Frontline Combo Spot-On Hond S - 2-10 kg

6 Pipetten x 0,67 ml
: 3/5
(24)
Frontline Combo -Voor de behandeling van honden van 2-10 kg lichaamsgewicht: pipetten tegen vlooien, teken of bijtende luizen. Uitsluitend in Nederland leverbaar. In de vorm van vlooiendruppels. Voor meer informatie klik hier.
Productbeschrijving
Frontline Combo Spot-On Hond S - 2-10 kg
Frontline Combo Spot-On Hond S - 2-10 kg
Frontline Combo Spot-On Hond S - 2-10 kg
Frontline Combo Spot-On Hond S - 2-10 kg
Kies je artikel
adviesprijs* € 46,19
bij ons € 31,49
€ 5,25 / stuk

Levertijd 1-3 werkdagen.

Voor meer informatie klik hier.

Alle prijzen incl. BTW.

excl. verzendkosten

Aanbevolen combinatie
Frontline Combo Spot-On Hond S - 2-10 kg - 6 Pipetten x 0,67 ml
Frontline Combo Spot-On Kat - 6 pipetten
Totaalbedrag € 0,00
Koop alles samen: € 0,00

Frontline Combo Spot-On Hond S - 2-10 kg

- 6 Pipetten x 0,67 ml

adviesprijs € 46,19
bij ons € 31,49
€ 5,25 / stuk

Productbeschrijving

Frontline Combo -Voor de behandeling van honden van 2-10 kg lichaamsgewicht: pipetten tegen vlooien, teken of bijtende luizen. Uitsluitend in Nederland leverbaar. In de vorm van vlooiendruppels. 

Dit is een farmaceutisch product.

Pipetten met een spot-on oplossing voor de huid voor de behandeling van honden met een lichaamsgewicht van 2-10 kg tegen vlooien (Ctenocephalides spp), met teken en / of aantasting van bijtende luizen. Ook dit diergeneesmiddel is geschikt als onderdeel van een behandeling strategie voor de behandeling van en bescherming tegen Flea Allergy Dermatitis (FAD), waar deze diagnose is eerder gesteund door een dierenarts. De insecticide effect op volwassen vlooien houdt ongeveer 8 weken aan. Het acaricide werking tegen teken stopt na ongeveer 4 weken. Een diagnose van een arts is vereist.
 

Belangrijke informatie over de verzending van dit product:

  • Het product is uitsluitend leverbaar in Nederland
  • Het product kan in bepaalde gevallen rechtstreeks vanuit onze apotheek ('apotheek zooplus AG') worden verzonden
  • De levertijd bedraagt 1-4 werkdagen vanaf de verzenddatum
  • Het pakket kan door PostNL, DHL of GLS worden bezorgd. Meer informatie hierover vind je terug in de verzendbevestiging en in 'Mijn zooplus'

Frontline Combo Spot on Hond S op een rijtje:
  • Doelsoorten: hond
  • Voor de behandeling van honden van 2 tot 10 kg lichaamsgewicht. Tegen infestaties met vlooien, alleen of in combinatie met teken en/of bijtende luizen.
  • Behandeling van vlooien: Insecticide effect op volwassen vlooien houdt gedurende 8 weken aan. De vermenigvuldiging van vlooien door remming van de ontwikkeling van eieren (ovicide activiteit) en larven en poppen (larvicide werking) afkomstig van volwassen vlooien gedurende 8 weken na toedienen.
  • Behandeling van teken besmettingen: De acaricide werkzaamheid van het product tegen teken kan maximaal 4 weken duren.
  • Behandeling van infecties met luizen. Gebruik van het product als onderdeel van een behandeling strategie voor de behandeling van en bescherming tegen Flea Allergy Dermatitis (FAD).
  • Fipronil pakt vlooien binnen 24 uur aan en teken en luizen binnen 48 uur na blootstelling aan het product.
Contra-indicaties
  • In afwezigheid van beschikbare gegevens, het product niet toedienen aan puppies jonger dan 8 weken oud en/of aan puppies die minder dan 2 kg wegen.
  • Niet gebruiken bij zieke of herstellende dieren.
  • Niet gebruiken bij konijnen, aangezien bijwerkingen en zelfs sterfte kunnen voorkomen.
  • Dit product is specifiek ontwikkeld voor honden. Niet gebruiken bij katten, daar dit tot overdosering kan leiden.
Bijwerkingen
  • Zeer zeldzame vermoedelijke bijwerkingen: huidreacties op de toedieningsplaats (verkleuring van de huid, lokaal haarverlies, jeuk, roodheid) en algemene jeuk of haarverlies gemeld na gebruik.
  • Overmatig speekselen, omkeerbare neurologische symptomen (overgevoeligheid, depressie, andere nerveuze symptomen), braken of ademhalingssymptomen werden opgemerkt na gebruik.
  • Indien het product opgelikt wordt, kan een korte periode van overmatig speekselen worden opgemerkt, hoofdzakelijk te wijten aan het oplosmiddel.
  • Niet overdoseren.

