede
na het veranderen van de brok vorig jaar viel dit jaar mijn hond van deze brok af en de pup groeide amper van deze brok.