  • Speciale waarschuwingen:
    Baden/onderdompelen in water binnen 2 dagen na toediening van het product en meer dan eens per week baden moeten worden vermeden, daar geen studie is uitgevoerd om te onderzoeken hoe dit de werkzaamheid van het product beinvloedt. Verzorgende shampoos kunnen vóór de behandeling worden gebruikt, maar verminderen de beschermingsduur tegen vlooien tot ongeveer 5 weken wanneer wekelijks toegepast na toepassing van het product. Laat honden niet toe te zwemmen in waterlopen binnen 2 dagen na toediening. Er kan een aanhechting voorkomen van enkele teken. Hierdoor kan de overdracht van infectieuze ziekten onder ongunstige omstandigheden niet volledig worden uitgesloten.

    Voor risico's en bijwerkingen lees de bijsluiter en raadpleeg jouw dierenarts of apotheker.

    Naam en adres van de houder van de vergunning voor het in de handel brengen:
    Merial B.V., Kleermakerstraat 10, 1991 JL Velserbroek
    Vervaardigd door: Merial, Chemin du Calquet, 31000 Toulouse, Frankrijk
    Informatievoorzieningen gerelateerd aan farmaceutische producten die verkocht worden via onze apotheek worden uitgevoerd door e-pharmacy@zooplus.com door Dhr. Jiří Tejnecký, een Tsjechische apotheker.

Bekijk ook de andere producten van Frontline.
 

Ingrediënten

Samenstelling:
Elke pipet van 0,67 ml bevat:
Werkzame bestanddelen:
Fipronil 67,00 mg
(S)-Methopreen 60,30 mg
Hulpstoffen:
Butylhydroxyanisol (E320) 0,13 mg
Butylhydroxytolueen (E321) 0,07 mg

Dosering

Dosering en wijze van toediening: Eén pipet van 0,67 ml (S) per hond van 2 tot 10 kg lichaamsgewicht, overeenkomend met de minimaal aanbevolen dosis van 6,7 mg fipronil per kg en 6 mg (S)-methopreen per kg, voor lokale toepassing op de huid. In afwezigheid van veiligheidsstudies is het minimale behandelingsinterval 4 weken.

Methode van toediening:
Houd de pipet rechtop. Tik tegen het smalle deel van de pipet om ervoor te zorgen dat de inhoud in het onderste deel van de pipet blijft. Breek het topje van de pipet af. De haren dienen aan de basis van de nek voor de schouderbladen opzij te worden geduwd tot de huid zichtbaar is. Plaats de top van de pipet op de huid en druk er een aantal keren op om de inhoud volledig en direct op de huid op één plaats aan te brengen. Voorbijgaande veranderingen van de vacht (geklitte/vettige haren) kunnen op de toedieningsplaats waargenomen worden.

Overdosering: Er werden geen ongewenste effecten waargenomen in de veiligheidsstudies bij doeldieren na een behandeling met het 5-voudige van de aanbevolen dosering bij puppies van 8 weken, groeiende honden en honden die ongeveer 2 kg wogen. Het risico van optreden van ongewenste effecten (zie rubriek 4.6) kan echter stijgen wanneer overgedoseerd wordt. Dieren moeten dus altijd met de juiste pipetgrootte overeenkomend het lichaamsgewicht worden behandeld.
Speciale voorzorgsmaatregelen, te nemen door degene die het geneesmiddel aan de dieren toedient: Dit product kan irritatie van de slijmvliezen, huid en ogen veroorzaken, daarom moet contact van het product met de mond, huid en ogen worden vermeden. Dieren en toedieners met een bekende overgevoeligheid voor insecticiden of alcohol moeten contact met het product vermijden. Vermijd contact van de inhoud van de pipet met de vingers. Indien dit optreedt, de handen wassen met zeep en water. Na accidentele blootstelling moet het oog zorgvuldig met zuiver water worden gespoeld. Handen wassen na gebruik. Behandelde dieren mogen niet worden aangeraakt tot de toedieningsplaats droog is en kinderen mogen niet met de behandelde dieren spelen totdat de toedieningsplaats droog is. Daarom wordt het aanbevolen om dieren niet tijdens de dag te behandelen, maar in de vroege avond en om recent behandelde dieren niet te laten slapen bij de eigenaren, en in het bijzonder bij kinderen. Tijdens de toepassing niet roken, drinken of eten.
Speciale voorzorgsmaatregelen voor gebruik bij dieren: Vermijd contact met de ogen van het dier. Het is belangrijk ervoor te zorgen dat het product op een plaats wordt toegediend waar het niet kan worden opgelikt en ervoor te zorgen dat dieren elkaar niet likken na de behandeling.
Bijzondere voorzorgen voor de gebruiker: Dit product kan de slijmvliezen, huid- en oogirritatie veroorzaken. Vermijd daarom elk contact met de mond, huid en ogen.
Dieren en gebruikers, waar overgevoeligheid bij bekend is, moeten contact met Frontline Combo Spot on Hond S vermijden.
contact met de vingers vermijden.
Als dit wel gebeurt, de handen wassen met water en zeep. Na accidenteel contact met de ogen deze grondig af te spoelen met schoon water.
Handen wassen na gebruik.
Behandelde dieren mogen niet aangeraakt worden en kinderen moeten niet spelen met behandelde dieren, totdat de toedieningsplaats droog is. Daarom is het raadzaam geen dieren te behandelen tijdens de dag, maar in de vroege avond. Onlangs behandelde dieren mogen niet met de eigenaren, vooral niet met kinderen, slapen of nauw contact hebben.
Tijdens de toepassing niet roken, drinken of eten

Handleiding

Reviews

Alles tonen

Klantenfoto's

Frontline Combo Spot-On Hond S - 2-10 kg

Productreviews

07-09-22|Ingmar.
: 1/5
Werkt niet
De druppels hebben geen effect. Vroeger altijd naar tevredenheid gebruikt. Inmiddels zijn vlooien resistent. Geldt ook voor de druppels voor poezen.
09-08-22|Jacqueline
: 1/5
Vlooien zijn resistent
Poes overleden. Leeggezogen door een vlooienplaag ondanks behandeling met frontline. Je denkt een goed (duur) product te gebruiken en dan verlies je zomaar je huisgenootje...
02-02-21|Sophia
: 1/5
Werkt helemaal niet
Gebruik sinds anderhalf jaar weer Frontline Combo, na enkele jaren gestopt te zijn wegens de slechte resultaten. Maar HELAAS......het is weer hetzelfde. Allebei de honden weer onder de vlooien. Waardeloos!!
04-08-20|e de nijs
: 2/5
jrn gebruikt nu werkt het niet meer
met zo n beetje alle anti vlo middelen heb ik inmiddels hetzelfde probleem, ze werken na 2x gebruik niet meer ,zo ook deze
16-03-20|CINDY
: 1/5
Front line
Produkt over de datum ontvangen
04-03-20|Bas
: 5/5
goed product
ruikt een beetje, maar werkt altijd super goed
29-01-20|Olga
: 1/5
Expiry date too close!
Heb ik het eind January 2020 gekocht, 6 pippeten, houdbaar tot 03-2020! Belachelijk!
27-08-19|Petra
: 5/5
Zeer goed.
Heb Frontline spot on gekocht, de werking is niet helemaal 100%.zie toch nog de hondjes krabbelen en bijten. Na inspectie vond ik toch een vlooitje. Dus nu toch maar weer Frontline combo besteld, vlooien en teken zijn binnen een korte tijd verdwenen. Was mij er niet van bewust dat er verschillende varianten van deze pipetten bestaan.
11-01-19|hanneke
: 5/5
goed middel, afhankelijk van huid hond
Bij mijn 2 huidige hondjes werkt het goed. En in huis heb ik ook geen last. Wel krijgt de ene hond makkelijker en sneller vlooien als de andere. Daar werkt frontline ook maar hooguit 8 weken en zeker niet meer.
21-04-16|Lizette
: 5/5
Geen teken
Nog steeds geen teken gevonden op onze mopshond, ondanks dat we veel wandelen en ook de bossen in gaan.
23-09-14|R,Vreenegoor
: 5/5
frontline combi toch vlooien
ik heb voor het eerst frontline combi geprobeerd voor honden 2/10 kg.Mijn hond had nooit vlooien nu wel dus nooit geen frontline meer
14-07-14|Lydia Meuwese
: 1/5
Slechte ervaring
Mijn ervaring met Frontline is erg slecht. Je geeft veel geld uit voor de beesten, maar volgens mij betaal je voor de vlooien want helaas blijven die er nog steeds zitten.Ben nu over gestapt naar Adventix.
18-08-13
: 5/5
Werkt uitstekend
Ik heb nu al 3,5 jaar een hond en hij heeft nooit een teek of vlo gehad. Dit terwijl hij iedere dag in gras/bos loopt en in contact komt met andere honden. Uitstekend! Nu nog een puppy Frontline, die is helaas nog niet te koop bij Zooplus, maar bestaat volgens mij al wel.
29-04-13|Ineke
: 5/5
3 jaar ervaring
Ik gebruik dit nu 3 jaar en het bevalt uitstekend! Mijn hond en ik wandelen iedere dag in het bos op de veluwe (veel teken dus). In het seizoen 1x per 6 weken een pipet en de teken die ik vind zijn dood en vlooien heeft ze niet. Je moet wel bedenken dat als je hond al vlooien heeft, je HUIS ook vlooien heeft en de bestrijding dus moeilijker is. Preventie is het beste en dit middel werkt prima.
16-12-12|peter
: 1/5
vlooien hebben gewonnen
na aanschaf van het dure spul waarvan ze zeggen eenmaal gebruiken en ze zijn vlo vrij vergeet het maar paar dagen later nog steeds vlooien. weg geld 1-0 voor de vlooien. frontline bedankt
03-11-12|Zara
: 5/5
Geweldig!
Eindelijk heb ik een geweldig middel gevonden voor mijn honden.
26-07-12|kelly
: 5/5
Na een maand alle vlooien verdwenen .
Na gebruik voor het 2e pipet waren alle vlooien verdwenen . Ook als mijn hond met een hondje met vlooien had gespeeld. Het product is even tijd nodig om in te werken. De miljoenen vlooien larven en eitjes die lekker in huis leven , moeten ook dood . En dat doet hij goed.
12-03-12|M. Meijer
: 1/5
Wond na behandeling
Ik heb dit spul een keer gebruikt bij een van onze schipperkes en deze keer toen ook een soort van brandwond in haar nek. Dus je snapt natuurlijk wel dat dit spul er bij ons niet meer in komt.
12-12-11|K .Lefever
: 5/5
super produkt bij juist gebruik
van veel mensen hoor ik dat ze pas frontline gebruiken als de hond of kat vlooien heeft . Elke maand 1 pippet bij elk dier en er zijn geen problemen met vlooien ,teken en luizen .wij hebben 3 katten en 2 honden dus preventief te werk gaan is de boodschap zelfs in de winter . voor de katten bestaat dat produkt ook ,zelfs als ze niet buiten gaan ,het produkt gebruiken ,op deze site valt de prijs mee wij betaalden meer bij de apotheek
21-11-11|Anoniem
: 5/5
Frontline combo
De vlooien gaan ook niet in 1x weg. Als u te laat heeft gemerkt dat uw huisdier vlooien heeft, zit uw hele huis vol met eitjes en larven. Die komen nog uit en gaan op de huisdieren zitte . Het werkt dus wel nadat alle andere eitjes larven en poppers dood zijn. 1 pipet per 4 weken goed de datum bijhouden
Alles tonen